Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

De werkwijze van Studentverhuisteam

Een goed begin is het halve werk. Verhuizen kan zwaar en stressvol zijn en daarom nemen wij graag uw zorgen en stress uit handen. Een goede verhuizing vergt een doordachte verhuisplan. Op basis van dit plan kunnen de nodige voorbereidingen getroffen worden. De verhuizing loopt veel vlotter door alles zoveel mogelijk verhuis klaar te maken. Lees meer over het verhuis klaar maken onder Tips & FAQ. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met onze verhuisdeskundigen via 085 902 68 08.

UW AANVRAAG

Wanneer u het aanvraagformulier invult voorziet u onze deskundigen van gegevens om een perfecte verhuisplan samen te stellen. Aan de hand van de gegevens en uw wensen stelt één van onze deskundigen een verhuisplan op maat samen. Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt u het plan en de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox. Het plan bevat o.a. een stappenplan, tips en tricks en een verhuischecklist.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Nadat u onze prijsopgave heeft ontvangen nemen onze deskundigen telefonisch contact op om het plan en de prijsopgave toe te lichten. Gebeurd dit niet? Neem dan zelf contact op met onze deskundigen via 085 902 68 08. Indien u vragen, opmerkingen of aanvullingen heeft kunt u dit doorgeven aan onze deskundigen. Aanpassingen worden meteen opgenomen in het verhuisplan. Nadat u akkoord gaat met de prijsopgave stuurt één van onze deskundigen een e-mail met een bevestiging van de verhuizing. Bij akkoord staat uw verhuizing gereserveerd. Aan uw reservering zijn geen extra kosten verbonden.

DE VERHUIZING

Voor aanvang van de verhuizing kunt u voorbereidingen treffen met behulp van onze verhuistips en checklist. Op de verhuisdag staat ons team op het afgesproken tijdstip bij u op de stoep. Onze voorman, uw aanspreekpunt, bespreekt samen met u hoe de dag zal verlopen. Wijzigingen gedurende de dag kunt u voorleggen aan de voorman. Op de verhuisdag vragen wij enkel van u om aanwezig te zijn om aan te geven waar uw inboedel komt te staan in uw nieuwe woning.

EVALUATIE

De verhuizing heeft inmiddels plaats gevonden en u geniet van uw nieuwe woning en inrichting. Enkele dagen na de verhuizing nemen onze deskundigen telefonisch contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. Hiermee proberen wij onze kwaliteit te waarborgen en te blijven groeien als verhuisbedrijf. Mocht u feedback hebben dan horen wij dit graag van u.

SCHADE?

Onze top verhuizers verhuizen uw persoonlijke eigendommen met uiterste zorg. Mocht er onverhoopt schade ontstaan aan uw inboedel of woning dan kunt u rekenen op een vlotte afhandeling van uw schade claim. Wij beschrijven kort de werkwijze bij een schadeclaim. Om uw claim te behandelen dient u een korte toelichting en foto’s van de schade te verzenden naar onze schade experts via info@studentverhuisteam.nl. Onze schade experts dienen dit meteen in bij de verzekeraar om u z.s.m. te compenseren.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

De werkwijze van Studentverhuisteam

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE De werkwijze van Studentverhuisteam
De werkwijze van Studentverhuisteam

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Onze diensten

$

INPAKSERVICE

$

VERHUISSERVICE

$

TRANSPORTSERVICE

$

ONTRUIMINGSERVICE

$

SJOUWSERVICE

$

HANDYMANSERVICE

$

VERHUISLIFTSERVICE

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!