R
beste prijs- kwaliteit verhuisfirma
R

opgeleide & Vakkundige verhuizers

R

schade verzekerd tot € 50.000,-

R

24/7 flexibel verhuizen in Zwolle

R

binnen 3 uur een offerte op maat

R

deskundige & betrouwbare verhuisbedrijf

verhuisbedrijf zwolle

Denkt u eraan om te verhuizen van, binnen of naar Zwolle? En wilt u dit uit handen geven aan een verhuisbedrijf die zorgvuldig en zuinig omgaat met uw persoonlijke eigendommen? Dan is StudentVerhuisTeam waar u naar op zoek bent. Wij leveren een verhuisservice van zeer hoge kwaliteit voor een lage prijs. Wekelijks verrichten wij tientallen verhuizingen in Zwolle. Bent u benieuwd naar onze kwalitatieve verhuisservice in Zwolle? Neem dan contact op met onze verhuisdeskundigen in Zwolle via 085 902 68 08.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

Goedkoop verhuizen met verhuisbedrijf Zwolle

Zorgvuldig verhuizen doet u met het meest betrouwbare verhuisbedrijf van Zwolle. Wij bieden u onze zorgvuldige verhuisservice veel goedkoper aan dan een gerenommeerd verhuisbedrijf, omdat wij naast ervaren en vakkundige verhuizers ook student verhuizers de kans geven om zichzelf te ontplooien. Beiden worden streng geselecteerd op o.a. integriteit, vakkundigheid, werktempo etc. De professionele verhuizers waarborgen de kwaliteit en hebben de nodige ervaring die de student verhuizers missen. Onze student verhuizers bieden meerdere voordelen. Enkele voordelen van student verhuizers zijn: student verhuizers hebben een frisse blik, houden een hoge werktempo aan wat inhoud dat u minder arbeidsuren betaald en student verhuizers werken harder voor een lagere uurtarief. Zo houden wij de kwaliteit hoog en bespaart u direct op de verhuiskosten. Wilt u vooraf een budget bespreken? Op basis van uw budget schatten onze verhuisdeskundigen in, in welke mate wij u van dienst kunnen zijn. Onze deskundigen geven al jarenlang verhuisadvies en helpen u ook graag met verhuizen. 

Geniet van een zorgeloze verhuizing in Zwolle!

Wij zijn trots om te zeggen dat wij de beste verhuisservice van Nederland bieden. Onze ervaren verhuizers hebben de nodige diploma’s om uw verhuizing in Zwolle veilig en succesvol af te ronden. Daarnaast bezitten wij een NIWO vergunning, wat essentieel is om uw inboedel verzekerd te kunnen verhuizen. Dit wijst erop dat wij een vakkundige en betrouwbare verhuisbedrijf zijn. Om uw verhuizing zorgeloos tegemoet te gaan hebben wij voor u een speciaal aanvraagformulier ontwikkeld. Door deze in te vullen voorziet u onze verhuisdeskundigen van de nodige informatie om een persoonlijke verhuisplan samen te stellen. Binnen enkele uren ontvangt u een verhuisplan met een goedkope prijsopgave. Nadat u de prijsopgave heeft ontvangen bellen wij u om eventueel toelichting te geven. Eventuele wijzigingen kunt u tijdens het gesprek doorgeven en u kunt een datum prikken waarop u wilt verhuizen. U ontvangt achteraf altijd nog een bevestiging van de verhuisdatum, een omschrijving van wat er telefonisch is besproken en natuurlijk tips en tricks. Vraag direct een vrijblijvende verhuisofferte aan en laat u aangenaam verrassen.

Wat kost een verhuisbedrijf in Zwolle?

Verhuizen met het meest betrouwbare verhuisbedrijf van Zwolle kan al vanaf € 50,-. Wilt u meer weten over onze goedkope verhuisservice? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Zwolle via 085 902 68 08.

Translate »