Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Leiden nodig?

VERHUIZEN IN LEIDEN

Bent u voornemens om van, binnen of naar de studentenstad Leiden te verhuizen en wilt u dit aan een vakkundige verhuisbedrijf uitbesteden? Dan bent u bij StudentVerhuisTeam aan het juiste adres. Onze naam verklapt onze concept, want wij werken met teams van gedreven studenten die begeleidt worden door ervaren verhuizers. Zo bieden wij u de kwaliteit van een gerenommeerd verhuisbedrijf voor een lage prijs.

GOEDKOOP VERHUIZEN IN LEIDEN

Heeft u al u al veel geld uitgegeven aan de inrichting van uw nieuwe woning of studeert u nog en bent u even krap bij kas? Geen probleem, want ook uw verhuizing in en rondom Leiden kunt u spotgoedkoop uitbesteden aan StudentVerhuisTeam. Wij houden onze tarieven zo laag doordat wij dagelijks vergelijken. Niet alleen zijn wij het goedkoopste verhuisbedrijf van Leiden, wij werken ook met vakkundige verhuiskrachten die weten hoe ze vlot en schadevrij kunnen verhuizen. Wacht daarom niet langer en neem direct contact op met onze verhuisspecialisten in Leiden via 085 902 68 08 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier. U ontvangt binnen enkele uren de goedkoopste offerte ooit! Geloofd u dat niet? Vergelijk dan onze offerte met andere gelijkwaardige verhuisbedrijven. U zult aangenaam verrast worden!

OOK SPOED VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF LEIDEN

Verhuisbedrijf Leiden verricht zowel grote als kleine verhuizingen in Leiden. Woont u bijvoorbeeld in Leiden op kamers en betrekt u een nieuwe appartement in of buiten Leiden? Dan helpen wij u graag in de verhuizing en/of ontruiming. Naast verhuizingen en ontruiming in Leiden bieden wij u:

√ Inpakservice (als u geen tijd heeft om in te pakken).
√ Zakelijke verhuisservice (archief-, hotel-, kantoor-, schoolverhuizingen).
√ Spoed/direct verhuizingen (vaak dezelfde dag nog verhuizen).
√ Transportservice/witgoed service (verhuizen van piano’s, kluizen, beelden, koelkast/wasmachine).
√ Losse sjouw hulp (voor als u een eigen bus ter beschikking heeft).
√ Woningontruiming service (evt. bezem schoon opleveren en grof vuil storten).
√ Handyman service (o.a boren, timmeren, (de)montage kasten en bedden, schuren, schilderen, gordijn en lamp ophangen etc).

Zijn er werkzaamheden die hierboven niet zijn beschreven? Neem dan telefonisch contact op met één van onze verhuisspecialisten in Leiden via 085 902 68 08 en leg uw situatie en de karwei voor. Onze specialisten staan u graag te woord en geven u waar nodig tips en advies.

DE KOSTEN VAN VERHUIZING LEIDEN

Verhuisbedrijf Leiden neemt uw verhuizing al uit handen vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u meer weten over onze diensten of meer weten over hoe goedkoop wij u van dienst kunnen zijn? Vraag dan een offerte aan via het aanvraagformulier.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Leiden Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Leiden
Verhuisbedrijf Leiden

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!