Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Nissewaard nodig?

VERHUIZEN IN NISSEWAARD

Nissewaard is een samenvoeging van de gemeenten Spijkenisse en Bernisse. Al jaren zijn de verhuizers van StudentVerhuisTeam de nr. 1 in deze regio. Mede dankzij onze zeer ervaren verhuizers, de flexibele inzet daarvan en mond tot mond reclame van onze tevreden klanten zijn wij uitgegroeid tot een permanent verhuisbedrijf in en rondom Nissewaard.

VERHUISBEDRIJF NISSEWAARD VAKKUNDIG & PROFESSIONEEL

De beste prijs-kwaliteitverhouding in de verhuisbranche. Daar staat StudentVerhuisTeam in Nissewaard bekend om. Wij begrijpen dat uw persoonlijke bezittingen u dierbaar zijn en dat u schadevrij wilt verhuizen. Daarom werken wij met ervaren en goed opgeleide verhuizers die de nodige certificaten beschikken om de veiligheid tijdens uw verhuizing te waarborgen. Bovendien werken onze ervaren verhuizers in Spijkenisse en Bernisse uitsluitend met moderne verhuiswagens die volledig zijn uitgerust met moderne verhuismaterialen. De professionele verhuismaterialen dragen bij aan het efficiënt en veilig vervoeren van uw meubilair en huisraad. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan dan handelen onze schade experts dat met u af. Wij zijn namelijk goed verzekerd tegen schade en wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zullen er dus alles aan doen om uw verhuizing met glimlach af te sluiten.

BETAALBAAR VERHUIZEN IN NISSEWAARD

Om goedkoop te verhuizen in en rondom Nissewaard hoeft u niet persé een bus te huren en al uw vrienden/familie op te trommelen. Tegen hetzelfde bedrag maakt u al gebruik van onze kwalitatieve verhuisservice in Nissewaard. Onze prijzen zijn als volgt opgebouwd:

√ Aantal verhuizers x gewerkte uren x uurtarief € 22,50.
√ Voorrijkosten (enkel de opstartkosten).
√ Bushuur (met professionele verhuismaterialen waar u gratis gebruik van kunt maken).
√ KM-vergoeding tussen de oude en de nieuwe woning.

Een verhuizing kan nog goedkoper als u ervoor kiest om onze ervaren verhuizers in te schakelen als ook uw familie/vrienden. Immers vele handen maken licht werk en dit ziet u dan ook terug in de eindfactuur.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN NISSEWAARD?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent uw verhuizing in Nissewaard? Of wilt u meer weten over de kosten die uw verhuizing in Nissewaard met zich mee brengen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier of neem telefonisch contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Nissewaard via 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Nissewaard Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Nissewaard
Verhuisbedrijf Nissewaard

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!