Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Gouda nodig?

VERHUISBEDRIJF GOUDA

Bent u van plan om van, in of naar Gouda te verhuizen en bent u op zoek naar een betrouwbaar en voordelig verhuisbedrijf? Dan bent u bij StudentVerhuisTeam aan het juiste adres. Wij zijn het professionele verhuisbedrijf in Gouda en wij helpen u graag in de juiste richting. Onze verhuisspecialisten en ervaren verhuizers staan alle dagen van de week voor u klaar. Wanneer het u uitkomt neemt u contact op met één van onze verhuisspecialisten in Gouda via 085 902 68 08 om uw verhuisdag vast te leggen.

VOORDELIG VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF GOUDA

Bij een verhuizing in Gouda komt veel kijken. Onder andere dient uw nieuwe woning opgeknapt en naar uw smaak ingericht te worden en dienen al uw spullen ingepakt en verhuisd worden. Dit kan veel tijd en geld kosten. Hier helpt een goede voorbereiding enorm bij, want een goede voorbereiding is vaak al het halve werk. Onze verhuisspecialisten in Gouda helpen u graag met deze voorbereiding. Onze verhuizers werken uiterst vakkundig en hebben jarenlang ervaring opgedaan met verschillende verhuizingen. Deze verhuizers worden o.a geselecteerd op ervaring, werktempo en integriteit. Onze verhuizers staan ook voor u klaar op elk gewenst moment kunnen uw meubelstukken en huisraad vlot en ongeschonden worden verhuisd. Deze kwalitatieve verhuisservice in Gouda bieden wij u aan tegen voordelige tarieven.

DIRECT MET SPOED VERHUIZEN IN GOUDA

Wilt u direct met spoed verhuizen in Gouda? Dan zit u bij StudentVerhuisTeam goed. Wij bieden u een flexibele spoed verhuisservice. Doordat wij werken met ervaren verhuizers en student verhuizers kunnen wij u vaak dezelfde dag nog van dienst zijn. Bovendien rekenen wij voor onze spoed verhuisservice in Gouda geen toeslagen. Wilt u gebruik maken van onze goedkope spoed verhuisservice in Gouda? Dan adviseren wij u om direct telefonisch contact op te nemen met onze verhuisexperts in Gouda via 085 902 68 08. Onze experts leggen dan meteen uw spoed verhuizing in Gouda meteen vast.

PROFESSIONELE VERHUISBEDRIJF VAN GOUDA

Voor de beste verhuisservice van Gouda bent u bij ons aan het juiste adres. Naast onze strenge selectie van onze verhuizers voorzien wij u van vele verhuis- en bespaartips. Bovendien voorzien wij u van het perfecte verhuisplan dat opgesteld wordt aan de hand van uw behoeften. Onze vakkundige verhuizers in Gouda doen er alles aan om aan uw wensen en behoefte te voldoen. Bovendien beschikken zij over verhuiswagens uitgerust met professionele verhuismateriaal zoals: verhuisdekens, verhuis spanbanden, meubelrollers, steekwagens en een gereedschapskist. Zo zorgen wij ervoor dat al uw meubels en huisraad niet alleen vlot, maar ook ongeschonden verhuisd worden naar uw nieuwe woning.

WAT KOST EEN (SPOED) VERHUIZING IN GOUDA?

Verhuizen met verhuisbedrijf Gouda kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Ook met spoed kunnen wij u vaak dezelfde dag nog van dienst zijn. Bent u benieuwd naar onze diensten en naar de kosten van uw verhuizing in Gouda? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier. Wilt u gebruik maken van onze spoed verhuisservice in Gouda? Neem dan contact op met onze verhuisspecialisten in Gouda via 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Gouda Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Gouda
Verhuisbedrijf Gouda

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!