Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Bibliotheek- en archiefverhuizing

BIBLIOTHEEK- EN ARCHIEFVERHUIZING

Net zoals de schoolverhuizing vergt een bibliotheek- en archiefverhuizing specifieke vaardigheden en kwaliteiten. Hierdoor verloopt de verhuizing vlot en efficiënt. Wij weten als geen ander dat continuïteit één van de belangrijkste voorwaarden is in het verhuisproces. Onze zeer ervaren en vakkundige verhuizers helpen u met, de juiste inpak methoden en materialen, het sorteren en het terugplaatsen in dezelfde of andere volgorde van alle boeken en eventueel deponeren van afval en ongebruikte materialen. Onze verhuizers zorgen ervoor dat alle categorieën boeken, tijdschriften, stukken etc. bij elkaar blijven. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met onze verhuisexperts via 085 902 68 08.

VAKKUNDIGE BIBLIOTHEEK- EN ARCHIEFVERHUIZING

Om de archief geborgen te houden is het noodzakelijk om deze te ordenen en te sorteren alvorens deze te verhuizen. Veelal kan een deel van de oude archief na een aantal jaar vernietigd worden. Tijdens het ordenen en sorteren wordt er een selectie gemaakt van wat er meeverhuisd wordt en wat er achter blijft en vernietigd wordt. Onze tip is dan ook om deze archiefstukken duidelijk te sorteren en niet mee te verhuizen, want dit kost alleen maar extra tijd en dus aan het eind van de streep ook geld. Onze verhuizers hebben jarenlang ervaring met het opschonen van archieven, uitvoegen, afvoeren, gecertificeerd vernietigen en opnieuw coderen van archieven. Uiteraard helpen zij ook u graag met uw bibliotheek- of archiefverhuizing. Wilt u meer weten over onze gespecialiseerde verhuziers? Neem dan telefonisch contact op met onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08. Onze specialisten staan u graag op werkdagen van 09.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur te woord.

WAT KOST EEN BIBLIOTHEEK- EN ARCHIEFVERHUIZING?

Uw bibliotheek of archief verhuizen wij al vanaf € 50,-. Wilt u exact weten wat uw bibliotheek- of archiefverhuizing zal kosten? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen enkele uren de goedkoopste prijsopgave. Wij adviseren u om de verhuizing tijdig vast te leggen, gezien de schaal van de werkzaamheden. Heeft u vragen over onze archief verhuisservice? Neem dan contact op met één van onze verhuisexperts via 085 902 68 08. Onze experts informeren u graag over de mogelijkheden en diensten.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Bibliotheek- en archiefverhuizing

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Bibliotheek- en archiefverhuizing
Bibliotheek- en archiefverhuizing

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Onze diensten

$

INPAKSERVICE

$

VERHUISSERVICE

$

TRANSPORTSERVICE

$

ONTRUIMINGSERVICE

$

SJOUWSERVICE

$

HANDYMANSERVICE

$

VERHUISLIFTSERVICE

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!