Goedkoop & vakkundig ontruimen!

Bij een ontruiming komt veel kijken. Het onderscheiden van bruikbare spullen en onbruikbare spullen, het losschroeven van de gordijnen, het verwijderen van de vloerbekleding en het deponeren van afval. Ontruimen is een zware en tijdrovende klus. StudentVerhuisTeam helpt u daar graag bij. Gezien onze ruime ervaring met ontruimingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontruimen in heel Nederland uw woning, huurhuis of bedrijfspand vanaf € 22,50 p/u per ontruimer. Wij zorgen ervoor dat uw woning binnen enkele uren bezemschoon is en aan alle eisen van de eigenaar/verhuurder voldoet.

Wat kost mijn ontruiming?

Wij helpen u graag met onze ontruiming service

Woningeigenaren en verhuurders stellen vaak hoge eisen aan het opleveren van een woning. De woning dient binnen een beperkte tijd, in dezelfde staat als dat het u aangeboden is, opgeleverd te worden. Wanneer u dit niet doet, riskeert u onnodige boetes. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van onze ontruiming service.  Bent u gebonden aan een budget? Op basis van uw budget schatten wij in, in welke mate wij u van dienst kunnen zijn. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang binnen enkele uren een prijsopgave.

Woning ontruiming service bij overlijdenis

Een sterfgeval in uw naaste kringen is zeer ingrijpend en wij leven oprecht met u mee. Wij begrijpen dat u dan niet gauw denkt aan het ontruimen van de woning, maar ook dit moet gebeuren. Wij bieden u met onze ontruiming service graag een steun in de rug tijdens deze moeilijke periode. Zo zorgt onze klantenservice, aan de hand van uw wensen en oplever criteria, voor een nauwkeurige prijsopgave. Tijdens de ontruiming heeft u een vaste aanspreekpunt, die op de hoogte is van uw situatie en weet wat er moet gebeuren. Aan de hand van uw wensen word de overgebleven inboedel opgeslagen, afgevoerd of naar een kringloopwinkel gebracht. U hoeft op de dag van ontruiming enkel de deur te openen voor onze ontruimers dan zorgen zij ervoor dat uw woning binnen enkele uren bezemschoon is. Na afloop kunt u een laatste ronde lopen met de vaste aanspreekpunt. Mocht u iets over het hoofd hebben gezien en moeten er nog extra taken worden verricht dan kunt u deze voorleggen aan onze ontruimers. Zo hopen wij u te ontzorgen.

duurzaam ontruimen

Heeft u bruikbare spullen die in een goede staat verkeren? Wij kopen deze graag van u op. Na afloop van de ontruiming word het bedrag van de bruikbare spullen van het factuurbedrag afgehaald. Zo kunt u tot wel honderden euro’s besparen met onze ontruiming service. Bovendien draagt u zo toe aan een milieu vriendelijk wereld. Vanwege onze standplaatsen in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Groningen en Utrecht zijn wij  staan wij ook bij spoed voor u klaar. Vraag gratis een vrijblijvende ontruim offerte aan of neem direct contact op via 085 902 68 08.

Translate »