R
Direct dezelfde dag verhuizen
R

beste prijs-kwaliteit verhuisservice

R

schade verzekerd tot € 50.000,-

R

snel & efficiënt verhuizen

R

deskundige & betrouwbare verhuizers

R

binnen 3 uur de laagste prijsopgave

Spoedverhuizingen verrichten wij direct!

Een spoedverhuizing komt onverwachts en zorgt vaak voor een hoop zorgen en stress. Hierdoor heeft u weinig tijd om voor te bereiden en weet u van alle stress niet waar te beginnen. Wij bieden u de spoed verhuisservice. Met deze service wordt er van a tot z met u meegedacht, voorzien wij  u van tips en een verhuischecklist die u binnen enkele uren kunt doorlopen. Zo bieden wij u een verhuisservice waarbij u direct geholpen wordt zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Inmiddels hebben wij honderden klanten blij kunnen maken met onze spoed verhuisservice. Wordt u onze volgende tevreden klant? Neem dan contact op met onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08 om u zo snel mogelijk te kunnen verhuizen.

Wat kost mijn verhuizing?

direct spoedverhuizingen

Haastige spoed is zelden goed. Alleen geldt dit niet voor de spoed verhuisservice van StudentVerhuisTeam. Wij zorgen ervoor dat alle spoedverhuizingen vlekkeloos verlopen. U heeft weinig tijd om u voor te bereiden en daarom stellen onze verhuisspecialisten een volledige verhuisplan samen. In dat verhuisplan staat hoeveel tijd gepaard gaat met de verhuizing. Op de verhuisdag zetten wij vakkundige verhuizers in die uw inboedel vlot en met zorg verhuizen. Om dit te volbrengen voorzien wij onze verhuizers van verhuiswagens die uitgerust zijn met professionele verhuisgereedschap. De verhuisgereedschap waaronder: verhuisdekens, verhuis spanbanden, steekkarren etc. dragen bij aan het efficiënt en veilig verhuizen van uw inboedel.

spoedverhuizingen in de Randstad

Moet u noodgedwongen direct uw huis uit en woont u in de Randstad? Dan helpen wij u dezelfde dag nog door uw spoedverhuizing uit handen te nemen. Wij bieden u de volgende service aan voor spoedverhuizingen: spoed inpakservice, (de)montage service, spoed verhuislift service en een spoed ontruiming service. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen voor uw spoedverhuizing door te bellen met onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08.

Wat kost een spoedverhuizing?

Spoed verhuizen met het goedkoopste verhuisbedrijf van Nederland kan al vanaf € 50,-. Net zoals alle andere verhuizingen zijn de kosten van een spoedverhuizing verschillend. Deze kosten hangen o.a. af van de m³ die verhuisd wordt, de afstand tussen oude bestemming en nieuwe bestemming etc. Voor onze spoedverhuizingen rekenen wij geen extra toeslagen. Ook in het weekend en op feestdagen gelden geen toeslagen. Vraag direct een prijsopgave op of neem bij spoed meteen contact op met onze specialisten via 085 902 68 08. 

Translate »