Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Dordrecht nodig?

VERHUISBEDRIJF DORDRECHT

Verhuizen van, in of naar Dordrecht met een betrouwbare en betaalbare verhuisbedrijf? StudentVerhuisTeam! Als verhuisbedrijf van Dordrecht hebben wij ruime ervaring met zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Onze verhuishelden staan alle dagen van de week voor u klaar. Ook tijdens feest- en vakantiedagen.

GOEDKOOPSTE VERHUISSERVICE VAN DORDRECHT

StudentVerhuisTeam verzorgd uw verhuizing in en rondom Dordrecht voor een zeer scherpe prijs. Onze prijzen zijn zeer scherp en transparant. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt ziet u in dat de prijzen als volgt zijn opgebouwd: voorrijkosten verhuizers, uurtarief verhuizers, bushuur en km-vergoeding tussen oud en nieuwe woning. Wij berekenen geen onnodige extra kosten voor het bezichtigen of enorme marges om zo eventuele vertragingen in te dekken. Bij ons betaald u voor wat u krijgt. De tijd gaat in wanneer de verhuizers voor de deur staan en stopt wanneer uw laatste meubels op de juiste plek staan. Onze zeer ervaren verhuizers zorgen ervoor dat al uw spullen ongeschonden van uw oude woning naar uw nieuwe woning verhuisd worden.

DIRECT SPOED VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF DORDRECHT

Een van de kenmerken van verhuisbedrijf Dordrecht is dat wij verhuizing op maat verrichten. De ene verhuizing is de andere niet en de ene woning is de andere niet. Ons verhuisservice in Dordrecht geeft u de mogelijkheid om uw gehele verhuizing zelf vorm te geven. Zo leveren wij de volgende diensten in en rondom Dordrecht: particuliere verhuizing, zakelijke verhuizingen, spoed verhuizingen, senioren verhuizingen, studenten verhuizingen, internationale verhuizingen etc. Bij spoed kunnen wij u vaak dezelfde dag nog verhuizen in Dordrecht. Naast onze verhuisservice bieden wij aanvullende diensten aan in Dordrecht. Wij bieden u de volgende extra diensten aan: inpakservice, transportservice, ontruiming service en de handyman service.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN DORDRECHT?

Ons verhuisbedrijf in Dordrecht verhuisd u al vanaf € 50,- incl. BTW. Om een beter beeld te schetsen van de werkzaamheden en kosten adviseren wij u om een vrijblijvende offerte aan te vragen via onze aanvraagformulier. Onze verhuisdeskundigen in Dordrecht sturen u binnen enkele uren een reactie met daarin een verhuisplan en prijsopgave op maat. Wilt u gebruik maken van onze spoed verhuisservice in Dordrecht of heeft u vragen over andere diensten? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Dordrecht via 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Dordrecht Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Dordrecht
Verhuisbedrijf Dordrecht

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!