Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Amersfoort nodig?

VERHUIZEN IN AMERSFOORT

Verhuizen met een voordelige verhuisbedrijf in Amersfoort? Dan is StudentVerhuisTeam het geschikte verhuisbedrijf voor uw verhuizing in en rondom Amersfoort. Wij bieden u niet alleen de goedkoopste verhuisservice van heel Nederland, maar ook ervaren verhuizers en professionele verhuismaterialen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze verhuisdeskundigen in Amersfoort via 085 902 68 08.

GOEDKOOP VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF AMERSFOORT

Verhuizen is veelal een tijdrovende en zware opgave. Dat besparen wij u graag met onze zeer voordelige verhuisservice in Amersfoort. Met een goede voorbereiding, ervaren verhuizers en een moderne verhuiswagen met professionele verhuismaterialen waar u gratis gebruik van kunt maken zijn we al aardig op weg. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat u alle taken en handelingen stap voor stap op tijd uitvoert. Wij zeggen dan ook hoe beter de voorbereiding des te minder stress en des te lager de verhuiskosten. Ook bedenken wij constant nieuwe manieren om de verhuiskosten te drukken. Zo bespaart u met verhuisbedrijf Amersfoort op heel wat onnodige kosten zoals: overheadkosten, bezichtiging kosten, vertragingskosten etc. Al jaren verzorgen onze volwaardige verhuizers wekelijks tientallen succesvolle verhuizingen in Amersfoort en omstreken. Deze kwalitatieve verhuisservice in Amersfoort bieden wij u tegen de voordeligste tarieven. Wij houden onze tarieven voordelig door deze elke dag te vergelijken.

VERHUIS MET PROFESSIONELE VERHUISMATERIALEN

Om de kwaliteit van de verhuizing te garanderen is het van belang om tijdens de verhuizing niet alleen vakkundige verhuizers in te zetten, maar ook professionele verhuismaterialen. Deze materialen dragen bij aan een snel en schadevrije verhuizing in Amersfoort. In de praktijk betekent dit het gebruik van voldoende verhuisdekens, spanbanden, meubelrollers (hondjes), steekwagens, wikkel folie en een gereedschapskist. Met de verhuisdekens zorgen we ervoor dat uw huisraad zoals koelkast, wasmachine, kast, bank etc. in de bus geen kras- of stootschade oplopen. De spanbanden zorgen ervoor dat al uw meubels goed vast zitten en niet schuiven of omvallen. De hondjes en steekwagens dragen bij aan het veilig en efficiënt in- en uitladen. Om nog efficiënter en veiliger te verhuizen adviseren wij u om alle meubilair en spullen transport waardig in te pakken. Immers effectief inpakken voorkomt inpak- en verhuisstress.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN AMERSFOORT?

Verhuizen in Amersfoort met een vakkundige verhuisbedrijf hoeft niet veel te kosten. De hoogte van de kosten hangt af van meerdere zaken. Zo is het belangrijk om te weten hoeveel spullen in m³ er verhuisd wordt. Daarnaast is het ook van belang om te weten wat de afstand tussen het oude huis en het nieuwe huis. Een compleet goedkope verhuizing in Amersfoort regelt u al vanaf € 50,- incl. BTW. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen enkele uren de goedkoopste prijsopgave. Wilt u meer informatie over goedkoop verhuizen of bespaar- en verhuistips? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Amersfoort via 085 902 68 08 of stuur een e-mail naar info@studentverhuisteam.nl.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Amersfoort Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Amersfoort
Verhuisbedrijf Amersfoort

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!