R

24/7 & 365 flexibel verhuizen

R

zonder toeslag & kosten achteraf

R

goede schade verzekering

R

binnen 3 uur de laagste prijsopgave

R

goed opgeleide & ervaren verhuizers

R

deskundig & betrouwbaar

De goedkoopste verhuisservice

Wilt u goedkoop en zorgvuldig verhuizen met een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf?  Dan is StudentVerhuisTeam waar u naar op zoek bent. StudentVerhuisTeam is al tientallen jaren gespecialiseerd in verhuizingen. Studenten verhuizingen, senioren verhuizingen, gezinsverhuizingen, particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen maken deel uit van ons verhuisservice. Onze diensten bieden wij veel goedkoper aan, omdat wij naast ervaren verhuizers ook streng geselecteerde studenten inzetten.  De kwaliteit van de verhuizing wordt gewaarborgd door de ervaren verhuizers en de studenten zorgen voor een hoog werktempo en voor een frisse blik. Hierdoor houden we de kwaliteit van de verhuizing hoog en bespaart u direct op de verhuiskosten.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

lees meer over goedkope verhuizingen

Bent u van plan om te verhuizen en heeft u daar geen ervaring mee? Maak het uzelf makkelijk en laat u goedkoop verhuizen door StudentVerhuisTeam. Wij bieden u de goedkoopste verhuisservice in de verhuisbranche met behoud van kwaliteit. Verhuizen kan al vanaf € 50,- incl. BTW.

lees meer over zakelijke verhuizingen

Een bedrijfsverhuizing is een enorme uitdaging en kan niet op zich laten wachten. Zodat u uw werk snel kunt hervatten om geen  klanten mis te lopen. Onze ervaren en vakkundige verhuizers verhuizen uw inventaris binnen enkele uren efficiënt en veilig over naar uw nieuwe werkvloer. Ook buiten kantoortijden.

lees meer over projectverhuizingen

StudentVerhuisTeam is de specialist in projectverhuizingen. Bij projectverhuizingen kunt u denken aan verhuizingen van of naar een kantoor, archief, hotel, school, bibliotheek etc. Om uw verhuizing soepel te laten verlopen bescikken wij over voldoende professionele verhuismaterialen en ervaren verhuizers. 

lees meer over senioren verhuizingen

Verhuizen is veelal een ingrijpende gebeurtenis, vooral voor senioren. Na jaren zelfstandig te hebben gewoond is het tijd om te verhuizen naar bijv. een zorgcentrum. Dit kan bij ouderen en diens familieleden zorgen voor verdriet en verhuisstress. Onze ervaren verhuizers staan u daarom graag bij tijdens dit emotionele moment.

lees meer over spoedverhuizingen

Een spoedverhuizing komt onverwachts en zorgt vaak voor een hoop stress. Wij zijn uw rots in de branding en helpen u graag met deze verhuizing. Wilt u direct verhuizen zonder in te leveren op kwaliteit? Neem dan contact op via 085 902 68 08. Vaak kunnen wij u diezelfde dag nog verhuizen zonder hier toeslagen voor te rekenen.

lees meer over internationale verhuizingen

Verhuizen naar het buitenland kan hectisch zijn, omdat u niet terug kunt als u iets vergeet. Ook dient u uw meubels goed en stevig in te pakken vanwege de lange verhuisrit. Daarom dient u goede voorbereidingen te treffen waar wij u uiteraard in bijstaan. Wij organiseren uw verhuizing tot in de puntjes.

Uw verhuizing in goede banen laten lopen?

StudentVerhuisTeam beschikt over een NIWO vergunning wat essentieel is om uw inboedel verzekerd te kunnen verhuizen. Onze verhuizers beschikken over verhuis diploma’s om veiligheid tijdens uw verhuizing te kunnen waarborgen. Dit toont des te meer dat ook uw verhuizing in vertrouwde handen is van onze verhuistoppers. Met een landelijke inzetbaarheid en standplaatsen in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Groningen en Utrecht staan wij ook bij spoed voor u klaar.

Goedkoop verhuizen met onze top verhuizers

Wilt u goedkoop verhuizen zonder in te hoeven leveren op kwaliteit? Met StudentVerhuisTeam is dit al mogelijk vanaf € 50,- incl. BTW! Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door onze professionele en betrouwbare verhuizers.  Daarnaast houden wij de kwaliteit hoog door gebruik te maken van professionele inpak- en verhuismaterialen. StudentVerhuisTeam werkt uitsluitend met goed onderhouden 21 m³ verhuiswagens welke voorzien zijn van een hydraulische laadklep. Alle verhuiswagens zijn voorzien van professionele verhuismaterialen zoals: meubelrollers, steekwagens, verhuisdekens, spanbanden, wikkel folie en een gereedschapskist. Hier kunt u gratis gebruik van maken om uw inboedel te beschermen tegen eventueel kras- en stootschade. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en willen u tevreden en met een glimlach in uw nieuwe woning achter laten.

Geniet van kortingen door services te combineren!

Dient u naast het verhuizen ook uw woning/kantoorpand bezemschoon op te leveren? Maak dan gebruik van onze ontruiming service. Wanneer u meerdere diensten afneemt komt u in aanmerking met onze combi korting. Wij helpen u graag met het verhuizen van uw inboedel en met het ontruimen van de overige spullen. Het ontruimen doen wij zorgvuldig en wij zorgen dat de achtergebleven spullen een nieuw onderkomen krijgen. Hierdoor dragen wij ons steentje bij aan een milieuvriendelijk land. Heeft u vragen over de combi korting? Neem dan contact op met onze verhuisdeskundigen via het telefoonnummer 085 902 68 08.

Translate »