Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

LAGERE TARIEVEN DAN DE LOW BUDGET VERHUISSERVICE!

StudentVerhuisTeam biedt u de goedkoopste verhuisservice van Nederland met behoud van kwaliteit. Gelooft u het zelf niet? Kijk dan eens naar onze tarieven en vergelijk deze met andere verhuisbedrijven. De kwaliteit van onze verhuisservice waarborgen wij door onze verhuizers streng te selecteren en door deze vervolgens goed op te leiden. Deze opleiding leert hen om zich te blijven ontwikkelen, hun ambities te realiseren en de expert in zichzelf naar boven te halen. Het verhuisvak staat centraal maar net zo belangrijk is de omgang met klanten en collega’s, veiligheid en fysieke belasting.

Tarieven inpakken

Heeft u hulp nodig bij het inpakken? Onze inpak specialisten helpen u graag met het transport waardig inpakken van uw huisraad.

√ Incl. inpakmateriaal waaronder verhuisdekens en seal folie.
√ Excl. verhuisdozen en hoezen.
√ Min. afname 3 uur.

Tarieven verhuizen

Een particuliere of zakelijke, studenten of senioren verhuizing kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Laat ook goedkoop al uw meubels op de juiste plek zetten.

√ Incl. gratis (de)montage en inpak werkzaamheden van meubelen.
√ Zeer zorgvuldig & vriendelijk.
√ Min. afname 3 uur.

Tarieven verhuiswagen 21m³

Al onze verhuiswagens zijn voorzien van een hydraulische laadklep en professionele verhuismaterialen waaronder verhuisdekens, spanbanden en meubelrollers. Deze kunt u gratis gebruiken. Ook zijn onze verhuiswagens voorzien van gereedschappen voor (de)montage werkzaamheden.

√ Excl. branstofkosten van A naar B.

Tarieven transport

Laat uw meubelstukken, online aankopen en witgoed of piano door ons transporteren vanaf € 55,- per uur. Deze tarief geldt enkel voor max. 5 objecten.

√ Max. 5 objecten & max. 2 uur. Bij overschrijden gelden de verhuistarieven.
√ Incl. gratis gebruik van professionele verhuismaterialen.
√ Min. afname 1 uur.

Tarieven ontruimen

Uw oude woning bezemschoon opleveren? Voor de laagste prijs zorgen onze ervaren ontruimers ervoor dat uw woning binnen enkele uren bezemschoon is. De oude meubels worden hergebruikt of gestort.

√ Incl. gratis gebruik van ontruim materiaal.
√ Professioneel & vriendelijk.
√ Min. afname 3 uur.

Tarieven klussen

Heeft u hulp nodig met het witten van uw wanden en plafond? Of met het leggen van laminaat? Dan helpen onze klussers u graag. Maak nu ook kennis met de expertise van onze vakkundige klussers.

√ Altijd professionele gereedschap voor uw klus.
√ Vakkundig & vriendelijk.
√ Min. afname 3 uur.

Tarieven sjouwen

Heeft u zelf een bus tot uw beschikking en heeft u hulp nodig bij het sjouwen van al uw zware meubelstukken? Wij helpen u hier graag bij.

√ Incl. vervoer naar bestemming.
√ Excl. professionele verhuismaterialen.
√ Min. afname 3 uur.

Tarieven verhuislift

Heeft u grote meubelstukken die niet in de trapgat of lift passen? Maak dan kennis met onze geavanceerde verhuisliften. De verhuisliften worden bediend door een vakkundige liftexpert die u uiteraard helpt met tillen.

√ € 25,- per extra sjouwer.
√ Min. afname 2 uur.

Voorrijkosten

Alle bovenstaande tarieven zijn excl. voorrijkosten. De voorrijkosten zijn afhankelijk van uw locatie en zijn min. € 5,– per vakman.

Brandstofkosten

De brandstofkosten worden alleen gerekend bij verhuizingen en transporten. Deze brandstofkosten worden gerekend vanaf uw oude locatie naar uw nieuwe locatie. Deze kosten bedragen € 0,50 per gereden kilometer. Hierbij geldt een min. van € 5,-.

SPOTGOEDKOOP VERHUIZEN DOOR HEEL NEDERLAND MET ONZE LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

Vanaf het moment dat onze vakmannen bij u arriveren start de tijd tot aan het moment dat de karwei geklaard is en onze vakmannen vertrekken. Daarbij geld wel een minimale afname van drie uur voor de verhuisservice, de ontruiming service, de sjouw service en de handyman service. Voor de transportservice geldt een minimale afname van één uur. Voor de verhuislift service geldt een minimale afname van twee uur. De kosten van en naar onze vestigingen worden niet bij u in rekening gebracht. Wij hanteren hier enkel eenmalig de voorrijkosten voor. Al onze tarieven zijn transparant en wij eisen geen extra toeslagen of marges. Tot slot zijn al onze bedragen inclusief BTW.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Tarieven

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Tarieven
Tarieven

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Onze diensten

$

INPAKSERVICE

$

VERHUISSERVICE

$

TRANSPORTSERVICE

$

ONTRUIMINGSERVICE

$

SJOUWSERVICE

$

HANDYMANSERVICE

$

VERHUISLIFTSERVICE

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!