Met spoed een goedkope verhuislift service!

Zit u midden in een verhuizing en past een meubel niet door de trapgat of is een meubel simpelweg te zwaar. Dan hebben wij daar de juiste oplossing voor, namelijk: onze goedkope verhuislift service. Met gemak krijgen wij alle meubels op de juiste verdieping en dat voor maar € 59,- per uur. Woont u in een rijtjeswoning, een vrijstaande woning of een appartement? Onze verhuisliften zijn overal flexibel inzetbaar en onze lift specialisten staan 24/7 tot uw dienst. Vanwege onze verhuislift standplaatsen in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Groningen en Utrecht zijn wij landelijk en flexibel inzetbaar ook met spoed. Bij spoed verzoeken wij u direct contact op te nemen met onze verhuislift deskundigen via 085 902 68 08. Onze deskundigen beoordelen of er een verhuislift geplaatst kan worden en delen u mee wat de kosten zijn van het huren van een verhuislift.

Verhuislift huren? Wat kost het?

De verhuislift service van Nederland!

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot het verhuisbedrijf dat de beste verhuislift service van Nederland biedt. Onze verhuislift experts hebben inmiddels veel ervaring met verschillende type verhuisliften en woningen dat zij ook uw verhuislift klus tot een succes afronden. De verhuisliften van StudentVerhuisTeam zijn overal inzetbaar en worden bediend door experts die u uiteraard ook helpen met het tillen van de meubels. Zo hoeft u zelf vrij weinig te doen en laat u al het sjouwen over aan onze verhuisliften. Kies voor betaalbare gemak, kies voor de goedkope verhuislift service van StudentVerhuisTeam.

Verhuislift huren?

Kan een verhuislift gebruikt worden voor mijn verhuizing of transport? Houd rekening met het volgende voordat u een verhuislift huurt:

R

Vraag een verkeersontheffing aan bij uw gemeente.

R

De lift kan alleen geplaatst worden op hard ondergrond.

R

De verhuislift heft max. 400 kg.

R

De verhuislift kan tot max. 10 m van de woning geplaatst worden en bereikt een hoogte max. van 25 m.

R

Beoordeel of er obstakels zijn die het liften onmogelijk maken (denk aan bomen die voor het raam/balkon staan).

R

Zorg ervoor dat twee parkeerplekken vrij gehouden worden voor de verhuislift.

R

Ga na of de te liften meubels door de balkondeur of het raam kunnen.

Wat kost een verhuislift service?

Bent u met spoed op zoek naar de goedkoopste verhuislift dienst van Nederland? Dan bent u bij StudentVerhuisTeam aan het juiste adres. Een verhuislift huurt u al voor € 59,- per uur incl. expert. Neemt u meerdere diensten af? Dan kunt u uiteraard gebruik maken van onze combi korting. U heeft de keuze uit vijf diensten, namelijk: verhuisservice, transportservice, ontruiming service, handyman service en natuurlijk onze verhuislift service. Zo kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe woning naar uw wensen in te richten door gebruik te maken van onze handyman service, uw inboedel te verhuizen door gebruik te maken van onze verhuisservice en tijdens de verhuizing gebruik te maken van onze verhuislift service. U kunt er ook voor kiezen om enkel gebruik te maken van onze verhuisservice in combinatie met de verhuislift service. Hoe meer u combineert des te meer u profiteert van de korting. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Profiteer van vele kortingen en neem vandaag nog contact op met onze specialisten via 085 902 68 08. Wilt u liever een vrijblijvende offerte ontvangen in uw mailbox? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier.

lees meer over onze verhuisservice

Goedkoop verhuizen met behoud van kwaliteit? Dat kan bij ons al vanaf € 50,- incl. BTW.

lees meer over onze transportservice

Maak gebruik van onze flexibele transportservice. Transporteren kan al vanaf € 50,- en max. 5 items.

lees meer over onze ontruiming service

Duurzaam uw woning of kantoor ontruimen met onze ontruiming service? Dat kan al vanaf € 22,50 p/u.

Translate »