R

24/7 flexibel verhuizen

R
Goedkope verhuizingen met behoud van kwaliteit
R
binnen enkele uren verhuisd
R

deskundig & betrouwbaar

R

professionele inpak- en verhuis materiaal

R

binnen 3 uur de laagste prijsopgave

Goedkope verhuizingen door heel Nederland

Bent u van plan om te verhuizen en weet u geen raad hoe dat moet? Maak het uzelf makkelijk en laat u goedkoop verhuizen door verhuisbedrijf StudentVerhuisTeam. Wij bieden u de goedkoopste verhuisservice in de Nederlandse verhuisbranche met behoud van kwaliteit. Vraag gratis een offerte aan en ontdek hoe goedkoop uw verhuizing is.

Wat kost mijn verhuizing?

Uw goedkope verhuizing goed voorbereiden

Wilt u goedkoop verhuizen zonder in te leveren op kwaliteit? Dan bent u bij StudentVerhuisTeam aan het juiste adres. Zoals bij elke verhuizing is een goede voorbereiding “the key to succes”. Onze verhuisspecialisten leggen uw wensen vast in een verhuisplan en communiceren helder over wat u van ons kunt verwachten en wat u eventueel zelf onderneemt. Afhankelijk van uw wensen kunt u gebruik maken van onze inpakservice of onze gratis (de)montage service. Om een nauwkeurige verhuisplan op te stellen hebben wij een m³ calculator in het leven geroepen. Deze stelt ons in staat om de inhoud van uw meubilair in m³ te bepalen. Zo weten wij met welke verhuiswagen wij bij u op de stoep moeten staan, weten wij hoelang het in- en uitladen duurt en hoelang uw verhuizing in totaal zal duren. Dit draagt bij aan een goedkope verhuizing, omdat wij in veel gevallen uw gehele inboedel in één keer kunnen verhuizen.

Verhuistips

Bepaal van tevoren wat u meeneemt en wat door de kringloopwinkel opgehaald kan worden.

Pak alle losse spullen zoveel mogelijk in dozen.

Pak breekbare spullen goed in met inpakpapier en bubbel- of wikkel folie.

Probeer zelf spullen te verhuizen wanneer u naar uw nieuwe woning gaat om bijv. te klussen.

Zorg voor parkeergelegenheid voor de deur. Dit scheelt in inlaad tijd.

Schakel de hulp in van vrienden en familie.

Ook goedkope verhuizingen buiten de Randstad?

Goedkoop verhuizen wanneer het u uitkomt kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Vanwege onze vele standplaatsen kunnen wij u overal in Nederland onze lage tarieven aanbieden. Nergens anders is het net zo goedkoop. Gelooft u het niet? Vraag dan een vrijblijvende verhuisofferte aan en vergelijk deze met andere verhuisbedrijven. U zult aangenaam verrast worden. Wilt u meer weten over de goedkoopste verhuisservice van Nederland? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08 of stuur een e-mail naar info@studentverhuisteam.nl.

Translate »