Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Vlissingen nodig?

VERHUISBEDRIJF VLISSINGEN

Bent u voornemens van, in of naar Vlissingen te verhuizen? Dan helpt StudentVerhuisTeam u graag in de juiste richting. Wekelijks zijn wij verantwoordelijk voor tientallen geslaagde verhuizingen in en rondom Vlissingen. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare verhuisbedrijf. Bent u benieuwd naar onze vakkundige verhuisservice in Vlissingen? Neem dan contact op met onze verhuisspecialisten in Vlissingen. Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar om uw wensen vast te leggen en om ook uw vertrouwen in te winnen.

GOEDKOOP VERHUIZEN IN VLISSINGEN

Een verhuizing is vaak een hoop gedoe. Van het inpakken en demonteren tot aan het bezemschoon opleveren van uw oude woning. Dit kost veel tijd en geld en dat besparen wij u graag. Door u onder andere te voorzien van een goede voorbereiding, ervaren verhuizers en een moderne verhuiswagen met professionele verhuismaterialen waar u gratis gebruik van kunt maken zijn we al aardig op weg. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat de kosten lager uitpakken en dat alle handelingen zoals inpakken, demonteren etc. op tijd verricht worden. Op deze manier is het voor onze verhuizers makkelijker om alles in te laden en dus ook te verhuizen. Bovendien besparen wij u een hoop onnodige kosten zoals overheadkosten, kosten voor bezichtiging en uitloopkosten. Zo houden wij onze prijzen laag zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

VAKKUNDIG VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF VLISSINGEN

Verhuisbedrijf Vlissingen biedt u de meest deskundige verhuisservice binnen onze prijsklasse. Wanneer u kiest voor een erkend verhuisbedrijf betaald u zo het dubbele van wat u ons zou betalen. Maar waar betaald u dan zo veel voor? De verschillen zijn: een erkend verhuisbedrijf is aangesloten bij een organisatie van erkende verhuizers en een erkend verhuisbedrijf werkt met oudere verhuizers die een zeer laag werktempo aanhouden en constant pauzes inlassen. Een verhuizing met een erkend verhuisbedrijf kan 12 uur duren waar wij 4 uur over doen. Aan de hand van een nauwkeurige verhuisplan, ervaren verhuizers, moderne verhuiswagens en professionele verhuismaterialen zorgen wij ervoor dat uw verhuizing in Vlissingen vlot en vlekkeloos verloopt.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN VLISSINGEN?

Verhuizen in Vlissingen kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Bent u benieuwd naar onze vakkundige verhuisservice of wilt u weten hoe voordelig uw verhuizing in Vlissingen zal zijn? Vraag dan een vrijblijvende verhuisofferte aan of neem contact op met één van onze verhuisspecialisten in Vlissingen via 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Vlissingen Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Vlissingen
Verhuisbedrijf Vlissingen

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!