Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

MET SPOED EEN GOEDKOPE VERHUISLIFT SERVICE!

Zit u midden in een verhuizing en past een meubel niet door de trapgat of is een meubel simpelweg te zwaar. Dan hebben wij daar de juiste oplossing voor, namelijk: onze goedkope verhuislift service. Met gemak krijgen wij alle meubels op de juiste verdieping en dat voor maar € 59,- per uur. Woont u in een rijtjeswoning, een vrijstaande woning of een appartement? Onze verhuisliften zijn overal flexibel inzetbaar en onze lift specialisten staan 24/7 tot uw dienst. Vanwege onze verhuislift standplaatsen in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Groningen en Utrecht zijn wij landelijk en flexibel inzetbaar ook met spoed. Bij spoed verzoeken wij u direct contact op te nemen met onze verhuislift deskundigen via 085 902 68 08. Onze deskundigen beoordelen of er een verhuislift geplaatst kan worden en delen u mee wat de kosten zijn van het huren van een verhuislift.

DE VERHUISLIFT SERVICE VAN NEDERLAND!

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot het verhuisbedrijf dat de beste verhuislift service van Nederland biedt. Onze verhuislift experts hebben inmiddels veel ervaring met verschillende type verhuisliften en woningen dat zij ook uw verhuislift klus tot een succes afronden. De verhuisliften van StudentVerhuisTeam zijn overal inzetbaar en worden bediend door experts die u uiteraard ook helpen met het tillen van de meubels. Zo hoeft u zelf vrij weinig te doen en laat u al het sjouwen over aan onze verhuisliften. Kies voor betaalbare gemak, kies voor de goedkope verhuislift service van StudentVerhuisTeam.

VERHUISLIFT HUREN?

Kan een verhuislift gebruikt worden voor mijn verhuizing of transport? Houd rekening met het volgende voordat u een verhuislift huurt:

√ Vraag een verkeersontheffing aan bij uw gemeente.

√ De lift kan alleen geplaatst worden op hard ondergrond.

√ De verhuislift heft max. 400 kg.

√ De verhuislift kan tot max. 10 m van de woning geplaatst worden en bereikt een hoogte max. van 25 m.

√ Beoordeel of er obstakels zijn die het liften onmogelijk maken (denk aan bomen die voor het raam/balkon staan).

√ Zorg ervoor dat twee parkeerplekken vrij gehouden worden voor de verhuislift.

√ Ga na of de te liften meubels door de balkondeur of het raam kunnen.

WAT KOST EEN VERHUISLIFT SERVICE?

Bent u met spoed op zoek naar de goedkoopste verhuislift dienst van Nederland? Dan bent u bij StudentVerhuisTeam aan het juiste adres. Een verhuislift huurt u al voor € 59,- per uur incl. expert. Neemt u meerdere diensten af? Dan kunt u uiteraard gebruik maken van onze combi korting. U heeft de keuze uit vijf diensten, namelijk: verhuisservice, transportservice, ontruiming service, handyman service en natuurlijk onze verhuislift service. Zo kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe woning naar uw wensen in te richten door gebruik te maken van onze handyman service, uw inboedel te verhuizen door gebruik te maken van onze verhuisservice en tijdens de verhuizing gebruik te maken van onze verhuislift service. U kunt er ook voor kiezen om enkel gebruik te maken van onze verhuisservice in combinatie met de verhuislift service. Hoe meer u combineert des te meer u profiteert van de korting. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Profiteer van vele kortingen en neem vandaag nog contact op met onze specialisten via 085 902 68 08. Wilt u liever een vrijblijvende offerte ontvangen in uw mailbox? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuislift service

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Verhuislift service
Verhuislift service

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!