Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

GOEDKOPE (SPOED) WITGOED TRANSPORT!

Heeft u een nieuwe wasmachine of koelkast gekocht en worden deze niet thuis bezorgd? Dan kunt u gebruik maken van onze goedkope maar vakkundige witgoed transportservice. Witgoed verhuizen vergt veel fysieke inspanning en kan niet altijd even gemakkelijk zijn. De koelkast staat veelal op de begane grond en is gemakkelijk te verhuizen, maar de wasmachine en wasdroger staan vaak op zolder. Wat veel lastiger te verhuizen is al helemaal met een nauw trapgat. Uw witgoed zelf verhuizen is hierdoor geen optie gezien het risico op beschadigingen aan de items, uw woning of wellicht uzelf groot is. Gelukkig staan onze ervaren witgoed transporteurs voor u klaar!

WITGOED TRANSPORT ZOGVULDIG & VOORDELIG

Bij het verhuizen van witgoed komt veel meer kijken dan u in eerste instantie denkt. Een witgoed transport vergt zorgvuldigheid en expertise, want het zijn kostbare goederen die u niet op de één of andere dag kunt vervangen. Onze witgoed specialisten bezitten deze expertise en helpen wekelijks honderden tevreden klanten met het transporteren van hun witgoed. Wij staan elke dag ook voor u klaar om uw witgoed veilig en efficiënt naar de nieuwe bestemming te verhuizen. Uw witgoed is in de vertrouwde handen van onze meestertransporteurs.

DE KOSTEN VAN EEN (SPOED) WITGOED TRANSPORT

Uw witgoed transporteren wij al vanaf € 55,-. Wilt u exact weten wat uw transport zal kosten? Vraag dan gratis een transportofferte aan. Heeft u vragen over onze witgoed transportservice of wilt u met spoed uw wasmachine of droger verhuizen? Bel dan direct met één van onze transportspecialisten via 085 902 68 08. Onze specialisten staan u graag te woord.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Witgoed transport

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Witgoed transport
Witgoed transport

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Onze diensten

$

INPAKSERVICE

$

VERHUISSERVICE

$

TRANSPORTSERVICE

$

ONTRUIMINGSERVICE

$

SJOUWSERVICE

$

HANDYMANSERVICE

$

VERHUISLIFTSERVICE

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!