Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Zeist nodig?

VERHUISBEDRIJF ZEIST

Gaat u van, in of naar Zeist verhuizen en geeft u dit graag uit handen aan een betaalbare en betrouwbare verhuisbedrijf? StudentVerhuisTeam biedt u de beste verhuisservice binnen onze prijsklasse. Wij staan voor een betrouwbare maar bovenal eerlijke verhuisservice voor heel Nederland. Wilt u meer weten over de beste verhuisservice van Zeist? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Zeist via 085 902 68 08.

BETAALBAAR EN BETROUWBAAR VERHUIZEN IN ZEIST

StudentVerhuisTeam is een hecht team van ervaren en student verhuizers die uw inboedel goedkoop, vlot en schadevrij inpakken en verhuizen naar uw nieuwe woning. Al onze verhuizers in Zeist worden streng geselecteerd op o.a. ervaring, integriteit, werktempo, fysieke gesteldheid, communicatieve vaardigheden en zelfstandigheid/oplossingsgericht werken. Ook worden onze verhuizers opgeleid om zich te blijven ontwikkelen, hun ambities te realiseren en de expert in zichzelf naar boven te halen. Het verhuisvak staat centraal maar net zo belangrijk is de omgang met klanten en collega’s, veiligheid en fysieke belasting. Deze opleiding stelt onze student verhuizers in staat beter hun werk uit te voeren. Door teams te creëren van ervaren verhuizers en student verhuizers bieden wij u de kwaliteit die u gewend bent van een erkend verhuisbedrijf, maar dan voor het bedrag van een studenten team. Bovendien betaald u enkel voor wat u krijgt en dus gaat de tijd in vanaf het moment dat onze verhuizers bij u voor de deur staan en stopt de tijd op het moment dat uw laatste huisraad op zijn plek staat. Vraag nu gratis een verhuisofferte aan en laat u aangenaam verassen.

DIRECT SPOED VERHUIZEN IN ZEIST

In Zeist verhuizen wij u met spoed vaak dezelfde dag nog. Het werken met student verhuizers is niet alleen goedkoper, maar bied ons ook de mogelijkheid om zeer flexibel te zijn. Student verhuizers zijn namelijk makkelijk oproepbaar als u noodgedwongen moet spoed verhuizen. Uiteraard zetten wij tijdens een spoed verhuizing in Zeist ook een ervaren verhuizer in om de kwaliteit van de verhuizing te waarborgen. Zo voorkomen wij onnodig schade. Om uw meubilair vlot en veilig te verhuizen werken onze verhuizers enkel met professionele verhuismaterialen, zoals: verhuisdekens, spanbanden, transportrollers, steekwagens, wikkel folie en een uitgebreide gereedschapsset. Onze spoed verhuisservice in Zeist bieden wij u zonder hier extra toeslagen voor te rekenen. Wilt u direct met spoed verhuizen in Zeist? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verhuisspecialisten in Zeist via 085 902 68 08.

WAT KOST VERHUISBEDRIJF ZEIST?

Verhuizen met de goedkoopste verhuisservice van Zeist kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u ook gebruik maken van onze diensten of wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende verhuisofferte aan en ontvang binnen enkele uren de goedkoopste prijsopgave ooit. U zult aangenaam verrast worden. Heeft u vragen over onze dienstenpakket? Neem dan contact op met onze verhuisdeskundigen in Zeist via 085 902 68 08. Onze deskundigen staan u graag te woord.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Zeist Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Zeist
Verhuisbedrijf Zeist

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!