Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

SJOUW SERVICE

Gaat u verhuizen en heeft zelf een bus tot uw beschikking? Dan kunt u gebruik maken van onze verhuizers zonder verhuiswagen. Wij helpen u bij het sjouwen van uw inboedel. Onze sjouwers zijn zeer ervaren en denken graag met u mee om ook van u een tevreden klant te maken. Zo nemen de sjouwers altijd voldoende meubelrollers, dekens en spanbanden mee. Dit allemaal om uw meubels veilig en efficiënt te verplaatsen.

ZAKELIJKE SJOUW SERVICE

Zit u midden in een reorganisatie of worden de archiefkasten geleegd? Dan helpen wij u daar graag bij. Bij StudentVerhuisTeam staat uw tevredenheid voorop. Onze sjouwers zijn zeer ervaren en denken graag met u mee. Om de sjouw klus soepel en efficiënt te laten verlopen, nemen onze sjouwers professionele verhuismaterialen mee zoals meubelrollers, steekwagens, dekens, spanbanden en een gereedschapskist. Deze materialen zijn nodig om bijvoorbeeld uw (kantoor)inventaris vlot en gelijkvloers te verplaatsen. Met de verhuisdekens zorgen we ervoor dat uw kantoormeubels en inventaris zoals; bureaus, archiefkasten, ladekasten etc. geen beschadigingen oplopen door krassen en deuken. Zo bieden wij u een sjouw dienst die veilig en efficiënt uw kantoormeubels en inventaris verplaatst tegen een goedkope prijs.

WAT KOST EEN SJOUW SERVICE?

De ene sjouw klus is de andere niet. Wij leveren maatwerk op basis van uw wensen en budget. Daarom is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Doet u aan een woningruil of heeft u een eigen bus tot uw beschikking? Of bent u een zakelijke klant en wilt u uw archiefkast of opslagplaats (deels) legen? StudentVerhuisTeam helpt u graag met het sjouwen van uw inboedel voor maar € 22,50 p/u per sjouwer. Vanwege onze standplaatsen in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Groningen en Utrecht zijn wij landelijk inzetbaar en staan wij ook bij spoed voor u klaar. Wilt u meer weten over onze sjouw dienst of wilt u weten hoe goedkoop wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact op met een van onze sjouw specialisten via 085 902 68 08 of vraag gratis een offerte aan. Onze specialisten staan u graag te woord.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Sjouw service

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Sjouw service
Sjouw service

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!