verhuizen in hengelo

Bent u op zoek naar het goedkoopste verhuisbedrijf van Hengelo en omstreken? Dan heeft u die bij deze gevonden! StudentVerhuisTeam is niet alleen het goedkoopst maar ook het meest vakkundige verhuisbedrijf in Hengelo. Wij zijn dagelijks flexibel inzetbaar en dat 365 dagen van het jaar. Wilt u meer weten over onze vakkundige verhuisservice? Neem dan contact op met onze verhuisspecialisten in Hengelo via 085 902 68 08.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

Goedkoopste verhuisbedrijf van Hengelo

Goedkoop verhuizen betekent niet dat u zelf een bus huurt en al uw meubilair zelf moet inpakken en tillen. In de meeste gevallen kost het huren van een verhuisbus net zo veel als uw verhuizing uit handen geven aan het goedkoopste verhuisbedrijf van Hengelo. Wij bieden u scherpe tarieven, omdat wij besparen op arbeidskosten, overheadkosten, geen onnodige uitloop marges en geen bezichtiging kosten doorberekenen. Onze tarieven zijn uiterst transparant en worden elke dag vergeleken met concurrenten. Wilt u nog meer besparen op de verhuiskosten? Schakel dan de hulp in van familie en vrienden, immers vele handen maken licht werk. Wij zorgen dan voor een moderne verhuiswagen uitgerust met professionele verhuismaterialen en een chauffeur die helpt met tillen. Onze vakmannen staan dagelijks en 365 dagen in het jaar voor u klaar om ervoor te zorgen dat ook uw karwei soepel en vlekkeloos verloopt. Onze verhuisspecialisten in Hengelo staan doordeweeks van 09.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 uur tot 18.00 uur  voor u klaar.

Klusjesman in Hengelo

StudentVerhuisTeam is niet het typische verhuisbedrijf. Wij bieden u veel meer dan een goedkope verhuisdienst in Hengelo. Onze handyman helpen u graag met de volgende klus werkzaamheden:

R

Boren en timmeren

R

Behangen en verwijderen

R

Schuren en schilderen (muur/plafond witten, deuren en kozijnen lakken)

R

Vloer leggen (laminaat, vinyl leggen etc.)

R

Gordijnen en lampen ophangen

R

Meubels (de)monteren (kasten, tafels, bedden etc.)

Al onze diensten worden aangeboden tegen een eerlijke en gelijk tarief, namelijk € 22,50 per uur. Om u nog goedkoper van dienst te zijn verlenen wij u extra korting wanneer u meerdere diensten afneemt. Hoe meer u combineert des te hoger de korting.

Direct met spoed verhuizen in Hengelo?

Bent u met spoed op zoek naar een verhuisbedrijf in Hengelo? Dan bent u bij StudentVerhuisTeam aan het juiste adres. Wekelijks verrichten wij meerdere spoed verhuizingen in en rondom hengelo en staan ook dagelijks 24/7 voor u klaar. Onze student verhuizers zijn uiterst flexibel en kunnen u vaak dezelfde dag nog verhuizing in Hengelo. Wilt u met spoed verhuizen in Hengelo? Neem dan meteen telefonisch contact op met onze verhuisexperts in Hengelo via 085 902 68 08 en leg direct uw verhuizing vast.

Wat kost een verhuisbedrijf in Hengelo?

Verhuizen met het meest vakkundige verhuisbedrijf van Hengelo kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u weten hoe goedkoop u kunt verhuizen in Hengelo? Vraag dan een vrijblijvende verhuisofferte aan via het aanvraagformulier. Wij nemen uw karwei graag uit handen!

Translate »