Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

INPAKSERVICE

Gaat u verhuizen? Dan begint u meestal maanden voor de verhuisdag. U bepaald welke spullen u behoudt en welke u weg wilt doen. Dan begint het inpakken en het demonteren, wat niet altijd vlekkeloos verloopt. Daarom adviseren wij u ook om op tijd te beginnen met het inpakken, demonteren en andere voorbereidende werkzaamheden. Heeft u geen tijd of heeft u hulp nodig bij het inpakken van uw huisraad? Dan is StudentVerhuisTeam waar u naar op zoek bent. Wij bieden u een professionele inpakservice tegen een betaalbaar tarief. Onze ervaren inpak specialisten zijn goed opgeleid en weten van inpakken. Benieuwd naar onze inpakservice? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze inpak deskundigen via 085 902 68 08.

WAT KOST EEN INPAKSERVICE?

Wist u dat u uw dozen evenredig in gewicht dient te verdelen? Zo voorkomt u dat zware en breekbare servies dozen bovenaan de stapel komen waardoor de rij dozen inzakken. Op deze manier voorkomt u grote schade aan uw inboedel. Maak gebruik van onze vakkundige inpakservice en laat de zorgen aan onze inpak specialisten over. Onze specialisten hebben ruime ervaring met verschillende inpak karweien en zorgen ervoor dat ook uw karwei succesvol wordt ingepakt. Wij zorgen niet alleen voor bekwame personeel maar ook voor de benodigde middelen. Zo leveren wij o.a. dozen, inpakpapier, bank en bedhoezen, bubbel folie en ga zo maar door. Ook uw verhuizing is in vertrouwde handen van onze meesterverhuizers. Onze verhuisspecialisten zorgen er dan voor dat uw meubilair binnen enkele uren verhuisd is naar de nieuwe woning.

 

 

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Inpakservice

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Inpakservice
Inpakservice

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!