Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Utrecht nodig?

VERHUIZEN IN UTRECHT

Bent u op zoek naar een kwalitatieve verhuisservice in Utrecht en omstreken? Dan is StudentVerhuisTeam ook uw keuze! Wij zijn niet alleen het goedkoopste maar ook het meest vakkundige verhuisbedrijf van heel Nederland. Onze zeer ervaren en betrouwbare verhuizers ontzorgen wekelijks tientallen klanten. Ook uw verhuizing nemen wij u graag uit handen wanneer het u uitkomt. Vraag vrijblijvend een verhuisofferte aan bij het voordeligste verhuisbedrijf van Utrecht en wordt aangenaam verrast.

BEDRIJF VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF UTRECHT

Verhuisbedrijf Utrecht helpt u ook graag een handje met uw bedrijfsverhuizing van, in of naar Utrecht. Zo’n bedrijfsverhuizing kan niet lang op zich laten wachten en dient snel en veilig uitgevoerd te worden, zodat u snel uw werk kunt hervatten. Daarom bieden wij een uiterst flexibele verhuisservice aan. U verhuisd wanneer het u uitkomt ook buiten kantoortijden en in het weekend. Onze zeer ervaren en vakkundige verhuizers brengen binnen enkele uren uw inventaris efficiënt en veilig over naar uw nieuwe werkvloer. Met inmiddels duizenden succesvolle zakelijke verhuizingen achter de rug kunnen wij zeggen dat wij ook voor uw ondernemingsverhuizing in Utrecht de juiste en goedkoopste keuze zijn. Tot slot delen wij u graag mee dat u bij een verhuizing om zakelijke redenen de kosten voor het overbrengen van de inboedel in aftrek kunt brengen bij de fiscus. Daarnaast mag u een vast bedrag aftrekken van € 7.750,-. Kortom: gratis en vakkundig verhuizen wanneer het u uitkomt doet u met verhuisbedrijf Utrecht.

SPOTGOEDKOOP EN VEILIG VERHUIZEN IN UTRECHT

Een verhuizing is vaak een hoop gedoe en kan voor verhuisstress zorgen. Wij nemen u graag deze vermoeiende taak uit handen. Met een goede voorbereiding, goedkope (student) verhuizers en een moderne verhuiswagen met professionele verhuismaterialen zijn we al aardig op weg. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat scheelt een hoop verhuiskosten. Immers als al uw huisraad tijdig en goed zijn ingepakt kost het minder tijd om deze te verhuizen. Onze teams van ervaren en student verhuizers zijn goed op elkaar ingespeeld en voeren uw verhuizing professioneel & efficiënt uit. Zo betaald u bij verhuisbedrijf Utrecht enkel voor wat u krijgt! U bent nu nog goedkoper uit wannneer u ervoor kiest om een combinatie van diensten af te nemen. Hoe meer u combineert des te hoger de korting.

SPOED VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF UTRECHT

Ons verhuisbedrijf in Utrecht biedt u naast de standaard verhuizingen aanvullende diensten. Al onze diensten worden uitgevoerd door vakkundige specialisten met ruime ervaringen. De aanvullende diensten zijn: inpak service, senioren en studenten verhuisservice, spoed verhuisservice, transportservice, woning en kantoor ontruiming service, handyman service, sjouw krachtservice en de verhuislift service. Wilt u een persoonlijke pakket samenstellen of weten wat de mogelijkheden zijn in Utrecht? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten in Utrecht via 085 902 68 08. Wilt u gebruik maken van onze spoed verhuisservice in Utrecht? Dan adviseren wij u direct contact op te nemen met onze verhuisspecialisten in Utrecht via het bovenstaande telefoonnummer.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN UTRECHT?

Verhuizen met onze vakkundige verhuisservice in Utrecht kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u ook gebruik maken van onze diensten of wilt u meer weten over onze voordelige particuliere of zakelijke verhuisservice? Vraag dan een verblijvende verhuisofferte aan via onze aanvraagformulier.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Utrecht Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Utrecht
Verhuisbedrijf Utrecht

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!