Lagere tarieven dan de low budget verhuisservice!

StudentVerhuisTeam biedt u de goedkoopste verhuisservice van Nederland met behoud van kwaliteit. Gelooft u het zelf niet? Kijk dan eens naar onze tarieven en vergelijk deze met andere verhuisbedrijven. De kwaliteit van onze verhuisservice waarborgen wij door onze verhuizers streng te selecteren en door deze vervolgens goed op te leiden. Deze opleiding leert hen om zich te blijven ontwikkelen, hun ambities te realiseren en de expert in zichzelf naar boven te halen. Het verhuisvak staat centraal maar net zo belangrijk is de omgang met klanten en collega’s, veiligheid en fysieke belasting.

Wat kost mijn verhuizing?

vraag gratis een inpak offerte

Tarieven Inpakken

Heeft u hulp nodig bij het inpakken? Onze inpak specialisten helpen u graag met het transport waardig inpakken van uw huisraad.

R

Incl. inpakmateriaal waaronder verhuisdekens en seal folie.

R

Excl. verhuisdozen en hoezen.

R

Min. afname 3 uur.

vraag gratis een verhuisofferte aan

Tarieven Verhuizen

Een particuliere of zakelijke, studenten of senioren verhuizing kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Laat ook goedkoop al uw meubels op de juiste plek zetten.

R

Incl. gratis (de)montage en inpak werkzaamheden van meubelen.

R

Zeer zorgvuldig & vriendelijk.

R

Min. afname 3 uur.

vraag gratis een offerte aan

Tarieven Verhuiswagen 21m³

Al onze verhuiswagens zijn voorzien van een hydraulische laadklep en professionele verhuismaterialen waaronder verhuisdekens, spanbanden en meubelrollers. Deze kunt u gratis gebruiken. Ook zijn onze verhuiswagens voorzien van  gereedschappen voor (de)montage werkzaamheden.

R

Excl. branstofkosten van A naar B.

vraag gratis een transport offerte

Tarieven transport

Laat uw meubelstukken, online aankopen en witgoed of piano door ons transporteren vanaf € 55,- per uur. Deze tarief geldt enkel voor  max. 5 objecten.

R

Max. 5 objecten & max. 2 uur. Bij overschrijden gelden de verhuistarieven.

R

Incl. gratis gebruik van professionele verhuismaterialen.

R

Min. afname 1 uur.

vraag gratis een ontruim offerte aan

Tarieven ontruimen

Uw oude woning bezemschoon opleveren? Voor de laagste prijs zorgen onze ervaren ontruimers ervoor dat uw woning binnen enkele uren bezemschoon is. De oude meubels worden hergebruikt of gestort.

R

Incl. gratis gebruik van ontruim materiaal.

R

Professioneel & vriendelijk.

R

Min. afname 3 uur.

vraag gratis een klus offerte aan

Tarieven klussen 

Heeft u hulp nodig met het witten van uw wanden en plafond? Of met het leggen van laminaat? Dan helpen onze klussers u graag. Maak nu ook kennis met de expertise van onze vakkundige klussers.

R

Altijd professionele gereedschap voor uw klus.

R

Vakkundig & vriendelijk.

R

Min. afname 3 uur.

vraag gratis een sjouw offerte

Tarieven sjouwen 

Heeft u zelf een bus tot uw beschikking en heeft u hulp nodig bij het sjouwen van al uw zware meubelstukken? Wij helpen u hier graag bij.

R

Incl. vervoer naar bestemming.

R

Excl. professionele verhuismaterialen.

R

Min. afname 3 uur.

vraag gratis een verhuislift offerte aan

Tarieven verhuislift 

Heeft u grote meubelstukken die niet in de trapgat of lift passen? Maak dan kennis met onze geavanceerde verhuisliften. De verhuisliften worden bediend door een vakkundige liftexpert die u uiteraard helpt met tillen.

R

€ 25,- per extra sjouwer.

R

Min. afname 2 uur.

vraag gratis een offerte aan

Voorrijkosten

Alle bovenstaande tarieven zijn excl. voorrijkosten. De voorrijkosten zijn afhankelijk van uw locatie en zijn min. € 5,- per vakman. 

Brandstofkosten 

De brandstofkosten worden alleen gerekend bij verhuizingen en transporten. Deze brandstofkosten worden gerekend vanaf uw oude locatie naar uw nieuwe locatie. Deze kosten bedragen € 0,50 per gereden kilometer. Hierbij geldt een min. van € 5,-.

Spotgoedkoop verhuizen door heel Nederland met onze laagste prijsgarantie!

Vanaf het moment dat onze vakmannen bij u arriveren start de tijd tot aan het moment dat de karwei geklaard is en onze vakmannen vertrekken. Daarbij geld wel een minimale afname van drie uur voor de verhuisservice, de ontruiming service, de sjouw service en de handyman service. Voor de transportservice geldt een minimale afname van één uur. Voor de verhuislift service geldt een minimale afname van twee uur. De kosten van en naar onze vestigingen worden niet bij u in rekening gebracht. Wij hanteren hier enkel eenmalig de voorrijkosten voor. Al onze tarieven zijn transparant en wij eisen geen extra toeslagen of marges. Tot slot zijn al onze bedragen inclusief BTW.

Translate »