Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Rotterdam nodig?

VERHUISBEDRIJF ROTTERDAM

Verhuisbedrijf Rotterdam is flexibel inzetbaar voor particuliere of zakelijke, studenten of senioren verhuizingen. Maak nu ook gebruik van onze kwalitatieve en zeer goedkope verhuisservice. Eveneens kunt u kiezen voor onze verhuisservice met inpakservice. Welke diensten u ook afneemt, onze vakkundige verhuizers passen zich graag aan om uw verwachtingen te overtreffen. Wilt u ook uw verwachtingen laten overtreffen? Neem contact op met onze verhuisspecialisten in Rotterdam via 085 902 68 08 of vraag een offerte aan via en ontvang binnen drie uur de goedkoopste verhuisofferte in uw mailbox.

GOEDKOOPSTE VERHUISBEDRIJF IN ROTTERDAM

Wij, van StudentVerhuisTeam, hebben besloten om u als klant zoveel mogelijk voordeel aan te bieden. Naast de laagste uurtarieven van heel Nederland besparen wij u ook geld door alle diensten en materieel in eigen beheer te hebben. U kunt kiezen uit onze volgende diensten: inpakservice, verhuisservice, transportservice/witgoed service, ontruiming service, handyman service en de verhuislift service. Zo doet u alleen zaken met StudentVerhuisTeam en kunnen wij u gigantische combi kortingen aanbieden wanneer u meerdere diensten afneemt. De korting kan oplopen tot wel 70%. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en hoeveel u kunt besparen op uw karwei? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten in Rotterdam via 085 902 68 08.

PROFESSIONEEL VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF ROTTERDAM

StudentVerhuisteam in Rotterdam beschikt over een moderne wagenpark welke voorzien is van professionele verhuismaterialen zoals: meubelrollers, verhuisdekens, steekwagen en spanbanden. Zo kunnen wij u binnen enkele uren veilig verhuizen van uw oude woning naar uw nieuwe woning. Zodat u meteen kunt ontspannen en genieten van uw nieuwe woning. Om dit waar te maken werken wij daarnaast ook met zeer ervaren verhuiskrachten die u altijd helder communiceren, oplossingsgericht werken, integere zijn en u als koning laten voelen.

DIRECT VERHUIZEN IN ROTTERDAM

Bent u genoodzaakt om direct met spoed te verhuizen in Rotterdam? Dan bent u bij StudentVerhuisTeam aan het juiste adres. Omdat wij werken met ervaren en student verhuizers kunnen wij u een goedkope en flexibele spoed verhuisservice in Rotterdam aanbieden. Onze student verhuizers zijn niet alleen goedkope werkkrachten maar houden ook een enorme werktempo eraan over. Bovendien zijn onze student verhuizers flexibel inzetbaar en staan zij 24/7 klaar om u te verhuizen. Wilt u met direct verhuizen in Rotterdam? Neem dan meteen contact op met onze verhuisexperts in Rotterdam via 085 902 68 08. Onze experts staan u graag te woord.

WAT KOST EEN (SPOED) VERHUIZING IN ROTTERDAM?

Verhuizen met verhuisbedrijf Rotterdam kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Ook met spoed kunnen wij u vaak dezelfde dag nog verhuizen in Rotterdam. Wilt u een spoed verhuizing aanvragen? Dan adviseren wij u om direct contact op te nemen met onze verhuisdeskundigen in Rotterdam via 085 902 68 08. Wilt u een reguliere aanvraag indienen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de onderstaande knop en laat u aangenaam verrassen.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Rotterdam Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Rotterdam
Verhuisbedrijf Rotterdam

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!