verhuizen in middelburg

Bent u van plan om van, in of naar Middelburg te verhuizen? En wilt u dat uit handen geven aan een voordelig en veilig verhuisbedrijf? Dan is StudentVerhuisTeam het verhuisbedrijf voor u! Wij bieden u de kwaliteit van een gerenommeerd verhuisbedrijf voor een zeer lage prijs. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en hoe goedkoop wij uw verhuizing in Middelburg uit handen nemen? Neem dan telefonisch contact op met onze verhuisspecialisten in Middelburg via 085 902 68 08 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en laat u aangenaam verrassen.

De beste prijs-kwaliteit verhuisservice in Middelburg

Verhuisbedrijf Middelburg: daarmee kunt u kwalitatief verhuizen voor een bodemprijs. Ons naam verklapt onze concept. Wij werken namelijk met studenten die opgeleid en begeleidt worden door ervaren verhuizers. Al deze studenten verhuizers volgen een opleiding All Round Klusser en zijn dus vakbekwaam en handig. De opleiding stelt onze volwaardige verhuizers in staat beter hun werk uit te voeren, zowel technisch als communicatief. Door deze opleiding en een hecht team te creëren van studenten en ervaren verhuizers bieden wij u de gewenste kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast bedenken wij concepten waardoor wij u nog goedkoper van dienst kunnen zijn. Momenteel bedenken wij nieuwe ideeën om te besparen op overheadkosten. Dit zijn kosten als bezichtiging en uitloop. Zo garanderen wij u de beste kwaliteit verhuisservice van Middelburg tegen de laagste prijs. 

Verhuisbedrijf Middelburg biedt u extra service

Ons verhuisbedrijf in biedt u meer dan alleen een verhuisservice. Onze All Round Klusser studenten hebben veel meer in hun mars. Zo kunnen zij ook uw meubilair en huisraad inpakken, transporteren en ontruimen. Ook uw klus werkzaamheden nemen zij graag voor hun rekening. Enkele voorbeelden van klus werkzaamheden zijn: 

R

Boren en timmeren

R

Behang aanbrengen en verwijderen

R

Schuren en schilderen (muur/plafond witten, deuren en kozijnen lakken)

R

Vloer leggen (laminaat, vinyl leggen etc.)

R

Gordijnen en lampen ophangen

R

Meubels (de)monteren (kasten, tafels, bedden etc.)

Voor al onze diensten geldt dezelfde tarief, namelijk € 22,50 per uur. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundigen in Middelburg via 085 902 68 08.

Wat kost een verhuisbedrijf in Middelburg?

Verhuizen met het goedkoopste verhuisbedrijf van Middelburg kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Om de verhuiskosten beter in te schatten dient u onze verhuisdeskundigen in Middelburg van informatie te voorzien. Deze informatie bepaald hoeveel tijd en geld uw verhuizing zal kosten. Wilt u weten hoe goedkoop wij u verhuizen in Middelburg? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier en vergelijk deze met andere offertes, u zult aangenaam verrast worden.