R

Vakkundig & betaalbaar verhuizen

R

goede schade & calamiteit verzekering

R

binnen 3 uur de laagste prijsopgave

R
Snel & efficiënt
R

24/7 flexibel inzetbaar bij verhuizingen

R

Goed opgeleide & betrouwbare verhuizers

Vakkundig uw Schoolverhuizing uitvoeren

Een normale verhuizing is zeer stressvol en tijdrovend, maar wat te denken van een schoolverhuizing. Een schoolverhuizing vergt specifieke vaardigheden en kwaliteiten van een verhuisbedrijf. StudentVerhuisTeam beschikt over deze vaardigheden en kwaliteiten en helpt u graag in de juiste richting. Of het nu gaat om het verhuizen van een basisschool, een middelbare school, een hoge school of een universiteit. StudentVerhuisTeam neemt u graag alle zorgen uit handen. Naast de specifieke vaardigheden en kwaliteiten vergt een schoolverhuizing een goede voorbereiding. Een inventarisatie vooraf is een must.  Elke verhuizing is maatwerk en wij denken graag met u mee om uw schoolverhuizing succesvol af te ronden.

Wat kost mijn verhuizing?

At your service

StudentVerhuisTeam heeft ruime ervaring met schoolverhuizingen en inmiddels hebben wij tientallen scholen blij kunnen maken met onze scholen verhuisservice. Of het nu gaat om het verhuizen van laboratorium toebehoren, chemicaliën, stoelen, tafels, archiefkasten, computers etc. wij doen het allemaal. De ene verhuizing vergt wellicht iets meer tijd dan de ander, maar u bent altijd verzekerd van een gedegen verhuizing. Uit ervaren weten wij dat een schoolverhuizing veelal plaats vind in de vakantieperiodes. Onze school verhuisservice is de school voorbeeld wat betreft flexibele inzetbaarheid, vakkundigheid en efficiency. Wij staan elke dag van het jaar, ook buiten kantoortijden, voor u klaar. Neem contact op met onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08 om de mogelijkheden en diensten te bespreken. Onze specialisten adviseren u graag.

Wat kost een schoolverhuizing?

Zoals eerder vermeld is elke schoolverhuizing anders. Verhuizen met de vakkundige verhuisservice van StudentVerhuisTeam kan al vanaf € 50,-. Bent u benieuwd naar wat uw schoolverhuizing kost? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen enkele uren de goedkoopste prijsopgave ooit. Wij adviseren u om de verhuizing tijdig vast te leggen, gezien de schaal van de werkzaamheden.

Translate »