Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Groningen nodig?

VERHUISBEDRIJF GRONINGEN

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Groningen met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Dan bent u bij StudentVerhuisTeam aan het juiste adres. Wij bieden u de beste verhuisservice van Groningen tegen een lage prijs. Onze ervaren verhuizers staan elke dag voor u klaar en dat 365 dagen in het jaar. Wilt u meer weten over onze kwalitatieve verhuisservice? Neem dan contact op met één van onze verhuisexperts in Groningen via 085 902 68 08. Onze experts staan u graag te woord.

GOEDKOOP VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF GRONINGEN

Wij bieden u de goedkoopste verhuisservice van Groningen en omstreken. Door contant onszelf af te vragen op welke manier wij de verhuisservice goedkoper kunnen aanbieden zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Na het gehele verhuisproces te doorlopen bedachten wij een concept waardoor dit mogelijk is. Volgens dit concept is het goedkoop en kwalitatief verhuizen mogelijk door: te besparen in overheadkosten, te besparen in bezichtiging kosten, niet te werken met uitloop marges (kosten voor vertraging) en door goed opgeleide studenten in te zetten die begeleidt worden door ervaren verhuizers. Het werken met studenten kent een aantal voordelen, namelijk: studenten houden een hoog werktempo aan, zijn flexibel inzetbaar en zijn bereid om hard te werken voor een relatief laag uurtarief. Dit komt onze prijs-kwaliteitverhouding ten bate en hierdoor verlagen wij de drempel voor het inhuren van een kwalitatieve verhuisbedrijf. Wilt u meer weten over de goedkoopste verhuisservice in Groningen? Neem dan contact op met één van onze verhuisexperts in Groningen via 085 902 68 08.

BESTE PRIJS-KWALITEIT VERHUISSERVICE IN GRONINGEN

U kunt bij verhuisbedrijf Groningen rekenen op klantvriendelijke verhuizers die ten alle tijde met u meedenken om uw wensen te overtreffen. Met onze verhuisservice in Groningen geniet u van de jarenlange ervaring die wij als verhuisfirma hebben opgedaan. Onze verhuizers werken enkel met professionele verhuismaterialen, waarvoor ze eerst de nodige opleiding en ervaring hebben genoten. Deze verhuismaterialen zijn verhuisdekens, spanbanden, meubelrollers (hondjes) en een gereedschapskist. Dit draagt bij aan een vlotte, efficiënte en veilig verhuizing in Groningen. Om uw verhuizing nog aangenamer te maken bieden wij u ook een verhuislift service aan in Groningen. Zo is de risico op schade minimaal en kunt u tijd- en kostenbesparend uw verhuizing uit laten voeren. Vakkundig verhuizen in Groningen doet u met het betrouwbare verhuisbedrijf: StudentenVerhuisTeam.

PROFESSIONEEL & VELIG VERHUIZEN IN GRONINGEN

StudentVerhuisTeam werkt met hechte teams van student verhuizers en ervaren verhuizers. De student verhuizers zijn goedkope werkkrachten en de ervaren verhuizers waarborgen de kwaliteit van uw verhuizing. Naast onze professionele verhuizers, die u veilig verhuizen in Groningen, beschikken wij over een wagenpark met moderne verhuiswagens. Onze verhuiswagens zijn allemaal uitgerust met professionele verhuismaterialen, waaronder: verhuisdekens, spanbanden, meubelrollers, steekwagens, stretch folie en een gereedschapskist. Onze professionele verhuizers gebruiken voldoende verhuisdekens om te voorkomen dat er kras- en stootschade ontstaan. Spiegels en schilderijen die niet ingepakt zijn, worden in verhuisdekens gewikkeld om zo een beschermlaag te krijgen. Met de spanbanden zetten onze verhuizers uw inboedel in de verhuiswagen vast om te voorkomen dat het omvalt of schuift tijdens het vervoeren. De rolcontainers, meubelrollers en steekwagens worden gebruikt om zware objecten gelijkvloers te verplaatsen. Dat is hoe wij streven naar een veilige en efficiënte verhuizing in Groningen.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN GRONINGEN?

StudentVerhuisTeam is de betaalbare oplossing voor al uw verhuizingen in Groningen. Een verhuizing kan al plaats vinden vanaf € 50,- incl. BTW. Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke, studenten of senioren verhuizing, wij doen het allemaal voor u. Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan en ontvang binnen enkele uren de goedkoopste verhuisofferte ooit.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Groningen Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Groningen
Verhuisbedrijf Groningen

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!