Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

VAKKUNDIGE MOTOR TRANSPORT!

Heeft u een prachtige Harley Davidson of een andere voertuig en wilt u deze graag verhuizen, maar beschikt u niet over de juiste transportmiddelen? Dan bieden wij u de oplossing, namelijk onze voertuig transportservice. Onze ervaren transportexperts beschikken over de expertise om uw geliefde motorvoertuig secuur en veilig naar de plaats van bestemming te vervoeren. Om uw voertuig veilig te transporteren gebruiken onze transportexperts professionele transportmiddelen. Wees gerust uw voertuig transport is in de vertrouwde handen van onze transportexperts.

GOEDKOOP EN VEILIG UW MOTOR TRANSPORTEREN

Niet elke verhuizing is hetzelfde en zo is een motortransport niet een alledaagse klus. Het transporteren van een motor vergt expertise en zorgvuldigheid. Wij zorgen ervoor dat er voor uw transport de transporteurs met de juiste ervaring en expertise worden ingezet. Zo garanderen wij u dat elke transport goed en veilig verloopt. Wij maken het makkelijker door ervoor te zorgen dat al onze verhuiswagens voorzien zijn van voldoende professionele transportmiddelen. Graag zijn wij u alle dagen van de week van dienst en bieden wij u de laagste prijsgarantie. Onze flexibele transportservice garandeert u dat wij u op zeer korte termijn van dienst kunnen zijn. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

DE KOSTEN VAN EEN MOTORTRANSPORT

Uw voertuig transporteren wij al vanaf € 55,-. Daarmee bieden wij u de laagste prijsgarantie. Gelooft u het niet? Vraag dan een vrijblijvende transportofferte aan en vergelijk deze met andere bedrijven. U zult aangenaam verrast worden. Heeft u vragen over onze goedkope en vakkundige motortransport service? Stel die dan aan onze transportspecialisten door te bellen naar 085 902 68 08. Onze specialisten staan u graag te woord.

 

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Motortransport

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Motortransport
Motortransport

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Onze diensten

$

INPAKSERVICE

$

VERHUISSERVICE

$

TRANSPORTSERVICE

$

ONTRUIMINGSERVICE

$

SJOUWSERVICE

$

HANDYMANSERVICE

$

VERHUISLIFTSERVICE

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!