Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Veenendaal nodig?

VERHUISBEDRIJF VEENENDAAL

Bent u voornemens om van, in of naar Veenendaal te verhuizen? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een kwalitatieve en vakkundige verhuisbedrijf die u daarbij kan helpen. Het moet natuurlijk ook niet teveel kosten want u geeft al veel geld uit aan het opknappen van uw nieuwe woning. StudentVerhuisTeam garandeert u de laagste prijs in de verhuisbranche met behoud van kwaliteit. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze verhuisspecialisten in Veenendaal via 085 902 68 08.

GOEDKOOP & VAKKUNDIG VERHUIZEN IN VEENENDAAL

Verhuisbedrijf Veenendaal biedt u een kwalitatief hoogwaardige verhuisservice voor een schepre prijs. Wij houden onze prijzen scherp door dagelijks te vergelijken met concurrenten. Deze scherpe prijzen kunnen wij u aanbieden omdat wij werken met student verhuizers die opgeleid en begeleidt worden door ervaren verhuizers. Deze student verhuizers volgen een All Round Klusser opleiding en zijn vakbekwaam en handig. Door een hecht team te creëren van ervaren student verhuizers bieden wij u de gewenste kwaliteit voor een scherpe prijs. Immers de student verhuizers zijn veel goedkoper dan ervaren verhuizers en dat ziet u meteen terug in de lage prijs. Om u een nog lagere prijs aan te bieden bedenken wij constant nieuwe manieren van efficiënt en veilig werken. Zo werken onze verhuizers enkel met moderne verhuiswagens die uitgerust zijn met professionele verhuismaterialen. Hierover leest u meer onder professioneel verhuizen in Veenendaal.

PROFESSIONEEL VERHUIZEN IN VEENENDAAL

Onze verhuizers werken uiterst professioneel om uw kostbare eigendommen veilig over te brengen naar uw nieuwe woning. De kwaliteit van de verhuizing wordt gewaarborgd door onze ervaren verhuizers en door onze professionele aanpak. Zo bieden wij u, een verhuisplan op maat waarin al uw wensen worden opgenomen, een verhuiswagen uitgerust met professionele verhuismaterialen zoals verhuisdekens, spanbanden, transportplateau’s etc. en een standaard schade verzekering tot € 50.000,-. Mocht er onverhoopt toch nog schade ontstaan vrees dan niet, want wij zijn goed verzekerd tegen schade. Zo weet u dat u verhuisd wordt door een betrouwbare en vakkundige verhuisbedrijf.

DIRECT MET SPOED VERHUIZEN IN VEENENDAAL

Woont u in Veenendaal en moet u direct verhuizen? Dan nemen wij uw spoed verhuizing graag uit handen. Een spoed verhuizing vind meestal noodgedwongen plaats. Waardoor u weinig tot geen tijd heeft om voor te bereiden en in te pakken. Wij helpen u graag tijdens dit stressvolle moment. Met onze spoed verhuisservice kunt u vaak dezelfde dag nog verhuizen in Veenendaal zonder hier toeslagen voor te betalen. Wilt u met spoed verhuizen in Veenendaal? Neem dan direct contact op met onze verhuisexperts inVeenendaal via 085 902 68 08 om direct uw spoed verhuizing vast te leggen.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN VEENENDAAL?

Verhuizen in Veenendaal kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier. Heeft u nog vragen? Stel deze dan aan onze verhuisspecialisten in Veenendaal door te bellen naar 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Veenendaal Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Veenendaal
Verhuisbedrijf Veenendaal

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!