Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Zwolle nodig?

VERHUISBEDRIJF ZWOLLE

Denkt u eraan om te verhuizen van, binnen of naar Zwolle? En wilt u dit uit handen geven aan een verhuisbedrijf die zorgvuldig en zuinig omgaat met uw persoonlijke eigendommen? Dan is StudentVerhuisTeam waar u naar op zoek bent. Wij leveren een verhuisservice van zeer hoge kwaliteit voor een lage prijs. Wekelijks verrichten wij tientallen verhuizingen in Zwolle. Bent u benieuwd naar onze kwalitatieve verhuisservice in Zwolle? Neem dan contact op met onze verhuisdeskundigen in Zwolle via 085 902 68 08.

GOEDKOOP VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF ZWOLLE

Zorgvuldig verhuizen doet u met het meest betrouwbare verhuisbedrijf van Zwolle. Wij bieden u onze zorgvuldige verhuisservice veel goedkoper aan dan een gerenommeerd verhuisbedrijf, omdat wij naast ervaren en vakkundige verhuizers ook student verhuizers de kans geven om zichzelf te ontplooien. Beiden worden streng geselecteerd op o.a. integriteit, vakkundigheid, werktempo etc. De professionele verhuizers waarborgen de kwaliteit en hebben de nodige ervaring die de student verhuizers missen. Onze student verhuizers bieden meerdere voordelen. Enkele voordelen van student verhuizers zijn: student verhuizers hebben een frisse blik, houden een hoge werktempo aan wat inhoud dat u minder arbeidsuren betaald en student verhuizers werken harder voor een lagere uurtarief. Zo houden wij de kwaliteit hoog en bespaart u direct op de verhuiskosten. Wilt u vooraf een budget bespreken? Op basis van uw budget schatten onze verhuisdeskundigen in, in welke mate wij u van dienst kunnen zijn. Onze deskundigen geven al jarenlang verhuisadvies en helpen u ook graag met verhuizen.

GENIET VAN EEN ZORGELOZE VERHUIZING IN ZWOLLE!

Wij zijn trots om te zeggen dat wij de beste verhuisservice van Nederland bieden. Onze ervaren verhuizers hebben de nodige diploma’s om uw verhuizing in Zwolle veilig en succesvol af te ronden. Daarnaast bezitten wij een NIWO vergunning, wat essentieel is om uw inboedel verzekerd te kunnen verhuizen. Dit wijst erop dat wij een vakkundige en betrouwbare verhuisbedrijf zijn. Om uw verhuizing zorgeloos tegemoet te gaan hebben wij voor u een speciaal aanvraagformulier ontwikkeld. Door deze in te vullen voorziet u onze verhuisdeskundigen van de nodige informatie om een persoonlijke verhuisplan samen te stellen. Binnen enkele uren ontvangt u een verhuisplan met een goedkope prijsopgave. Nadat u de prijsopgave heeft ontvangen bellen wij u om eventueel toelichting te geven. Eventuele wijzigingen kunt u tijdens het gesprek doorgeven en u kunt een datum prikken waarop u wilt verhuizen. U ontvangt achteraf altijd nog een bevestiging van de verhuisdatum, een omschrijving van wat er telefonisch is besproken en natuurlijk tips en tricks. Vraag direct een vrijblijvende verhuisofferte aan en laat u aangenaam verrassen.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN ZWOLLE?

Verhuizen met het meest betrouwbare verhuisbedrijf van Zwolle kan al vanaf € 50,-. Wilt u meer weten over onze goedkope verhuisservice? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Zwolle via 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Zwolle Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Zwolle
Verhuisbedrijf Zwolle

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!