Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

GOEDKOOP & VAKKUNDIG PIANO TRANSPORT!

Heeft u een nieuwe piano gekocht en worden deze niet thuis bezorgd? Dan kunt u gebruik maken van onze goedkope maar vakkundige transportservice. Een piano transport vergt veel fysieke inspanning en kan niet altijd even gemakkelijk zijn. Een piano kan al gauw honderden kilo’s wegen. Dit maakt het onmogelijk om uw piano zelf schadevrij te verhuizen. Gelukkig staan onze ervaren piano transporteurs voor u klaar.

UW PIANO ZORGELOOS VERHUIZEN

Wilt u er zeker van zijn dat uw piano er niet alleen hetzelfde uitziet maar ook hetzelfde klinkt als voor de verhuizing? Maak dan gebruik van onze goedkope en vakkundige piano transportservice. Als pianist hoopt u dat uw piano zorgvuldig en zonder schade verhuist wordt naar uw nieuwe bestemming. Dit is een enorme uitdaging en dat niet alleen vanwege het gewicht, maar ook omdat een piano onhandig is om te tillen. Een piano transport laat u daarom over aan onze specialisten. Als ervaren specialist in pianotransport staan wij altijd voor u klaar. Door de jarenlange ervaring weten onze transporteurs wat er verwacht wordt en hoe zij deze verwachtingen kunnen overtreffen. Wees daarom gerust want, uw piano is in de vertrouwde handen van onze meestertransporteurs.

WERKWIJZE PIANO VERHUIZING

√ Woont u op een bovenverdieping zonder interne lift? Maak dan gebruik van onze verhuislift service. Wij verhuizen een piano nooit via de trap.

√ Wij zetten ervaren en sterke transportspecialisten in om uw piano veilig te verhuizen.

√ De specialisten pakken uw piano gratis in met verhuisdekens en folie. Op deze manier krijgt de piano meerdere beschermlagen en is het goed beschermd tegen kras- en stootschade.

√ Eenmaal ingepakt verplaatsen onze transporteurs de piano naar de verhuiswagen.

√ Wij maken gebruik van moderne verhuiswagens uitgerust met een hydraulische laadklep om uw piano veilig in de verhuisbus te plaatsen.

√ Bij aankomst op de nieuwe bestemming pakken onze specialisten de piano voor u uit en kunt u genieten van uw piano.

WAT KOST EEN PIANO VERHUIZING?

Een piano transporteren wij al vanaf € 55,- incl. BTW. In dit bedrag is een verzekering inbegrepen tegen schade tot € 50.000,-. Wilt u exact weten wat uw piano verhuizing zal kosten? Vraag dan een vrijblijvende piano offerte aan en laat u aangenaam verrassen. Heeft u vragen over onze vakkundige piano transportservice? Neem dan contact op met onze transportspecialisten via 085 902 68 08 en informeer naar onze piano transportservice. Heeft u een nieuwe piano aangeschaft en leveren ze deze niet thuis of op de zaak? Ook dan kunt u gebruik maken van onze piano transportservice.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Piano transport

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Piano transport
Piano transport

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Onze diensten

$

INPAKSERVICE

$

VERHUISSERVICE

$

TRANSPORTSERVICE

$

ONTRUIMINGSERVICE

$

SJOUWSERVICE

$

HANDYMANSERVICE

$

VERHUISLIFTSERVICE

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!