Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Middelburg nodig?

VERHUIZEN IN MIDDELBURG

Bent u van plan om van, in of naar Middelburg te verhuizen? En wilt u dat uit handen geven aan een voordelig en veilig verhuisbedrijf? Dan is StudentVerhuisTeam het verhuisbedrijf voor u! Wij bieden u de kwaliteit van een gerenommeerd verhuisbedrijf voor een zeer lage prijs. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en hoe goedkoop wij uw verhuizing in Middelburg uit handen nemen? Neem dan telefonisch contact op met onze verhuisspecialisten in Middelburg via 085 902 68 08 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en laat u aangenaam verrassen.

GOEDKOOP VERHUIZEN IN MIDDELBURG

Verhuisbedrijf Middelburg ontneemt al uw verhuisstress en zorgen voor een bodemprijs. Ons naam verklapt ons concept. Wij werken namelijk met student verhuziers die opgeleid en begeleidt worden door ervaren verhuizers. Al deze student verhuizers volgen een opleiding All Round Klusser en zijn dus vakbekwaam en handig. De opleiding stelt onze student verhuizers in staat beter hun werk uit te voeren, zowel technisch als communicatief. Door deze opleiding en een hecht team te creëren van student verhuizers en ervaren verhuizers bieden wij u de gewenste kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast bedenken wij nieuwe manieren om u nog goedkoper van dienst te kunnen zijn. Momenteel bedenken wij nieuwe ideeën om te besparen op overheadkosten. Dit zijn kosten als bezichtiging en uitloop. Zo garanderen wij u de beste kwaliteit verhuisservice van Middelburg tegen de laagste prijs.

GOEDKOPE KLUSJESMAN IN MIDDELBURG

Ons verhuisbedrijf in Middelburg biedt u meer dan alleen een verhuisservice. Zo zijn ook al uw klus werkzaamheden in de juiste handen van onze vakkundige klussers. Enkele voorbeelden van klus werkzaamheden zijn:
√ Boren en timmeren
√ Behang aanbrengen en verwijderen
√ Schuren en schilderen (muur/plafond witten, deuren en kozijnen lakken)
√ Vloer leggen (laminaat, vinyl leggen etc.)
√ Gordijnen en lampen ophangen
√ Meubels (de)monteren (kasten, tafels, bedden etc.)
Voor al onze diensten geldt dezelfde tarief, namelijk € 22,50 per uur. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vakkundige klussers in Middelburg via 085 902 68 08.

SPOED VERHUIZEN IN MIDDELBURG

Word u uw huis uitgezet of bent u met spoed op zoek naar een goedkope verhuisbedrijf in Middelburg? Deze heeft u gevonden. Wij bieden u de goedkoopste spoed verhuisservice in Middelburg. Onze student verhuizers zijn dagelijk flexibel inzetbaar en dat 365 dagen van het jaar. Bovendien rekenen wij geen toeslagen voor een spoed verhuizing in Middelburg. Wilt u met spoed verhuizen in Middelburg? Neem dan nu contact op met onze verhuisspecialisten in Middelburg via 085 902 68 08. Onze specialisten staan u graag direct te woord.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN MIDDELBURG?

Verhuizen met het goedkoopste verhuisbedrijf van Middelburg kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Om de verhuiskosten beter in te schatten dient u onze verhuisdeskundigen in Middelburg van informatie te voorzien. Deze informatie bepaald hoeveel tijd en geld uw verhuizing zal kosten. Wilt u weten hoe goedkoop wij u verhuizen in Middelburg? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier en vergelijk deze met andere offertes, u zult aangenaam verrast worden.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Middelburg Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Middelburg
Verhuisbedrijf Middelburg

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!