Goedkoop & vakkundig piano transport!

Heeft u een nieuwe piano gekocht en worden deze niet thuis bezorgd? Dan kunt u gebruik maken van onze goedkope maar vakkundige transportservice. Een piano transport vergt veel fysieke inspanning en kan niet altijd even gemakkelijk zijn. Een piano kan al gauw honderden kilo’s wegen. Dit maakt het onmogelijk om uw piano zelf schadevrij te verhuizen. Gelukkig staan onze ervaren piano transporteurs voor u klaar. 

Wat kost mijn transport?

Uw piano zorgeloos verhuizen 

Wilt u er zeker van zijn dat uw piano er niet alleen hetzelfde uitziet maar ook hetzelfde klinkt als voor de verhuizing? Maak dan gebruik van onze goedkope en vakkundige piano transportservice. Als pianist hoopt u dat uw piano zorgvuldig en zonder schade verhuist wordt naar uw nieuwe bestemming. Dit is een enorme uitdaging en dat niet alleen vanwege het gewicht, maar ook omdat een piano onhandig is om te tillen. Een piano transport laat u daarom over aan onze specialisten. Als ervaren specialist in pianotransport staan wij altijd voor u klaar. Door de jarenlange ervaring weten onze transporteurs wat er verwacht wordt en hoe zij deze verwachtingen kunnen overtreffen. Wees daarom gerust want, uw piano is in de vertrouwde handen van onze meestertransporteurs.

Werkwijze piano verhuizing

R

Woont u op een bovenverdieping zonder interne lift? Maak dan gebruik van onze verhuislift service. Wij verhuizen een piano nooit via de trap.

R

Wij zetten ervaren en sterke transportspecialisten in om uw piano veilig te verhuizen.

R

De specialisten pakken uw piano gratis in met verhuisdekens en folie. Op deze manier krijgt de piano meerdere beschermlagen en is het goed beschermd tegen kras- en stootschade.

R

Eenmaal ingepakt verplaatsen onze transporteurs de piano naar de verhuiswagen.

R

Wij maken gebruik van moderne verhuiswagens uitgerust met een hydraulische laadklep om uw piano veilig in de verhuisbus te plaatsen.

R

Bij aankomst op de nieuwe bestemming pakken onze specialisten de piano voor u uit en kunt u genieten van uw piano.

Wat kost een piano verhuizing?

Een piano transporteren wij al vanaf € 55,- incl. BTW. In dit bedrag is een verzekering inbegrepen tegen schade tot € 50.000,-. Wilt u exact weten wat uw piano verhuizing zal kosten? Vraag dan een vrijblijvende piano offerte aan en laat u aangenaam verrassen. Heeft u vragen over onze vakkundige piano transportservice? Neem dan contact op met onze transportspecialisten via 085 902 68 08 en informeer naar onze piano transportservice. Heeft u een nieuwe piano aangeschaft en leveren ze deze niet thuis of op de zaak? Ook dan kunt u gebruik maken van onze piano transportservice. 

Translate »