Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel

vraag gratis een offerte aan!Neem direct contact op!

verhuizen in Capelle aan den IJssel

Bent u voornemens van, in of naar Capelle aan den IJssel te verhuizen? En wilt u dat de verhuizing niet alleen goedkoop is maar bovenal vlot en zorgeloos verloopt? Dan is verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel de ideale oplossing. Wilt u weten hoe goedkoop uw verhuizing zal zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze aanvraagformulier of stel uw vragen aan één van onze verhuisspecialisten in Capelle aan den IJssel via 085 902 68 08.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

Goedkoopste verhuisbedrijf van Capelle aan den IJssel

Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel biedt u een degelijke verhuisservice voor een koopje. Onze prijzen houden wij laag door deze dagelijks te vergelijken. Ook denken wij graag aan uw portemonnee door kostenbesparend te werk te gaan. Zo oriënteren wij ons op basis van de gegevens die u aanlevert via onze aanvraagformulier en met behulp van elektronisch tools zoals: google maps, funda etc. Op basis van de oriëntatie stelt één van onze verhuisspecialisten een nauwkeurige verhuisplan samen en stuurt hij deze met een vrijblijvend prijsopgave naar u op. Hierdoor besparen wij op de kosten van een bezichtiging die door andere verhuisbedrijven wel gehanteerd worden. Bovendien word u bij ons in de gelegenheid gesteld uw eigen verhuisplan samen te stellen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de hulp van familie en vrienden in te schakelen. Hierdoor hoeven wij minder mankracht in te zetten en zijn de verhuiskosten voor u lager.

Direct met spoed verhuizen in Capelle aan den IJssel

Onze vakkundige verhuizers in Capelle aan den IJssel verrassen u graag door uw verwachtingen te overtreffen. Al onze verhuizers zijn goed opgeleid en denken altijd met u mee om uw wensen in vervulling te laten gaan. Om uw meubilair vlot en veilig te verhuizen werken onze ervaren verhuizers enkel met professionele verhuismaterialen, zoals: verhuisdekens, spanbanden, transportrollers, steekwagens, wikkel folie en een uitgebreide gereedschapsset. Op aanvraag kan er een klusser worden ingezet eventueel met een boormachine, schroefmachine etc. Bent u zelf niet in staat om uw meubels zoals kasten en bedden uit elkaar te halen dan doen onze verhuizers dat gratis voor u op de verhuisdag. Ook bieden wij u een spoed verhuisservice aan in Capelle aan den IJssel. Deze spoed verhuisservice bieden wij u zonder hier extra toeslagen voor te rekenen. Wilt u direct met spoed verhuizen of meer weten over onze services? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verhuisspecialisten in Capelle aan den IJssel via 085 902 68 08.

Wat kost een verhuisbedrijf in Capelle aan den IJssel?

Met verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel regelt u een compleet goedkope verhuizing al vanaf € 50,- incl. BTW. De kosten van uw verhuizing in Capelle aan den IJssel hangen af van meerdere zaken. Zoals de inhoud in m³ aan meubels en huisraad die verhuisd dienen te worden. Om een beter inzicht te krijgen in de kosten voor uw verhuizing raden wij u aan om contact op te nemen met een van onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08 of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Translate »