Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Den Haag nodig?

VERHUISBEDRIJF DEN HAAG

Bent u voornemens om van, naar of binnen de stad van vrede en recht, Den Haag, te gaan verhuizen en wilt u dit doen met een betrouwbare verhuisbedrijf? Dan ben u bij verhuisbedrijf Den Haag aan het juiste adres. Geef uw verhuizing uit handen aan onze zeer gedreven studenten verhuizers. Deze studenten verhuizers worden begeleid door ervaren verhuizers en opgeleid tot echte verhuistoppers. Zo bieden wij de kwaliteit van een gerenommeerd verhuisbedrijf voor een studentenprijs. Door onze kwalitatieve verhuisservice en mond tot mond reclame zijn wij uitgegroeid tot een permanent verhuisbedrijf in Den Haag.

GOEDKOOP VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF DEN HAAG

Wilt u goedkoop verhuizen in Den Haag? Dan bent u bij StudentVerhuisTeam aan het juiste adres. Wij bieden u de goedkoopste verhuisservice van Den Haag zonder in te leveren op kwaliteit. Dit kunnen wij u bieden omdat wij naast ervaren verhuizers ook student verhuizers inzetten. De student verhuizers houden een hoog werktempo aan, werken relatief harder voor een lager uurtarief en zijn uiterst flexibel inzetbaar. Hierdoor kunnen wij u ook een spoed verhuisservice aanbieden in Den Haag. Onze ervaren verhuizers bieden u de kwaliteit die u van ons gewend bent. Zo bieden wij u een kwalitattieve verhuisservice in Den Haag voor een studentenprijsje. Bovendien besparen wij u een hoop onnodige overheadkosten zoals; voorrijkosten, bezichtigingskosten etc.

BEDRIJFSVERHUIZING IN DEN HAAG

Heeft u hulp nodig bij een ondernemingsverhuizing in Den Haag? Dan helpen wij u graag. Met inmiddels honderden bedrijfsverhuizingen achter de rug kunnen wij beamen dat wij ook voor u de juiste keuze zijn. Of het nu gaat om een archiefverhuizing, kantoorverhuizing, magazijnverhuizing, winkel verhuizing etc. StudentVerhuisTeam is tot uw dienst. Een bedrijf verhuizen kan met StudentVerhuisTeam al vanaf € 50,- incl. BTW. Dit maakt het verhuizen met ons verhuisbedrijf in Den Haag het goedkoopst. Om ervoor te zorgen dat u nog goedkoper uit bent voorzien wij u graag van een tip. Bij een verhuizing om zakelijke redenen, kunt u de kosten voor het overbrengen van de inboedel in aftrek brengen. Daarnaast mag u een vast bedrag aftrekken van € 7.750. Wacht niet langer en tel uit uw winst.

SPOED VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF DEN HAAG

StudentVerhuisTeam Den Haag heeft alles, van het klaar maken van uw nieuwe woning tot aan het bezemschoon opleveren van uw oude woning, in eigen beheer. Zo kunnen wij uw nieuwe woning naar uw wensen inrichten, al uw spullen inpakken, uw meubels en dozen verhuizen en uw oude woning ontruimen en bezem schoon opleveren. Wij leveren maatwerk en kunnen voldoen aan al uw eisen en wensen. Zo hoeft u zelf geen hand uit te steken en kunt u genieten van een zorgeloze verhuizing in Den Haag. Bovendien kunnen wij u nu met spoed veel sneller van dienst zijn gezien onze gunstige vestiging in Delft. Zo kunnen wij u bij spoed direct verhuizen in Den Haag. Wilt u meer weten over onze spoed verhuisservice in Den Haag? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten in Den Haag via 085 902 68 08. Onze deskundigen staan u graag te woord.

WAT KOST EEN VERHUIZING IN DEN HAAG?

Een verhuizing in Den Haag nemen wij u al vanaf € 50,- uit handen. De verhuiskosten hangen af van een aantal zaken, waaronder de hoeveelheid m³ aan meubilair dat verhuisd dient te worden. Om een beter inzicht te krijgen in de verhuiskosten adviseren wij u om een vrijblijvende offerte aan te vragen via onze aanvraagformulier. U ontvangt binnen enkele uren de goedkoopste offerte ooit. Heeft u nog vragen? Stel deze dan aan onze verhuisspecialisten in Den Haag via 085 902 68 08 of via e-mail info@studentverhuisteam.nl.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Den Haag Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Den Haag
Verhuisbedrijf Den Haag

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!