verhuizen in delft

Bent u voornemens om van, naar of binnen de studentenstad Delft te verhuizen? Dan kunt u daarvoor terecht bij verhuisbedrijf StudentVerhuisTeam. Het verhuisbedrijf dat opgericht is door studenten om onder andere studenten in Delft te verhuizen. Onze studenten verhuizers worden begeleidt door ervaren verhuizers en opgeleid tot echte verhuistoppers. Zo bieden wij de kwaliteit van erkend verhuisbedrijf voor een studentenprijs. Bovendien houden onze student verhuizers een hoge werktempo aan waardoor u sneller kunt genieten van uw nieuwe woning en van alles wat de binnenstad van Delft te bieden heeft.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

De goedkoopste verhuisservice in Delft

Wij bieden u de goedkoopste verhuisservice van Delft en omstreken. De vraag die wij onszelf steeds stellen is: “Op welke manier kunnen wij de verhuisservice goedkoper aanbieden zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit?” Na het gehele verhuisproces te hebben doorlopen, bedachten wij een idee. Het idee is: ervaren samen met  student verhuizers inzetten. Het werken met student verhuizers kent meerdere voordelen, waaronder: student verhuizen houden een hoog werktempo aan wat betekent dat u onderaan de streep minder werkuren betaald. Bovendien werken student verhuizers harder voor een lager uurtarief. De ervaren verhuizers houden onze kwaliteit hoog en kennen alle kneepjes van het vak. Dit komt onze prijs-kwaliteitverhouding ten bate en hierdoor verlagen wij de drempel en kunnen nu nog meer mensen gebruik maken van onze kwalitatieve verhuisdienst in Delft.

Verhuisbedrijf Delft bied u maatwerk!

Verhuisbedrijf Delft verricht zowel uw grote als kleine verhuizingen in Delft. Heeft u bijvoorbeeld nieuwe meubilair gekocht bij de IKEA en wilt u deze door ons thuis laten bezorgen? Wij doen het graag voor u en u bent dan nog goedkoper uit dan de eigen bezorgdienst van IKEA. Wilt u meer weten over onze diensten of meer weten over hoe goedkoop wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan telefonisch contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Delft via 085 902 68 08.

Betaalbaar met spoed verhuizen in Delft

Verhuisbedrijf Delft biedt u de complete verhuisservice in en rondom Delft voor de laagste prijs. Vaak heeft u al veel geld uitgegeven aan de inrichting van uw nieuwe woning of studeert u nog en bent u even krap bij kas. Dan is verhuizen met het goedkoopste verhuisbedrijf in Delft een gunstige oplossing. Niet alleen weten wij de weg in en rondom Delft, wij werken ook met vakkundige verhuiskrachten die weten hoe ze elke verhuizing succesvol kunnen afronden. Gezien onze vestiging in Delft kunnen wij u niet alleen goedkoper van dienst zijn dan elk ander verhuisbedrijf, maar kunnen wij u bij spoed ook direct helpen. Vaak kunnen wij u bij spoed dezelfde dag nog verhuizen. Wilt u gebruik maken van onze spoed verhuisservice? Dan adviseren wij u om direct contact op te nemen met één van onze verhuisdeskundigen via 085 902 68 08. Wanneer u gebruik wilt maken van onze reguliere verhuisservice kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt binnen enkele uren de goedkoopste offerte ooit!

Wat kost een verhuisbedrijf in Delft?

Met verhuisbedrijf Delft regelt u een complete verhuizing al vanaf € 50,- incl. BTW. De kosten van uw verhuizing in Delft beter schatten? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier en ontvang binnen enkele uren de goedkoopste offerte ooit. 

Translate »