Spotgoedkope handyman service!

Heeft u een nieuwe woning? Of bent u toe aan een nieuwe inrichting voor uw woning of bedrijfspand? StudentVerhuisTeam helpt u daar graag een handje bij. Naast het verhuizen en ontruimen, kunnen wij u ook helpen met klus werkzaamheden in en rondom uw woning of kantoorpand. Wij bieden u de goedkoopste handyman service met behoud van kwaliteit. Voor maar € 22,50 per uur kunt u al gebruik maken van onze klus service. Deze laagste prijs hanteren wij door naast ervaren vakmannen ook goedkope student klussers in te zetten. Deze studenten volgen een All Round klusman opleiding en weten goed van aanpakken.

Wat kost mijn klus karwei?

De handyman service is een vak apart

Klussen is een vak apart. Geen klus is te klein of te groot voor onze vakkundige klussers. Wilt u uw nieuwe woning of kantoor naar uw wensen inrichten, maar beschikt u zelf niet over de expertise. Onze klus specialisten helpen u graag in de juiste richting. De specialisten stellen op basis van uw wensen een helder klus plan op, rekening houdend met uw budget. Op basis van uw budget kunnen de specialisten namelijk een inschatting maken in welke mate wij u van dienst kunnen zijn. Wij denken graag met u mee zodat u zeer voordelig uit bent. Ook kunt u, om geld te besparen, vooraf alle benodigde klus materialen in huis halen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kopen onze klusjesmannen de materialen in en wordt het later in rekening gebracht. Met onze klusjesman service beschikken wij over voldoende professionele gereedschappen om alle klus werkzaamheden perfect uit te voeren.

StudentVerhuisTeam voor uw klussen in en rondom het huis

StudentVerhuisTeam biedt u het meest veelzijdige klus pakket aan. Om een beeld te schetsen van de werkzaamheden die wij verrichten, in en rondom het huis, volgt hierna een opsomming:

R

Boor- en timmer werkzaamheden

R

Behang aanbrengen en verwijderen

R

Schuurwerkzaamheden

R

Schilderwerkzaamheden (muur/plafond witten, deuren en kozijnen lakken)

R

Gaten in de muur vullen

R

Vloer leggen (laminaat, vinyl leggen etc.)

R

Gordijnen en lampen ophangen

R

Meubels (de)monteren (kasten, tafels, bedden etc.)

Heeft u een ander karwei dat uitgevoerd moet worden? Neem dan contact op met onze klus deskundigen via 085 902 68 08 om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost een handyman service?

U schakelt onze klussers al in vanaf € 22,50 p/u per klusser. Wilt u verhuizen en daarnaast van uw nieuwe huis een thuis maken? Bespaar dan honderden euro’s door gebruik te maken van onze combi korting. U kunt kiezen uit vier diensten, namelijk: verhuisservice, transportservice, ontruiming service en verhuislift service. Hoe meer u combineert des te meer u profiteert van kortingen. Uw nieuwe woning wordt naar uw wensen woon klaar gemaakt. Vervolgens wordt uw inboedel van de oude woning naar de nieuwe woning verhuisd. Indien nodig kan er een verhuislift worden ingeschakeld. Tot slot wordt de oude woning duurzaam ontruimd en oplever klaar gemaakt. Zo dragen wij ons steentje bij aan een milieuvriendelijk land. Wilt u meer weten over onze combi korting? Neem dan contact op met één van onze klus experts telefonisch via 085 902 68 08 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Translate »