R
binnen 3 uur een offerte op maat
R

spoed zakelijke verhuizingen

R

geen 9-5 mentaliteit

R

24/7 flexibel verhuizen

R

betrouwbare & vakkundige verhuizers

R

schade verzekerd tot € 50.000,-

Zakelijke verhuizingen wanneer het u uitkomt 

Zakelijke verhuizingen kunnen niet lang op zich laten wachten en dienen snel en veilig uitgevoerd te worden, zodat u snel uw bedrijf kunt hervatten. Om u niet alleen tijd maar ook geld te besparen, bieden wij u onze zakelijke verhuisdienst tegen zeer scherpe tarieven. Onze zeer ervaren en vakkundige verhuizers brengen binnen enkele uren, efficiënt en veilig uw inventaris over naar uw nieuwe werkvloer.  Wordt u onze volgende tevreden klant? Neem contact op met onze verhuisdeskundigen via 085 902 68 08. Onze deskundigen staan u graag te woord.

Wat kost mijn verhuizing?

Zakelijke verhuizingen goedkoop & vakkundig

StudentVerhuisTeam staat garant voor een uitstekende service tegen een lage tarief. Wij houden onze tarieven laag door te besparen in: overheadkosten, uitloopkosten, voorrijkosten en door goed opgeleide studenten in te zetten die begeleidt worden door ervaren verhuizers. Het werken met studenten kent een aantal voordelen, namelijk: studenten houden een hoog werktempo aan, zijn flexibel inzetbaar en zijn bereid om hard te werken voor een laag uurtarief. Zo verhuisd u snel, goedkoop en wanneer u maar wilt. Om u nog voordeliger van dienst te zijn informeren wij u graag over belastingtips. Bij een verhuizing om zakelijke redenen mag u de kosten voor het overbrengen van de inboedel in aftrek brengen bij de fiscus. Daarnaast mag u een vast bedrag aftrekken van € 7.750,-. Dat is gratis zakelijk verhuizen met StudentVerhuisTeam.

Werkwijze zakelijke verhuizingen

Voor aanvang van uw ondernemingsverhuizing vindt er een intake plaats waarbij onze verhuisdeskundigen uw wensen vast leggen in een verhuisplan. Het is van belang om duidelijk te communiceren over o.a. de inhoud in m³ dat verhuisd moet worden, de soort verhuizing etc. Gaat het bijv. om de verhuizing van een winkel, een advocatenkantoor, een tandartspraktijk etc. Aan de hand van uw gegevens stellen onze verhuisdeskundigen een prijopgave op. Deze ontvangt u binnen drie uur in mailbox. Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgave leggen onze deskundigen uw verhuisdag vast. Op de verhuisdag arriveren onze vakkundige verhuizers op het afgesproken tijdstip voor uw deur. Deze verhuizers zijn goed geïnformeerd over de werkzaamheden en uw wensen. De voorman, uw aanspreekpunt, bespreekt met u hoe de verhuizing zal verlopen. Indien uw wensen tijdens de verhuizing veranderen kunt u dit doorgeven aan de voorman. Deze zal in overleg met ons uw wensen in vervulling brengen. Dat is flexibel verhuizen met de goedkoopste en zakelijke verhuisservice van Nederland. 

Aanvullende diensten

Meestal komt er bij een bedrijfsverhuizing meer kijken dan alleen verhuizen. Naast onze zakelijke verhuisservice kunt u een beroep doen op onze zakelijke inpakservice, zakelijke verhuislift service, zakelijke handyman service, zakelijke transportservice en zakelijke ontruiming service. Heeft u behoefte aan een service die niet hierboven beschreven is? Bel dan met onze één van onze experts via 085 902 68 08 om de mogelijkheden te bespreken. Onze deskundigen denken graag met u mee.

Wat kost een bedrijfsverhuizing?

Verhuizen met de goedkoopste verhuisservice van Nederland kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Wanneer u meerdere diensten afneemt profiteert u van onze combi korting die kan oplopen tot wel 70%. Heeft u een onderneming en wilt u weten hoe goedkoop wij u verhuizen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen enkele uren de goedkoopste offerte ooit.

Translate »