R
direct spoed verhuizen in Groningen
R

Ervaren & Vakkundige verhuizers

R

gratis verhuis materiaal

R

24/7 flexibel verhuizen in Groningen

R

laagste prijsgarantie in Groningen

R

deskundige & betrouwbare verhuisfirma

verhuisbedrijf groningen

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Groningen met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Dan bent u bij StudentVerhuisTeam aan het juiste adres. Wij bieden u de beste verhuisservice van Groningen tegen een lage prijs. Onze ervaren verhuizers staan elke dag voor u klaar en dat 365 dagen in het jaar. Wilt u meer weten over onze kwalitatieve verhuisservice? Neem dan contact op met één van onze verhuisexperts in Groningen via 085 902 68 08. Onze experts staan u graag te woord.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

goedkoop verhuizen met verhuisbedrijf Groningen

Wij bieden u de goedkoopste verhuisservice van Groningen en omstreken. Door contant onszelf af te vragen op welke manier wij de verhuisservice goedkoper kunnen aanbieden zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Na het gehele verhuisproces te doorlopen bedachten wij een concept waardoor dit mogelijk is. Volgens dit concept is het goedkoop en kwalitatief verhuizen mogelijk door: te besparen in overheadkosten, te besparen in bezichtiging kosten, niet te werken met uitloop marges (kosten voor vertraging) en door goed opgeleide studenten in te zetten die begeleidt worden door ervaren verhuizers. Het werken met studenten kent een aantal voordelen, namelijk: studenten houden een hoog werktempo aan, zijn flexibel inzetbaar en zijn bereid om hard te werken voor een relatief laag uurtarief. Dit komt onze prijs-kwaliteitverhouding ten bate en hierdoor verlagen wij de drempel voor het inhuren van een kwalitatieve verhuisbedrijf. Wilt u meer weten over de goedkoopste verhuisservice in Groningen? Neem dan contact op met één van onze verhuisexperts in Groningen via 085 902 68 08.

beste prijs-kwaliteit verhuisservice in Groningen

U kunt bij verhuisbedrijf Groningen rekenen op klantvriendelijke verhuizers die ten alle tijde met u meedenken om uw wensen te overtreffen. Met onze verhuisservice in Groningen geniet u van de jarenlange ervaring die wij als verhuisfirma hebben opgedaan. Onze verhuizers werken enkel met professionele verhuismaterialen, waarvoor ze eerst de nodige opleiding en ervaring hebben genoten. Deze verhuismaterialen zijn verhuisdekens, spanbanden, meubelrollers (hondjes) en een gereedschapskist. Dit draagt bij aan een vlotte, efficiënte en veilig verhuizing in Groningen. Om uw verhuizing nog aangenamer te maken bieden wij u ook een verhuislift service aan in Groningen. Zo is de risico op schade minimaal en kunt u tijd- en kostenbesparend uw verhuizing uit laten voeren. Vakkundig verhuizen in Groningen doet u met het betrouwbare verhuisbedrijf: StudentenVerhuisTeam. 

Professioneel & Velig verhuizen in Groningen

StudentVerhuisTeam werkt met hechte teams van student verhuizers en ervaren verhuizers. De student verhuizers zijn goedkope werkkrachten en de ervaren verhuizers waarborgen de kwaliteit van uw verhuizing. Naast onze professionele verhuizers, die u veilig verhuizen in Groningen, beschikken wij over een wagenpark met moderne verhuiswagens. Onze verhuiswagens zijn allemaal uitgerust met professionele verhuismaterialen, waaronder: verhuisdekens, spanbanden, meubelrollers, steekwagens, stretch folie en een gereedschapskist. Onze professionele verhuizers gebruiken voldoende verhuisdekens om te voorkomen dat er kras- en stootschade ontstaan. Spiegels en schilderijen die niet ingepakt zijn, worden in verhuisdekens gewikkeld om zo een beschermlaag te krijgen. Met de spanbanden zetten onze verhuizers uw inboedel in de verhuiswagen vast om te voorkomen dat het omvalt of schuift tijdens het vervoeren. De rolcontainers, meubelrollers en steekwagens worden gebruikt om zware objecten gelijkvloers te verplaatsen. Dat is hoe wij streven naar een veilige en efficiënte verhuizing in Groningen. 

Wat kost een verhuisbedrijf in Groningen?

StudentVerhuisTeam is de betaalbare oplossing voor al uw verhuizingen in Groningen. Een verhuizing kan al plaats vinden vanaf € 50,- incl. BTW. Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke, studenten of senioren verhuizing, wij doen het allemaal voor u. Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan en ontvang binnen enkele uren de goedkoopste verhuisofferte ooit.

Translate »