De werkwijze van Studentverhuisteam

Een goed begin is het halve werk. Verhuizen kan zwaar en stressvol zijn en daarom nemen wij graag uw zorgen en stress uit handen. Een goede verhuizing vergt een doordachte verhuisplan. Op basis van dit plan kunnen de nodige voorbereidingen getroffen worden. De verhuizing loopt veel vlotter door alles zoveel mogelijk verhuis klaar te maken. Lees meer over het verhuis klaar maken onder Tips & FAQ. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met onze verhuisdeskundigen via 085 902 68 08.

Wat kost mijn verhuizing?

Uw aanvraag

Wanneer u het aanvraagformulier invult voorziet u onze deskundigen van gegevens om een perfecte verhuisplan samen te stellen. Aan de hand van de gegevens en uw wensen stelt één van onze deskundigen een verhuisplan op maat samen. Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt u het plan en de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox. Het plan bevat o.a. een stappenplan, tips en tricks en een verhuischecklist.

h

vrijblijvende offerte

Nadat u onze prijsopgave heeft ontvangen nemen onze deskundigen telefonisch contact op om het plan en de prijsopgave toe te lichten. Gebeurd dit niet? Neem dan zelf contact op met onze deskundigen via 085 902 68 08. Indien u vragen, opmerkingen of aanvullingen heeft kunt u dit doorgeven aan onze deskundigen. Aanpassingen worden meteen opgenomen in het verhuisplan. Nadat u akkoord gaat met de prijsopgave stuurt één van onze deskundigen een e-mail met een bevestiging van de verhuizing. Bij akkoord staat uw verhuizing gereserveerd. Aan uw reservering zijn geen extra kosten verbonden.

de verhuizing

Voor aanvang van de verhuizing kunt u voorbereidingen treffen met behulp van onze verhuistips en checklist. Op de verhuisdag staat ons team op het afgesproken tijdstip bij u op de stoep. Onze voorman, uw aanspreekpunt, bespreekt samen met u hoe de dag zal verlopen. Wijzigingen gedurende de dag kunt u voorleggen aan de voorman. Op de verhuisdag vragen wij enkel van u om aanwezig te zijn om aan te geven waar uw inboedel komt te staan in uw nieuwe woning.

evaluatie

De verhuizing heeft inmiddels plaats gevonden en u geniet van uw nieuwe woning en inrichting. Enkele dagen na de verhuizing nemen onze deskundigen telefonisch contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. Hiermee proberen wij onze kwaliteit te waarborgen en te blijven groeien als verhuisbedrijf. Mocht u feedback hebben dan horen wij dit graag van u.

schade?

Onze top verhuizers verhuizen uw persoonlijke eigendommen met uiterste zorg. Mocht er onverhoopt schade ontstaan aan uw inboedel of woning dan kunt u rekenen op een vlotte afhandeling van uw schade claim. Wij beschrijven kort de werkwijze bij een schadeclaim. Om uw claim te behandelen dient u een korte toelichting en foto’s van de schade te verzenden naar onze schade experts via info@studentverhuisteam.nl. Onze schade experts dienen dit meteen in bij de verzekeraar om u z.s.m. te compenseren.

lees meer over onze verhuisservice

Zorgvuldig en goedkoop verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf? Dat kan bij StudentVerhuisTeam al vanaf € 50,-. Uw verhuizing is in vertrouwde handen van onze meesterverhuizers.

lees meer over onze transportservice

Heeft u nieuwe aankopen gedaan en past het niet in uw auto of is het te zwaar om te sjouwen? Maak dan gebruik van onze goedkope en flexibele transportservice. Transporteren kan al vanaf € 50,-.

lees meer over onze handyman service

Bent u toe aan een nieuwe inrichting van uw woning of bedrijfspand? Maak dan gebruik van onze vakkundige handyman service. Voor maar € 22,50 per uur kunt u al gebruik maken van onze handyman service.

Translate »