Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

DE GOEDKOOPSTE VERHUISSERVICE

Wilt u goedkoop en zorgvuldig verhuizen met een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf? Dan is StudentVerhuisTeam waar u naar op zoek bent. StudentVerhuisTeam is al tientallen jaren gespecialiseerd in verhuizingen. Studenten verhuizingen, senioren verhuizingen, gezinsverhuizingen, particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen maken deel uit van ons verhuisservice. Onze diensten bieden wij veel goedkoper aan, omdat wij naast ervaren verhuizers ook streng geselecteerde studenten inzetten. De kwaliteit van de verhuizing wordt gewaarborgd door de ervaren verhuizers en de studenten zorgen voor een hoog werktempo en voor een frisse blik. Hierdoor houden we de kwaliteit van de verhuizing hoog en bespaart u direct op de verhuiskosten.

→ GOEDKOPE VERHUIZINGEN

Bent u van plan om te verhuizen en heeft u daar geen ervaring mee? Maak het uzelf makkelijk en laat u goedkoop verhuizen door StudentVerhuisTeam. Wij bieden u de goedkoopste verhuisservice in de verhuisbranche met behoud van kwaliteit. Verhuizen kan al vanaf € 50,- incl. BTW.

→ ZAKELIJKE VERHUIZINGEN

Een bedrijfsverhuizing is een enorme uitdaging en kan niet op zich laten wachten. Zodat u uw werk snel kunt hervatten om geen klanten mis te lopen. Onze ervaren en vakkundige verhuizers verhuizen uw inventaris binnen enkele uren efficiënt en veilig over naar uw nieuwe werkvloer. Ook buiten kantoortijden.

→ PROJECT VERHUIZINGEN

StudentVerhuisTeam is de specialist in projectverhuizingen. Bij projectverhuizingen kunt u denken aan verhuizingen van of naar een kantoor, archief, hotel, school, bibliotheek etc. Om uw verhuizing soepel te laten verlopen bescikken wij over voldoende professionele verhuismaterialen en ervaren verhuizers.

→ SENIOREN VERHUIZINGEN

Verhuizen is veelal een ingrijpende gebeurtenis, vooral voor senioren. Na jaren zelfstandig te hebben gewoond is het tijd om te verhuizen naar bijv. een zorgcentrum. Dit kan bij ouderen en diens familieleden zorgen voor verdriet en verhuisstress. Onze ervaren verhuizers staan u daarom graag bij tijdens dit emotionele moment.

→ SPOEDVERHUIZINGEN

Een spoedverhuizing komt onverwachts en zorgt vaak voor een hoop stress. Wij zijn uw rots in de branding en helpen u graag met deze verhuizing. Wilt u direct verhuizen zonder in te leveren op kwaliteit? Neem dan contact op via 085 902 68 08. Vaak kunnen wij u diezelfde dag nog verhuizen zonder hier toeslagen voor te rekenen.

→ INTERNATIONALE VERHUIZINGEN

Verhuizen naar het buitenland kan hectisch zijn, omdat u niet terug kunt als u iets vergeet. Ook dient u uw meubels goed en stevig in te pakken vanwege de lange verhuisrit. Daarom dient u goede voorbereidingen te treffen waar wij u uiteraard in bijstaan. Wij organiseren uw verhuizing tot in de puntjes.

UW VERHUIZING IN GOEDE BANEN LATEN LOPEN?

StudentVerhuisTeam beschikt over een NIWO vergunning wat essentieel is om uw inboedel verzekerd te kunnen verhuizen. Onze verhuizers beschikken over verhuis diploma’s om veiligheid tijdens uw verhuizing te kunnen waarborgen. Dit toont des te meer dat ook uw verhuizing in vertrouwde handen is van onze verhuistoppers. Met een landelijke inzetbaarheid en standplaatsen in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Groningen en Utrecht staan wij ook bij spoed voor u klaar.

GOEDKOOP VERHUIZEN MET ONZE TOP VERHUIZERS

Wilt u goedkoop verhuizen zonder in te hoeven leveren op kwaliteit? Met StudentVerhuisTeam is dit al mogelijk vanaf € 50,- incl. BTW! Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door onze professionele en betrouwbare verhuizers. Daarnaast houden wij de kwaliteit hoog door gebruik te maken van professionele inpak- en verhuismaterialen. StudentVerhuisTeam werkt uitsluitend met goed onderhouden 21 m³ verhuiswagens welke voorzien zijn van een hydraulische laadklep. Alle verhuiswagens zijn voorzien van professionele verhuismaterialen zoals: meubelrollers, steekwagens, verhuisdekens, spanbanden, wikkel folie en een gereedschapskist. Hier kunt u gratis gebruik van maken om uw inboedel te beschermen tegen eventueel kras- en stootschade. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en willen u tevreden en met een glimlach in uw nieuwe woning achter laten.

GENIET VAN KORTINGEN DOOR SERVICES TE COMBINEREN!

Dient u naast het verhuizen ook uw woning/kantoorpand bezemschoon op te leveren? Maak dan gebruik van onze ontruiming service. Wanneer u meerdere diensten afneemt komt u in aanmerking met onze combi korting. Wij helpen u graag met het verhuizen van uw inboedel en met het ontruimen van de overige spullen. Het ontruimen doen wij zorgvuldig en wij zorgen dat de achtergebleven spullen een nieuw onderkomen krijgen. Hierdoor dragen wij ons steentje bij aan een milieuvriendelijk land. Heeft u vragen over de combi korting? Neem dan contact op met onze verhuisdeskundigen via het telefoonnummer 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisservice

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Verhuisservice
Verhuisservice

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!