Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Onze werkgebieden

StudentVerhuisTeam is in heel Nederland actief en heeft als hoofdactiviteit verhuisvervoer. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Groningen en Utrecht. Met meerdere vestigingen in Nederland kunnen wij u nu sneller en nog goedkoper van dienst zijn dan elk ander verhuisbedrijf. Kies uw werkgebied en vraag een gratis offerte aan of neem contact op met onze verhuisspecialisten voor extra informatie. Onze specialisten bereikt u door te bellen naar 085 902 68 08 of door het onderstaande contactformulier in te vullen. 

[diaw_attention_trigger_wpcc layout_id=”233848″ trigger_timer=”3000px” close_color=”#ff7200″ close_size=”50px” close_cookie=”0″ _builder_version=”4.4.1″ use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”rgba(45,45,45,0.9)” background_color_gradient_end=”rgba(255,132,33,0.9)” background_color_gradient_type=”radial” background_color_gradient_direction_radial=”top right” background_color_gradient_overlays_image=”on” link_option_url=”https://studentverhuisteam.nl/verhuisofferte-aanvragen/” hover_enabled=”0″][/diaw_attention_trigger_wpcc][diaw_attention_trigger_wpcc layout_id=”232928″ attention_type=”bar” trigger_type=”scroll” distance=”10%” bar_location=”bottom” make_sticky=”on” hide_close_button=”on” close_cookie=”-1″ _builder_version=”3.19.18″][/diaw_attention_trigger_wpcc]

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Werkgebieden

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Werkgebieden
Werkgebieden

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Onze diensten

$

INPAKSERVICE

$

VERHUISSERVICE

$

TRANSPORTSERVICE

$

ONTRUIMINGSERVICE

$

SJOUWSERVICE

$

HANDYMANSERVICE

$

VERHUISLIFTSERVICE

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!