Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Nieuwegein nodig?

VERHUIZEN IN NIEUWEGEIN

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Nieuwegein dat niet alleen vakkundig te werk gaat maar ook betaalbaar is? Zoek dan niet verder, want StudentVerhuisTeam is het verhuisbedrijf voor u! Onze verhuisfirma in Nieuwegein verricht wekelijks tientallen geslaagde verhuizingen in en rondom Nieuwegein. Door een combinatie van kwaliteit en mond tot mond reclame zijn wij uitgegroeid tot een permanent verhuisbedrijf in Nieuwegein. Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan en laat u aangenaam verrassen.

GOEDKOOP VERHUIZEN IN NIEUWEGEIN

Ons naam verklapt het al een beetje. Wij zetten niet alleen ervaren verhuizers in, maar ook student verhuizers. Deze student verhuizers worden net als de ervaren verhuizers streng geselecteerd op o.a integriteit, ervaring, affiniteit met het vak en werktempo. Bovendien worden al onze verhuizers goed opgeleid tot echte verhuistoppers. Om u de optimale verhuisservice aan te bieden combineren wij beiden groepen en maken er een hecht team van. Zo houden onze student verhuizers een hoog werktempo aan en werken zij harder voor een relatief lager uurtarief dan de ervaren verhuizers. Maar de ervaren verhuizers leveren op hun beurt de gewenste kwaliteit. Zo bent u goedkoper uit zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van uw verhuizing in Nieuwegein. Bovendien zijn onze student verhuizers uiterst flexibel waardoor wij u in Nieuwegein ook een spoed verhuisservice kunnen aanbieden. Voor onze spoed verhuisservice in Nieuwegein rekenen wij geen toeslagen.

DIRECT SPOED VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF NIEUWEGEIN

Het verhuizen begint vaak al maanden voor de verhuisdag. U dient uw nieuwe woning op te knappen, al uw spullen in te pakken en te verhuizen, alle spullen uit te pakken en dan nog uw oude woning bezem schoon op te leveren. Het is niet alleen tijdrovend maar het kan ook voor de nodige stress zorgen. Daarom bieden wij u meerdere diensten aan waarmee uw gehele verhuizing en alles erom heen goedkoop uit handen geeft aan onze experts. U kunt kiezen uit onze; inpakservice, verhuisservice, (piano & witgoed) transportservice, ontruiming service en de handyman service. Wanneer u meerdere diensten afneemt komt u in aanmerking voor onze combi korting. Met deze kortingen bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Zo kunt u genieten van een zorgeloze verhuizing en ontruiming op maat. Bovendien bieden wij u in Nieuwegein ook een spoed verhuisservice aan. Moet u direct verhuizen in Nieuwegein? Dan kunnen wij u vaak met spoed dezelfde dag nog verhuizen in Nieuwegein. Bel met onze verhuisexperts via 085 902 68 08. Onze experts staan u graag te woord.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN NIEUWEGEIN?

Verhuizen met de goedkoopste verhuisfirma van Nieuwegein kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u exact weten wat uw verhuizing in Nieuwegein zal kosten? Vraag dan gratis een vrijblijvende verhuisofferte aan via onze aanvraagformulier. Wilt u meer weten over de diensten die wij leveren? Neem dan telefonische contact op met onze verhuisexperts in Nieuwegein via 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Nieuwegein Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Nieuwegein
Verhuisbedrijf Nieuwegein

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!