Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Het verhuisbedrijf met de beste tips

StudentVerhuisTeam biedt u de goedkoopste verhuisservice van Nederland met behoud van kwaliteit. Gelooft u het zelf niet? Kijk dan eens naar onze tarieven en vergelijk deze met andere verhuisbedrijven. De kwaliteit van onze verhuisservice waarborgen wij door onze verhuizers streng te selecteren en door deze vervolgens goed op te leiden. Deze opleiding leert hen om zich te blijven ontwikkelen, hun ambities te realiseren en de expert in zichzelf naar boven te halen. Het verhuisvak staat centraal maar net zo belangrijk is de omgang met klanten en collega’s, veiligheid en fysieke belasting. Naast onze goedkope verhuisservice bieden wij u verhuis tips, belasting tips en een uitgebreide verhuischecklist.

Belasting Tips

Bespaar op uw verhuizing door gebruik te maken van onze combi korting, vroegboekkorting en onze belasting tips.

 

Verhuistips

Bent u van plan om te verhuizen en weet u niet waar u moet beginnen? Bekijk onze tips voor een goed begin van uw verhuizing.

Verhuischecklist

Download de verhuischecklist en bereid u goed voor.

 

 

Veelgestelde Vragen

Zijn er kosten verbonden aan een offerte?

Er zijn geen kosten verbonden aan een offerte. Deze is gratis en geheel vrijblijvend.

Welke kosten worden er in rekening gebracht bij een verhuizing?

Bij een verhuizing worden in rekening gebracht: de uurtarief per verhuizer, de bushuur, de voorrijkosten per verhuizer en de brandstofkosten per gereden km van locatie A naar locatie B.

Welke uren worden er gerekend?

De tijd loopt vanaf het moment dat onze vakmannen voor uw deur staan tot aan het moment dat zij weer vertrekken. 

Zijn de kosten van een inpakservice inbegrepen indien ik een verhuizing afneem?

De kosten van een inpakservice zijn niet inbegrepen. De inpakservice is een extra service waarvan de kosten apart in rekening worden gebracht. Deze kosten bestaan o.a. uit inpakmaterialen en arbeidsuren.

Krijg ik meer korting indien ik meerdere diensten afneem?

Bij een verhuizing komt u, indien u 1 week van tevoren uw verhuizing reserveert, in aanmerking voor onze vroegboekkorting. Indien u meerdere diensten afneemt komt u daarnaast ook in aanmerking voor onze combi korting. Hoe meer u combineert des te meer u profiteert van de korting.

Op welke manieren kan ik betalen?

De betaling dient direct na de klus contant of per pin te worden voldaan. Wilt u per pin betalen? Reserveer dan gratis bij uw verhuizing een pinautomaat.

Ontvang ik een betaalbewijs of factuur?

Direct na de klus ontvangt u een betaalbewijs. De factuur ontvangt u later per e-mail. Ontvangt u deze niet? Neem dan contact op met onze experts via 085 902 68 08.

Is mijn inboedel verzekerd tijdens de verhuizing?

Ja, uw inboedel is tijdens de verhuizing standaard verzekerd tot een bedrag van €50.000,- mits u de laadruimte van de verhuiswagen niet binnentreed. Wanneer u de laadruimte binnentreed vervalt de verzekering. Onze verhuizers zijn de enigen die bevoegd zijn om de laadruimte te betreden.

Er is schade ontstaan tijdens mijn verhuizing. Wat nu?

Constateert u schade? Maakt u zich geen zorgen, want wij zijn namelijk goed verzekerd tijdens transporten en verhuizingen. Mail ons foto’s van de schade met een korte toelicht via info@studentverhuisteam.nl en onze schade expert neemt binnen enkele uren contact met u op.

Hoe snel kan ik verhuisd worden?

StudentVerhuisTeam is de meest flexibele verhuisbedrijf van Nederland. Dankzij en ruim wagenpark en meer dan 50 ervaren verhuizers kunnen wij u vaak al op korte termijn van dienst zijn. In veel gevallen dezelfde dag nog. Indien u geruim de tijd heeft tot uw verhuisdag adviseren wij u om uw verhuizing 3 weken van tevoren in te plannen. Zo weet u zeker dat wij u op de gewenste dag van dienst kunnen zijn.

Mijn verhuizing staat ingepland. Kan ik nog wijzigingen doorvoeren?

Tussentijdse wijzigingen in de opdracht kunnen 1 week voor aanvang gratis doorgevoerd worden. Indien u wijzigingen binnen de laatste week wilt doorvoeren worden de eventuele kosten doorberekend. Deze kosten hangen af van de aard van wijziging. Neem altijd eerst contact op met één van onze experts om uw situatie en wijziging voor te leggen.

Heeft u een andere vraag?

Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 902 68 08 of via info@studentverhuisteam.nl.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Tips & FAQ

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Tips & FAQ
Tips & FAQ

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Onze diensten

$

INPAKSERVICE

$

VERHUISSERVICE

$

TRANSPORTSERVICE

$

ONTRUIMINGSERVICE

$

SJOUWSERVICE

$

HANDYMANSERVICE

$

VERHUISLIFTSERVICE

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!