R

beste prijs-kwaliteit verhuisservice

R
professionele inpak- en verhuis materiaal
R

schade verzekerd tot € 50.000,-

R

24/7 Verhuizen wanneer het u uitkomt

R

vakkundige & betrouwbare verhuizers

R

binnen 3 uur de beste prijsopgave

internationale verhuizingen

Als een verhuizing al hectisch genoeg is dan kunt u zich al inbeelden hoe hectisch een internationale verhuizing kan zijn. Bij een internationale verhuizing moet u rekening houden met een aantal dingen: uw meubels dienen goed en stevig ingepakt te zijn vanwege de lange verhuisritten. Eventueel dient u ook rekening te houden met de benodigde documentatie voor grenscontroles. Heeft u te veel taken openstaan en ziet u het niet meer zitten? Dan bent u bij StudentVerhuisTeam aan het juiste adres. Onze verhuisexperts verzorgen de verhuizing voor u tot in de puntjes. Wij helpen u met verhuizen naar o.a. België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, Portugal, Tsjechië, Polen, Zweden en Noorwegen.

Wat kost mijn verhuizing?

Uw bedrijf van of naar het buitenland verhuizen? 

Bent u van plan om uw bedrijf van of naar het buitenland te verhuizen? Zo’n bedrijfsverhuizing kan niet lang op zich laten wachten en dient snel en veilig uitgevoerd te worden, zodat u snel uw werk kunt hervatten. Om u niet alleen tijd maar ook geld te besparen, bieden wij u onze zakelijke verhuisservice. U hoeft dan enkel uw bedrijfsverhuizing door te geven aan derden zoals De Kamer van Koophandel, de fiscus, uw partners en natuurlijk al uw klanten. Vergeet niet om het nieuwe adres op uw website door te voeren. Dan doen wij wel al het sjouwen en verhuizen voor u. Wist u dat? Bij verhuizing om zakelijke redenen u de kosten voor het overbrengen van de inboedel in aftrek kunt brengen bij de fiscus. Daarnaast mag u een vast bedrag aftrekken van € 7.750,-. 

Goedkope internationale verhuizingen

Dient u naast het verhuizen ook uw woning of kantoorpand te ontruimen? Dan kunt u gebruik maken van onze ontruiming service en daarmee ook van onze combi korting. Pand- en woningeigenaren stellen vaak hoge eisen aan het opleveren van een woning of kantoorpand. Wanneer u niet aan deze eisen voldoet riskeert u een boete. Wij helpen u graag met het verhuizen van uw inboedel en met het ontruimen van de overige spullen. Het ontruimen doen wij zorgvuldig en duurzaam door voor de achtergebleven spullen een nieuw onderkomen te vinden. Hierdoor dragen wij ons steentje bij aan een milieuvriendelijk land. 

Wat kosten internationale verhuizingen?

De kosten van een internationale verhuizing verschillen enorm, omdat een verhuizing naar België niet hetzelfde is als een verhuizing naar Zweden. Maar bij StudentVerhuisTeam bent u wel altijd verzekerd van goede kwaliteit tegen een lage prijs. Bent u benieuwd naar wat uw internationale verhuizing kost? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer weten over internationale verhuizingen? Neem dan contact op met één van onze verhuisexperts via 085 902 68 08. Onze experts lichten u graag in over onze diensten en de mogelijkheden. 

Translate »