Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

vraag gratis een offerte aan!Neem direct contact op!

Verhuizen in Alphen aan den rijn

Gaat u van, in of naar Alphen aan den Rijn verhuizen en zoekt u een verhuisbedrijf die spotgoedkoop is en altijd voor u klaar staat? Dan heeft u die zojuist gevonden. Wij verzorgen wekelijks tientallen verhuizingen in Alphen aan den Rijn en omstreken. Uiteraard nemen we ook uw verhuizing graag uit handen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij het goedkoopste verhuisbedrijf van Alphen aan den Rijn of stuur uw vragen per e-mail info@studentverhuisteam.nl door naar onze verhuisspecialisten in Alphen aan den Rijn.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

Vraag gratis een offerte aan

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake gesprek

Wij lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord dan leggen wij meteen uw verhuizing vast.

De verhuizing

Onze verhuistoppers verhuizen uw complete inboedel binnen enkele uren en veilig naar het nieuwe adres.

Evaluatie

Enkele dagen na de verhuizing nemen wij contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Werkwijze verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn 

Via onze website vult u een aanvraagformulier in waarmee u ons voorziet van de benodigde gegevens. Aan de hand van deze gegevens stellen onze verhuisspecialisten binnen enkele uren een nauwkeurige verhuisplan en prijsopgave op. Vervolgens neemt één van onze specialisten telefonisch contact met u op om de werkzaamheden door te nemen en eventuele opmerkingen en aanvullingen te noteren. Nadat u akkoord gaat met de prijsopgave stuurt onze specialist u een e-mail met een bevestiging van de verhuizing. De verhuisdag staat gereserveerd en aan deze reservering zijn geen extra kosten verbonden. Op de verhuisdag arriveert onze team bij u voor de deur op de afgesproken tijdstip. De voorman, uw vaste aanspreekpunt, bespreekt samen met u hoe de verhuizing zal verlopen. Uw meubilair is tijdens de verhuizing in vertrouwde en vakkundige handen. Na de succesvolle verhuizing kunt u genieten van uw nieuwe woning. Wij bellen u nog wel na om te vragen hoe u de gehele verhuizing ervaren heeft. Dit doen wij om onze kwaliteit te waarborgen en te blijven groeien. Mocht u feedback hebben dan horen wij dit graag van u.

Goedkoop verhuizen in Alphen aan den Rijn

Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn maakt zich sterk voor een hoogwaardige dienstverlening tegenover de laagste prijs. U bepaald zelf hoeveel u betaald door zelf uw verhuizing samen te stellen. Wilt u dat wij uw huisraad inpakken of doet u dat zelf? En laat u de gehele verhuizing aan onze ervaren verhuizers over of helpt u zelf ook een handje mee? Hoe meer u helpt des te lager de verhuiskosten zijn. Bovendien helpt een goede voorbereiding bij het verlagen van de kosten.  Maak daarom gratis gebruik van onze verhuischecklist voor een goede voorbereiding. Tevens raden wij u aan om een offerte van verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn te vergelijken met elk ander verhuisbedrijf. U zult aangenaam verrast worden van de prijsverschil. Wacht niet langer en oordeel zelf of wij de goedkoopste verhuisservice van Alphen aan den Rijn bieden. 

Direct met spoed verhuizen in Alphen aan den Rijn

Voor kwalitatieve verhuizingen in Alphen aan den Rijn kunt u terecht bij ons. Onze kwaliteit ziet u niet alleen terug in de verhuisservice, maar ook in de communicatie. Daarom communiceren wij altijd helder en tijdig, zodat u zorgeloos uw verhuizing tegemoet gaat. Een van de criteria waarop onze verhuizers getoetst worden is communicatieve vaardigheid. De verhuizers zijn namelijk het visitekaartje van het verhuisbedrijf. Onze verhuiskanjers staan 7 dagen per week en 365 dagen in het jaar voor u klaar om ervoor te zorgen dat ook uw verhuizing soepel en vlekkeloos verloopt. Onze verhuisspecialisten staan altijd voor u klaar. Heeft u vragen? Stel deze dan aan onze verhuisspecialisten in Alphen aan den Rijn via 085 902 68 08.

Wat kost een verhuizing in Alphen aan den Rijn?

Verhuizen kan met StudentVerhuisTeam al vanaf € 50,- incl. BTW. Om een duidelijker beeld te hebben van de verhuiskosten raden wij u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij bieden u de beste verhuisservice van Alphen aan den Rijn voor de laagste prijs. 

Translate »