R
professionele inpak- en verhuis materiaal
R

beste prijs-kwaliteit verhuisservice

R
geen toeslagen
R

24/7 & 365 flexibel verhuizen

R

Vakkundig & Efficiënte verhuizers

R

binnen 3 uur de laagste prijsopgave

Bibliotheek- en archiefverhuizing

Net zoals de schoolverhuizing vergt een bibliotheek- en archiefverhuizing specifieke vaardigheden en kwaliteiten. Hierdoor verloopt de verhuizing vlot en efficiënt. Wij weten als geen ander dat continuïteit één van de belangrijkste voorwaarden is in het verhuisproces. Onze zeer ervaren en vakkundige verhuizers helpen u met, de juiste inpak methoden en materialen, het sorteren en het terugplaatsen in dezelfde of andere volgorde van alle boeken en eventueel deponeren van afval en ongebruikte materialen. Onze verhuizers zorgen ervoor dat alle categorieën boeken, tijdschriften, stukken etc. bij elkaar blijven. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met onze verhuisexperts via 085 902 68 08.

Wat kost mijn verhuizing?

Vakkundige bibliotheek- en archiefverhuizing

Om de archief geborgen te houden is het noodzakelijk om deze te ordenen en te sorteren alvorens deze te verhuizen. Veelal kan een deel van de oude archief na een aantal jaar vernietigd worden. Tijdens het ordenen en sorteren wordt er een selectie gemaakt van wat er meeverhuisd wordt en wat er achter blijft en vernietigd wordt. Onze tip is dan ook om deze archiefstukken duidelijk te sorteren en niet mee te verhuizen, want dit kost alleen maar extra tijd en dus aan het eind van de streep ook geld. Onze verhuizers hebben jarenlang ervaring met het opschonen van archieven, uitvoegen, afvoeren, gecertificeerd vernietigen en opnieuw coderen van archieven. Uiteraard helpen zij ook u graag met uw bibliotheek- of archiefverhuizing. Wilt u meer weten over onze gespecialiseerde verhuziers? Neem dan telefonisch contact op met onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08. Onze specialisten staan u graag op werkdagen van 09.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur te woord.

Wat kost een bibliotheek- en archiefverhuizing?

Uw bibliotheek of archief verhuizen wij al vanaf € 50,-.  Wilt u exact weten wat uw bibliotheek- of archiefverhuizing zal kosten? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen enkele uren de goedkoopste prijsopgave. Wij adviseren u om de verhuizing tijdig vast te leggen, gezien de schaal van de werkzaamheden. Heeft u vragen over onze archief verhuisservice? Neem dan contact op met één van onze verhuisexperts via 085 902 68 08. Onze experts informeren u graag over de mogelijkheden en diensten. 

Translate »