Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

SPOEDVERHUIZINGEN VERRICHTEN WIJ DIRECT!

Een spoedverhuizing komt onverwachts en zorgt vaak voor een hoop zorgen en stress. Hierdoor heeft u weinig tijd om voor te bereiden en weet u van alle stress niet waar te beginnen. Wij bieden u de spoed verhuisservice. Met deze service wordt er van a tot z met u meegedacht, voorzien wij u van tips en een verhuischecklist die u binnen enkele uren kunt doorlopen. Zo bieden wij u een verhuisservice waarbij u direct geholpen wordt zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Inmiddels hebben wij honderden klanten blij kunnen maken met onze spoed verhuisservice. Wordt u onze volgende tevreden klant? Neem dan contact op met onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08 om u zo snel mogelijk te kunnen verhuizen.

DIRECT SPOEDVERHUIZINGEN

Haastige spoed is zelden goed. Alleen geldt dit niet voor de spoed verhuisservice van StudentVerhuisTeam. Wij zorgen ervoor dat alle spoedverhuizingen vlekkeloos verlopen. U heeft weinig tijd om u voor te bereiden en daarom stellen onze verhuisspecialisten een volledige verhuisplan samen. In dat verhuisplan staat hoeveel tijd gepaard gaat met de verhuizing. Op de verhuisdag zetten wij vakkundige verhuizers in die uw inboedel vlot en met zorg verhuizen. Om dit te volbrengen voorzien wij onze verhuizers van verhuiswagens die uitgerust zijn met professionele verhuisgereedschap. De verhuisgereedschap waaronder: verhuisdekens, verhuis spanbanden, steekkarren etc. dragen bij aan het efficiënt en veilig verhuizen van uw inboedel.

SPOEDVERHUIZINGEN IN DE RANDSTAD

Moet u noodgedwongen direct uw huis uit en woont u in de Randstad? Dan helpen wij u dezelfde dag nog door uw spoedverhuizing uit handen te nemen. Wij bieden u de volgende service aan voor spoedverhuizingen: spoed inpakservice, (de)montage service, spoed verhuislift service en een spoed ontruiming service. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen voor uw spoedverhuizing door te bellen met onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08.

WAT KOST EEN SPOEDVERHUIZING?

Spoed verhuizen met het goedkoopste verhuisbedrijf van Nederland kan al vanaf € 50,-. Net zoals alle andere verhuizingen zijn de kosten van een spoedverhuizing verschillend. Deze kosten hangen o.a. af van de m³ die verhuisd wordt, de afstand tussen oude bestemming en nieuwe bestemming etc. Voor onze spoedverhuizingen rekenen wij geen extra toeslagen. Ook in het weekend en op feestdagen gelden geen toeslagen. Vraag direct een prijsopgave op of neem bij spoed meteen contact op met onze specialisten via 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Spoedverhuizingen

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Spoedverhuizingen
Spoedverhuizingen

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Onze diensten

$

INPAKSERVICE

$

VERHUISSERVICE

$

TRANSPORTSERVICE

$

ONTRUIMINGSERVICE

$

SJOUWSERVICE

$

HANDYMANSERVICE

$

VERHUISLIFTSERVICE

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!