R

schade verzekerd tot € 50.000,-

R

Betaal per uur zonder toeslag

R
professionele inpak- en transport middelen
R

24/7 & 365 flexibel transport

R

ervaren & vakkundig transport experts

R

binnen 3 uur de beste prijsopgave

Vakkundige motor transport!

Heeft u een prachtige Harley Davidson of een andere voertuig en wilt u deze graag verhuizen, maar beschikt u niet over de juiste transportmiddelen? Dan bieden wij u de oplossing, namelijk onze voertuig transportservice. Onze ervaren transportexperts beschikken over de expertise om uw geliefde motorvoertuig secuur en veilig naar de plaats van bestemming te vervoeren. Om uw voertuig veilig te transporteren gebruiken onze transportexperts professionele transportmiddelen. Wees gerust uw voertuig transport is in de vertrouwde handen van onze transportexperts. 

Wat kost mijn transport?

Goedkoop en veilig uw motor transporteren

Niet elke verhuizing is hetzelfde en zo is een motortransport niet een alledaagse klus. Het transporteren van een motor vergt expertise en zorgvuldigheid. Wij zorgen ervoor dat er voor uw transport de transporteurs met de juiste ervaring en expertise worden ingezet. Zo garanderen wij u dat elke transport goed en veilig verloopt. Wij maken het makkelijker door ervoor te zorgen dat al onze verhuiswagens voorzien zijn van voldoende professionele transportmiddelen. Graag zijn wij u alle dagen van de week van dienst en bieden wij u de laagste prijsgarantie. Onze flexibele transportservice garandeert u dat wij u op zeer korte termijn van dienst kunnen zijn. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

De kosten van een motortransport

Uw voertuig transporteren wij al vanaf € 55,-. Daarmee bieden wij u de laagste prijsgarantie. Gelooft u het niet? Vraag dan een vrijblijvende transportofferte aan en vergelijk deze met andere bedrijven. U zult aangenaam verrast worden. Heeft u vragen over onze goedkope en vakkundige motortransport service? Stel die dan aan onze transportspecialisten door te bellen naar 085 902 68 08. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Translate »