Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

SPECIALIST IN PROJECTVERHUIZINGEN

Bij projectverhuizingen kunt u denken aan kantoor, opslag- archief, scholen, bibliotheek etc. Om uw verhuizing soepel en veilig te laten verlopen hebben wij de beschikking over voldoende professionele verhuismaterialen en ervaren verhuizers. Om een projectverhuizing te laten slagen dien je de juiste voorbereidingen te treffen. Immers een goede voorbereiding is al het halve werk. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten via 085 902 68 08. Onze specialisten helpen u graag bij het voorbereiden van uw projectverhuizing.

ONZE PROJECTVERHUIZINGEN

→ BIBLIOTHEEK- EN ARCHIEFVERHUIZING

Net zoals de schoolverhuizing vergt een bibliotheek- en archiefverhuizing specifieke vaardigheden, kwaliteiten en een nauwkeurige verhuisplan. Hierdoor verloopt de verhuizing vlot en efficiënt. Wij weten als geen ander dat continuïteit voor zowel de bibliotheek als de archief één van de belangrijkste voorwaarde is in het verhuisproces.

→ SCHOOLVERHUIZINGEN

Een schoolverhuizing vergt specifieke vaardigheden en kwaliteiten van een verhuisbedrijf. StudentVerhuisTeam beschikt over deze vaardigheden en kwaliteiten en helpt u graag in de juiste richting. Of het nu gaat om het verhuizen van een basisschool, een middelbare school, een hoge school of een universiteit. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen.

UW PROJECTVERHUIZING IN GOEDE BANEN LATEN LOPEN?

Verhuizen kan zeer stressvol zijn en daarom nemen wij u dit graag uit handen. Met trots kondigen wij dat wij de beschikking hebben over een NIWO vergunning wat essentieel is om uw inboedel verzekerd te kunnen verhuizen. Onze verhuizers beschikken over verhuis diploma’s om veiligheid tijdens de verhuizing te kunnen waarborgen. Dit bewijst dat wij een professioneel, betrouwbaar en vakkundig verhuisbedrijf zijn. Met een landelijke inzetbaarheid en standplaatsen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht staan wij ook bij spoed voor u klaar.

 

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Projectverhuizingen

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Projectverhuizingen
Projectverhuizingen

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Onze diensten

$

INPAKSERVICE

$

VERHUISSERVICE

$

TRANSPORTSERVICE

$

ONTRUIMINGSERVICE

$

SJOUWSERVICE

$

HANDYMANSERVICE

$

VERHUISLIFTSERVICE

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!