verhuizen in utrecht

Bent u op zoek naar een kwalitatieve verhuisservice in Utrecht en omstreken? Dan is StudentVerhuisTeam ook uw keuze! Wij zijn niet alleen het goedkoopste maar ook het meest vakkundige verhuisbedrijf van heel Nederland. Onze zeer ervaren en betrouwbare verhuizers ontzorgen wekelijks tientallen klanten. Ook uw verhuizing nemen wij u graag uit handen wanneer het u uitkomt. Vraag vrijblijvend een verhuisofferte aan bij het voordeligste verhuisbedrijf van Utrecht en wordt aangenaam verrast.

Spotgoedkoop en veilig verhuizen in Utrecht

Een verhuizing is vaak een hoop gedoe en bezorgd nogal de nodige stress. Wij nemen u graag deze vermoeiende taak uit handen. Met een goede voorbereiding, goedkope verhuizers en een moderne verhuiswagen met professionele verhuismaterialen zijn we al aardig op weg. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat scheelt een hoop verhuiskosten. Bovendien bedenken wij constant nieuwe manieren om te bezuinigen op overheadkosten. Zo besparen wij u onder andere op de kosten van een bezichtiging en de vertragingskosten. Bij verhuisbedrijf Utrecht betaald u enkel voor wat u krijgt! U bent nu nog goedkoper uit indien u ervoor kiest om een combinatie van diensten af te nemen. Hoe meer u combineert des te hoger de korting. 

Bedrijf verhuizen met verhuisbedrijf Utrecht 

Verhuisbedrijf Utrecht helpt u ook graag een handje met uw bedrijfsverhuizing van, in of naar Utrecht. Zo’n bedrijfsverhuizing kan niet lang op zich laten wachten en dient snel en veilig uitgevoerd te worden, zodat u snel uw werk kunt hervatten. Daarom bieden wij een uiterst flexibele verhuisservice aan. U verhuisd wanneer het u uitkomt ook buiten kantoortijden en in het weekend. Onze zeer ervaren en vakkundige verhuizers brengen binnen enkele uren uw inventaris efficiënt en veilig over naar uw nieuwe werkvloer. Met inmiddels duizenden succesvolle zakelijke verhuizingen achter de rug kunnen wij zeggen dat wij ook voor uw ondernemingsverhuizing in Utrecht de juiste en goedkoopste keuze zijn. Tot slot delen wij  u graag mee dat u bij een verhuizing om zakelijke redenen de kosten voor het overbrengen van de inboedel in aftrek kunt brengen bij de fiscus. Daarnaast mag u een vast bedrag aftrekken van € 7.750,-. Kortom: gratis en vakkundig verhuizen wanneer het u uitkomt doet u met verhuisbedrijf Utrecht.

Verhuisbedrijf Utrecht schakelt u in voor

Ons verhuisbedrijf in Utrecht biedt u naast de standaard verhuizingen aanvullende diensten. Al onze diensten worden uitgevoerd door vakkundige specialisten met ruime ervaringen. De aanvullende diensten zijn: inpakservice, senioren en studenten verhuisservice, spoed verhuisservice, transportservice, woning en onderneming ontruiming service, handyman service, sjouw krachtservice en de verhuislift service. Wilt u een persoonlijke pakket samenstellen of weten wat de mogelijkheden zijn in Utrecht? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten in Utrecht via 085 902 68 08 of stel uw vragen via e-mail info@studentverhuisteam.nl.

Wat kost een verhuisbedrijf in Utrecht?

Verhuizen met onze vakkundige verhuisservice in Utrecht kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u ook gebruik maken van onze diensten of wilt u meer weten over onze voordelige particuliere of zakelijke verhuisservice? Vraag dan een verblijvende verhuisofferte aan via onze aanvraagformulier.

ontvang gratis een offerte