Inpakservice

Gaat u verhuizen? Dan begint u meestal maanden voor de verhuisdag. U bepaald welke spullen u behoudt en welke u weg wilt doen. Dan begint het inpakken en het demonteren, wat niet altijd vlekkeloos verloopt. Daarom adviseren wij u ook om op tijd te beginnen met het inpakken, demonteren en andere voorbereidende werkzaamheden. Heeft u geen tijd of heeft u hulp nodig bij het inpakken van uw huisraad? Dan is StudentVerhuisTeam waar u naar op zoek bent. Wij bieden u een professionele inpakservice tegen een betaalbaar tarief. Onze ervaren inpak specialisten zijn goed opgeleid en weten van inpakken. Benieuwd naar onze inpakservice? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze inpak deskundigen via 085 902 68 08.

Wat kost mijn inpak karwei?

Wat kost een inpakservice?

Wist u dat u uw dozen evenredig in gewicht dient te verdelen? Zo voorkomt u dat zware en breekbare servies dozen bovenaan de stapel komen waardoor de rij dozen inzakken. Op deze manier voorkomt u grote schade aan uw inboedel. Maak gebruik van onze vakkundige inpakservice en laat de zorgen aan onze inpak specialisten over. Onze specialisten hebben ruime ervaring met verschillende inpak karweien en zorgen ervoor dat ook uw karwei succesvol wordt ingepakt. Wij zorgen niet alleen voor bekwame personeel maar ook voor de benodigde middelen. Zo leveren wij o.a. dozen, inpakpapier, bank en bedhoezen, bubbel folie en ga zo maar door. Ook uw verhuizing is in vertrouwde handen van onze meesterverhuizers. Onze verhuisspecialisten zorgen er dan voor dat uw meubilair binnen enkele uren verhuisd is naar de nieuwe woning.

lees meer over onze verhuisservice

Bent u van plan om te verhuizen? Maak dan gebruik van de goedkoopste verhuisservice van Nederland met behoud van kwaliteit. Vakkundig verhuizen kan al vanaf € 22,50 per uur. 

lees meer over onze transportservice

Heeft u nieuwe aankopen gedaan en past het niet in uw auto of is het te zwaar om te sjouwen? Maak dan gebruik van onze goedkope en flexibele transportservice. Dit kan al vanaf € 50,-.

lees meer over onze ontruiming service

Duurzaam ontruimen binnen enkele uren voor € 22,50 per uur? Gezien onze ruime ervaring met het ontruimen van zowel woningen als kantoorpanden bent u hier aan het juiste adres. 

Translate »