Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

DE EXPERT IN SENIOREN VERHUIZINGEN

Verhuizen is veelal een ingrijpende gebeurtenis, vooral voor senioren. Naast het fysieke gedeelte is het een emotioneel gebeuren voor ouderen. Na tientallen jaren in een woning te hebben geleefd is het dan tijd om te verhuizen naar bijvoorbeeld een zorgcentrum of een aanleunwoning. Dit kan bij ouderen en diens familieleden zorgen voor verdriet en verhuisstress. Om deze senioren een handje te helpen, bieden wij onze senioren verhuisservice aan.

SENIOREN VERHUIZINGEN ZORGELOOS & VERZEKERD

Het verhuizen van senioren is anders in vergelijking met het verhuizen van jongeren. Jongeren kunnen fysiek meer aan en hechten minder waarde aan een woning en persoonlijke bezittingen. Ouderen hebben het hier moeilijk mee omdat ze mooie herinneringen moeten loslaten bij het verlaten van de oude woning. Wij helpen u graag om deze mooie herinneringen te behouden en voort te zetten. Dit doen wij door uw complete verhuizing van a tot z voor u te regelen. Onze verhuisdeskundigen stellen een complete verhuisplan voor u op in overeenstemming met uw wensen. Op de verhuisdag kunt u rekenen op ervaren en empathische verhuizers die u vlot en veilig verhuizen. Ook voorzien wij u van enkel één aanspreekpunt zodat u uw wensen op de verhuisdag eenmalig hoeft uit te spreken. De verhuizing verloopt hierdoor spoedig, efficiënt en gecontroleerd. Onze ervaren verhuizers zorgen ervoor dat uw kostbare eigendommen binnen enkele uren verhuisd zijn. Op deze manier kunt u dezelfde dag genieten van uw nieuwe woning.

SENIOREN ONTRUIMING

Een veel voorkomende situatie is dat er spullen achter gelaten worden in de oude woning vanwege gebrek aan ruimte in de nieuwe woning. Al het achtergebleven spullen moeten een nieuwe plek krijgen en de oude woning moet ontruimd worden. Ontruimen is meer dan alleen achtergebleven spullen verwijderen. Bij een ontruiming is het van belang om de oude woning in de staat op te leveren waarin u deze heeft ontvangen. Denk hierbij aan het losschroeven van de gordijnen, het verwijderen van uw vloerbekleding, het deponeren van afval etc. Een enorme klus die onze ontruimers u graag uit handen nemen. Onze ervaren ontruimers zorgen ervoor dat uw woning binnen enkele uren bezemschoon is en aan de eisen van de eigenaar/verhuurder voldoet. Het ontruimen vind zorgvuldig en duurzaam plaats. Zo zorgen wij ervoor dat bruikbare spullen een nieuw onderkomen krijgen. Hierdoor dragen wij ons steentje bij aan een milieuvriendelijk land.

WAT KOSTEN SENIOREN VERHUIZINGEN?

Verhuizen met de senioren verhuisservice van Nederland kan al vanaf € 50,-. Elke verhuizing is anders en daarom verschillen de verhuiskosten. Door te kiezen voor StudentVerhuisTeam bent u verzekerd van de laagste prijs. Bespaar op de verhuiskosten door onze diensten te combineren. Stel u kiest voor de senioren verhuisservice en de senioren ontruiming service dan profiteert u van kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%. Wilt u exact weten wat uw senioren verhuizing zal kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en laat u aangenaam verrassen.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Senioren verhuizingen

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Senioren verhuizingen
Senioren verhuizingen

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Onze diensten

$

INPAKSERVICE

$

VERHUISSERVICE

$

TRANSPORTSERVICE

$

ONTRUIMINGSERVICE

$

SJOUWSERVICE

$

HANDYMANSERVICE

$

VERHUISLIFTSERVICE

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!