Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Schiedam nodig?

VERHUISBEDRIJF SCHIEDAM

Gaat u van, in of naar Schiedam verhuizen? StudentVerhuisTeam biedt u de beste verhuisservice in Schiedam. Wij staan voor een betrouwbare maar bovenal eerlijke verhuisservice door heel Nederland. Voor elk regio gelden dezelfde betaalbare tarieven. Wilt u goedkoop van, in of naar Schiedam verhuizen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en laat u aangenaam verrassen!
BETAALBAAR EN VEILIG VERHUIZEN IN SCHIEDAM
Verhuizen kan veel tijd en geld kosten. Daarnaast vergt een verhuizing in Schiedam een goede voorbereiding en timing. Verhuisbedrijf Schiedam helpt u daar graag een handje mee. Aan de hand van uw wensen stellen onze verhuisspecialisten in Schiedam de perfecte verhuisplan op. In dat verhuisplan worden de werkzaamheden, het tijdsduur en de vergoedingen beschreven. Op elk gewenst moment kunt u wijzigingen doorgeven die worden genomen in het plan. Op de verhuisdag zetten wij ervaren en student verhuizers in die streng geselecteerd worden op ervaring, diploma’s/certificaten, passie voor het vak en integriteit. De verhuizers zorgen ervoor dat uw meubilair vlot en ongeschonden van, binnen of naar Schiedam worden verhuisd. Deze kwalitatieve verhuisservice in Schiedam bieden wij u aan tegen zeer scherpe tarieven. Wij houden onze tarieven scherp omdat wij elke dag vergelijken.

VAKKUNDIG VERHUISBEDRIJF SCHIEDAM

Ons verhuisbedrijf in Schiedam biedt u de meest kwalitatieve verhuisservice binnen de prijsklasse. Onze kwaliteit waarborgen wij door ervaren verhuizers in te zetten tijdens verhuizingen en door het gebruik van moderne verhuiswagens welke uitgerust zijn met professionele verhuismaterialen waar u kosteloos gebruik van kunt maken. De professionele verhuismaterialen dragen bij aan het efficiënt en veilig verhuizen van uw huisraad.. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan vrees dan niet, want wij zijn goed verzekerd tegen schade. Zo weet u dat u zaken doet met een integere en vakkundige verhuisbedrijf.

DIRECT MET SPOED VERHUIZEN IN SCHIEDAM

Een spoed verhuizing vind veelal plotseling plaats. U heeft dan niet genoeg tijd om voor te bereiden en alles goed in te pakken. Wij helpen u graag tijdens deze stressvolle momenten. Zoals u eerder heeft gelezen werken wij onder andere met student verhuizers. Deze student verhuizers zijn niet alleen veel goedkoper maar ook flexibel inzetbaar. Zo kunnen wij u met spoed toch nog goedkoop verhuizen en vaak dezelfde dag nog. Bovendien rekenen wij geen toeslagen voor spoed verhuizingen in Schiedam. Wilt u met spoed verhuizen in Schiedam? Neem dan nu contact op met onze verhuisexperts in Schiedam via 085 902 68 08 om direct uw verhuizing vast te leggen.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN SCHIEDAM?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw verhuizing van, in of naar Schiedam en wat het u gaat kosten? Onze verhuisspecialisten in Schiedam informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten. Bel vrijblijvend met een van onze verhuisspecialisten in Schiedam via 085 902 68 08 of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Schiedam Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Schiedam
Verhuisbedrijf Schiedam

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!