Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

SNEL EN GOEDKOOP TRANSPORTEREN

Heeft u nieuwe aankopen gedaan en past het niet in uw eigen auto of is het te zwaar om te sjouwen? Dan hebben wij de betaalbare oplossing voor u namelijk de transportservice van StudentVerhuisTeam. Naast complete verhuizingen en ontruimingen biedt StudentVerhuisTeam ook goedkope en flexibel inzetbare transportservice aan. Hierbij kunt u denken aan het transporteren van nieuw online aankopen, een antieke kast, een koelkast, een wasmachine, kantoormeubilair, een piano etc.

→ PIANO TRANSPORT

Wilt u er zeker van zijn dat uw piano er niet alleen hetzelfde uitziet maar ook hetzelfde klinkt als voor de verhuizing? Maak dan gebruik van onze goedkope en vakkundige piano transportservice.

→ WITGOED TRANSPORT

Het verhuizen van witgoed vergt zorgvuldigheid en expertise, want het zijn kostbare goederen die u niet op de één of andere dag kunt vervangen. Maak daarom gebruik van onze witgoed transportservice.

→ MOTOR TRANSPORT

Heeft u een prachtige Harley Davidson of een andere voertuig en wilt u deze graag verhuizen, maar beschikt u niet over de transport middelen? Maak dan gebruik van onze voertuig transportservice.

ZAKELIJKE TRANSPORTSERVICE

Wilt u uw onderneming verhuizen en bent u op zoek naar een efficiënt en betrouwbaar transportbedrijf? Dan is StudentVerhuisTeam het transportbedrijf voor u. Zowel in de randstad als daarbuiten. Wij nemen uw trnasport en dus zorgen graag uit handen zodat u als ondernemer tijd heeft om uw onderneming draaiende houden. Bovendien hoeft u niet te investeren in personeel en bussen waardoor u de flexibiliteit vergroot. Wij werken met transportcontracten die aangepast worden naar uw wensen. Vooraf bespreken onze transportexperts al uw wensen en stellen zij aan de hand daarvan een voordelige contract op. Word u ook onze samenwerkingspartner? Neem dan contact op met één van onze transportexperts per e-mail info@studentverhuisteam.nl of telefonisch op 085 902 68 08. Onze transportdiensten bieden wij niet alleen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht, maar in heel Nederland. Voor langere afstanden hanteren wij uiteraard andere tarieven.

GOEDKOOP VERHUIZEN MET ONZE TRANSPORTSERVICE

Met regelmaat verhuizen klanten de kleine spullen zelf en kiezen ze ervoor om via de transportservice van StudentVerhuisTeam de grote meubelstukken te verhuizen. Dit is niet alleen tijdbesparend en spotgoedkoop, het bespaart u ook uw fysieke kracht. Voor maar liefst € 55,- per uur krijgt u naast een verhuiswagen ook een ervaren verhuizer bij met de benodigde professionele verhuismaterialen om uw spullen veilig en met gemak op de juiste plek te krijgen. Het is altijd mogelijk om een extra verhuizer in te schakelen voor maar € 25,- per uur. Tevens is het mogelijk om een verhuislift in te schakelen, indien nodig. Wij luisteren graag naar uw wensen en passen onze offerte daarop aan.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Transportservice

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Transportservice
Transportservice

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!