specialist in projectverhuizingen

Bij projectverhuizingen kunt u denken aan kantoor, opslag- archief, scholen, bibliotheek etc. Om uw verhuizing soepel en veilig te laten verlopen hebben wij de beschikking over voldoende professionele verhuismaterialen en ervaren verhuizers. Om een projectverhuizing te laten slagen dien je de juiste voorbereidingen te treffen. Immers een goede voorbereiding is al het halve werk. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten via 085 902 68 08. Onze specialisten helpen u graag bij het voorbereiden van uw projectverhuizing.  

Wat kost mijn verhuizing?

Onze projectverhuizingen

lees meer over bibliotheek- en archiefverhuizingen

Net zoals de schoolverhuizing vergt een bibliotheek- en archiefverhuizing specifieke vaardigheden, kwaliteiten en een nauwkeurige verhuisplan. Hierdoor verloopt de verhuizing vlot en efficiënt. Wij weten als geen ander dat continuïteit voor zowel de bibliotheek als de archief één van de belangrijkste voorwaarde is in het verhuisproces.

lees meer over schoolverhuizingen

Een schoolverhuizing vergt specifieke vaardigheden en kwaliteiten van een verhuisbedrijf. StudentVerhuisTeam beschikt over deze vaardigheden en kwaliteiten en helpt u graag in de juiste richting. Of het nu gaat om het verhuizen van een basisschool, een middelbare school, een hoge school of een universiteit. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen. 

Uw Projectverhuizing in goede banen laten lopen?

Verhuizen kan zeer stressvol zijn en daarom nemen wij u dit graag uit handen. Met trots kondigen wij dat wij de beschikking hebben over een NIWO vergunning wat essentieel is om uw inboedel verzekerd te kunnen verhuizen. Onze verhuizers beschikken over verhuis diploma’s om veiligheid tijdens de verhuizing te kunnen waarborgen. Dit bewijst dat wij een professioneel, betrouwbaar en vakkundig verhuisbedrijf zijn. Met een landelijke inzetbaarheid en standplaatsen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht staan wij ook bij spoed voor u klaar.

Translate »