Goedkope (spoed) witgoed transport!

Heeft u een nieuwe wasmachine of koelkast gekocht en worden deze niet thuis bezorgd? Dan kunt u gebruik maken van onze goedkope maar vakkundige witgoed transportservice. Witgoed verhuizen vergt veel fysieke inspanning en kan niet altijd even gemakkelijk zijn. De koelkast staat veelal op de begane grond en is gemakkelijk te verhuizen, maar de wasmachine en wasdroger staan vaak op zolder. Wat veel lastiger te verhuizen is al helemaal met een nauw trapgat. Uw witgoed zelf verhuizen is hierdoor geen optie gezien het risico op beschadigingen aan de items, uw woning of wellicht uzelf groot is. Gelukkig staan onze ervaren witgoed transporteurs voor u klaar!

Wat kost mijn transport?

Witgoed transport  Zogvuldig & Voordelig

Bij het verhuizen van witgoed komt veel meer kijken dan u in eerste instantie denkt. Een witgoed transport vergt zorgvuldigheid en expertise, want het zijn kostbare goederen die u niet op de één of andere dag kunt vervangen. Onze witgoed specialisten bezitten deze expertise en helpen wekelijks honderden tevreden klanten met het transporteren van hun witgoed. Wij staan elke dag ook voor u klaar om uw witgoed veilig en efficiënt naar de nieuwe bestemming te verhuizen. Uw witgoed is in de vertrouwde handen van onze meestertransporteurs. 

De kosten van een (spoed) witgoed transport

Uw witgoed transporteren wij al vanaf € 55,-. Wilt u exact weten wat uw transport zal kosten? Vraag dan gratis een transportofferte aan. Heeft u vragen over onze witgoed transportservice of wilt u met spoed uw wasmachine of droger verhuizen? Bel dan direct met één van onze transportspecialisten via 085 902 68 08. Onze specialisten staan u graag te woord.

Translate »