Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Westland nodig?

VERHUIZEN IN HET WESTLAND

Het Westland heeft veel te bieden. Veel werkgelegenheid in de havens en tuinbouw, mooie natuur en stranden en veel cultuur. Onder het Westland vallen de gebieden: De Lier, ’s-Gravenzande, Monster, Poeldijk, Ter Heijde, Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, Wateringen en Kwintsheul. Gaat u verhuizen in een van deze gebieden? Dan geeft u dit natuurlijk uit handen aan de beste verhuisbedrijf van het Westland, namelijk StudentVerhuisTeam. Wij bieden u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u aangenaam verrassen.

GOEDKOOP (SPOED) VERHUIZEN IN HET WESTLAND

Om goedkoop uit te zijn met uw verhuizing in het Westland hoeft u niet persé een bus te huren en alles zelf te doen. Een verhuisbus huren kost al gauw net zoveel als een verhuizing uit handen geven aan ons. Naast onze bezuinigingsmaatregelen werken wij met student verhuizers die opgeleid en begeleidt worden door ervaren verhuizers om u nog goedkoper van dienst te zijn. Student verhuizers zijn fit, flexibel en werken harder voor een lager uurtarief. De kwaliteit wordt gewaarborgd door onze ervaren verhuizers. Mocht u nog meer willen besparen dan kunt u extra hulp inschakelen van familie en vrienden. Dan zorgen wij voor de verhuiswagen en expertise en zorgt u voor veel handen die het werk lichter maken. Bovendien kunt u in het Westland nu ook gebruik maken van onze spoed verhuisservice. Met onze vestiging in Delft kunnen wij u niet alleen goedkoper maar ook met spoed veel sneller verhuizen. Wilt u met spoed verhuizen in het Westland? Dan adviseren wij u om direct contact op met onze verhuisexperts in het Westland via 085 902 68 08. Hoe eerder u belt des te sneller wij u kunnen verhuizen.

VERHUISBEDRIJF WESTLAND WERKT EFFICIËNT

Verhuisbedrijf Westland heeft als doel zo goedkoop mogelijk verhuizen met behoud van kwaliteit. Wij maken dit waar door te besparen op overheadkosten en door efficiënt en veilig te werken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van meubelrollers en steekkarren, waardoor de verhuizing vlot en veilig verloopt. Bovendien vormen onze volwaardige verhuizers een hecht team die goed op elkaar zijn ingespeeld en een hoog werktempo aanhouden. Hierdoor betaald u onderaan de streep minder arbeidsuren. Woont u in een appartement en wilt u tijd en nog meer geld besparen? Maak dan kennis met onze verhuislift service. Met de verhuisliften worden uw meubilair met gemak op de juiste verdieping geplaatst. Zo houden wij niet alleen rekening met de staat van uw inboedel maar ook met uw portemonnee.

WAT KOST EEN VERHUIZING IN HET WESTLAND?

Verhuizen en transporteren met verhuisbedrijf Westland kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Ook zijn wij in het Westland inzetbaar voor zakelijke verhuizingen, spoedverhuizingen, ontruimingen en tuinverzorging. Onze verhuizers/klussers/ontruimers staan 24/7 per week voor u klaar om ervoor te zorgen dat ook uw karwei soepel en vlekkeloos verloopt. Onze specialisten staan doordeweeks van 09.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 uur tot 18.00 uur voor u klaar. Bel met een van onze verhuisspecialisten in het Westland via 085 902 68 08 of vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen drie uur de beste offerte.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Westland Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Westland
Verhuisbedrijf Westland

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!