Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

VAKKUNDIG UW SCHOOLVERHUIZING UITVOEREN

Een normale verhuizing is zeer stressvol en tijdrovend, maar wat te denken van een schoolverhuizing. Een schoolverhuizing vergt specifieke vaardigheden en kwaliteiten van een verhuisbedrijf. StudentVerhuisTeam beschikt over deze vaardigheden en kwaliteiten en helpt u graag in de juiste richting. Of het nu gaat om het verhuizen van een basisschool, een middelbare school, een hoge school of een universiteit. StudentVerhuisTeam neemt u graag alle zorgen uit handen. Naast de specifieke vaardigheden en kwaliteiten vergt een schoolverhuizing een goede voorbereiding. Een inventarisatie vooraf is een must. Elke verhuizing is maatwerk en wij denken graag met u mee om uw schoolverhuizing succesvol af te ronden.

AT YOUR SERVICE

StudentVerhuisTeam heeft ruime ervaring met schoolverhuizingen en inmiddels hebben wij tientallen scholen blij kunnen maken met onze scholen verhuisservice. Of het nu gaat om het verhuizen van laboratorium toebehoren, chemicaliën, stoelen, tafels, archiefkasten, computers etc. wij doen het allemaal. De ene verhuizing vergt wellicht iets meer tijd dan de ander, maar u bent altijd verzekerd van een gedegen verhuizing. Uit ervaren weten wij dat een schoolverhuizing veelal plaats vind in de vakantieperiodes. Onze school verhuisservice is de school voorbeeld wat betreft flexibele inzetbaarheid, vakkundigheid en efficiency. Wij staan elke dag van het jaar, ook buiten kantoortijden, voor u klaar. Neem contact op met onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08 om de mogelijkheden en diensten te bespreken. Onze specialisten adviseren u graag.

WAT KOST EEN SCHOOLVERHUIZING?

Zoals eerder vermeld is elke schoolverhuizing anders. Verhuizen met de vakkundige verhuisservice van StudentVerhuisTeam kan al vanaf € 50,-. Bent u benieuwd naar wat uw schoolverhuizing kost? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen enkele uren de goedkoopste prijsopgave ooit. Wij adviseren u om de verhuizing tijdig vast te leggen, gezien de schaal van de werkzaamheden.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Schoolverhuizing

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Schoolverhuizing
Schoolverhuizing

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Onze diensten

$

INPAKSERVICE

$

VERHUISSERVICE

$

TRANSPORTSERVICE

$

ONTRUIMINGSERVICE

$

SJOUWSERVICE

$

HANDYMANSERVICE

$

VERHUISLIFTSERVICE

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!