Sjouw service

Gaat u verhuizen en heeft zelf een bus tot uw beschikking? Dan kunt u gebruik maken van onze verhuizers zonder verhuiswagen. Wij helpen u bij het sjouwen van uw inboedel. Onze sjouwers zijn zeer ervaren en denken graag met u mee om ook van u een tevreden klant te maken. Zo nemen de sjouwers altijd voldoende meubelrollers, dekens en spanbanden mee. Dit allemaal om uw meubels veilig en efficiënt te verplaatsen.

Wat kost mijn sjouw karwei?

Zakelijke sjouw service

Zit u midden in een reorganisatie of worden de archiefkasten geleegd? Dan helpen wij u daar graag bij. Bij StudentVerhuisTeam staat uw tevredenheid voorop. Onze sjouwers zijn zeer ervaren en denken graag met u mee.  Om de sjouw klus soepel en efficiënt te laten verlopen, nemen onze sjouwers professionele verhuismaterialen mee zoals meubelrollers, steekwagens, dekens, spanbanden en een gereedschapskist. Deze materialen zijn nodig om bijvoorbeeld uw (kantoor)inventaris vlot en gelijkvloers te verplaatsen. Met de verhuisdekens zorgen we ervoor dat uw kantoormeubels en inventaris zoals; bureaus, archiefkasten, ladekasten etc. geen beschadigingen oplopen door krassen en deuken. Zo bieden wij u een sjouw dienst die veilig en efficiënt uw kantoormeubels en inventaris verplaatst tegen een goedkope prijs.

Wat kost een sjouw service?

De ene sjouw klus is de andere niet. Wij leveren maatwerk op basis van uw wensen en budget. Daarom is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Doet u aan een woningruil of heeft u een eigen bus tot uw beschikking? Of bent u een zakelijke klant en wilt u uw archiefkast of opslagplaats (deels) legen? StudentVerhuisTeam helpt u graag met het sjouwen van uw inboedel voor maar € 22,50 p/u per sjouwer. Vanwege onze standplaatsen in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Groningen en Utrecht zijn wij landelijk inzetbaar en staan wij ook bij spoed voor u klaar. Wilt u meer weten over onze sjouw dienst of wilt u weten hoe goedkoop wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact op met een van onze sjouw specialisten via 085 902 68 08 of vraag gratis een offerte aan. Onze specialisten staan u graag te woord.

Translate »