verhuizen in enschede

Bent u voornemens om van, in of naar Enschede te verhuizen? En bent u op zoek naar een verhuisbedrijf dat vakkundig en goedkoop is? Dan is StudentVerhuisTeam het verhuisbedrijf in Enschede voor u! Wij garanderen u zeer lage prijzen met behoud van kwaliteit en vakkundigheid. Wilt u meer weten over de diensten die wij leveren in Enschede en omstreken? Bel dan met een van onze verhuisdeskundigen in Enschede via 085 902 68 08.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

goedkoopste verhuisbedrijf voor studenten in Enschede

Als student zit u in de bloei van uw leven. U bent nog aan het ontplooien en oriënteert u op de arbeidsmarkt. Uw opleiding geeft u vrij weinig tijd en ruimte om zelf de verhuizing uit te voeren, wat doet u dan? U zoekt natuurlijk een verhuisbedrijf die goedkoop en vakkundig is om uw spullen schadevrij te verhuizen naar uw studentenwoning of studio. Dat verhuisbedrijf zij wij. Wij bieden u de beste prijs-kwaliteit verhuisservice van Enschede en omstreken. Met onze nieuwe concept geniet u van de kwaliteit van gerenommeerde verhuizers voor een studentenprijs. Dit is mogelijk door te werken met student verhuizers die opgeleid en begeleidt worden door ervaren verhuizers. De ervaren verhuizers houden de kwaliteit hoog en kennen alle kneepjes van het vak. De student verhuizers houden een hoge werktempo aan wat betekent dat u onderaan de streep minder werkuren betaald. Bovendien werken deze student verhuizers harder voor een lager uurtarief. Hierdoor verlagen wij de drempel voor het inhuren van een vakkundig verhuisbedrijf en kunnen nu ook  studenten gebruik maken van onze verhuisdienst in Enschede.

Beroepsmatig verhuizen met verhuisbedrijf Enschede

Dat onze verhuisservice in Enschede de goedkoopste is wil niet zeggen dat de kwaliteit niet gewaarborgd wordt. Integendeel de kwaliteit van de verhuisservice word niet alleen gewaarborgd door onze ervaren verhuizers, maar ook door onze professionele aanpak. Zo bieden wij u, een verhuisplan op maat waarin al uw wensen worden opgenomen en een complete stappenplan. Bovendien hebben onze verhuizers een moderne verhuiswagen uitgerust met professionele verhuismaterialen tot hun beschikking. Deze verhuismaterialen waaronder: verhuisdekens, spanbanden, transportplateau’s (hondjes), steekwagens, stretch folie en een gereedschapskoffer dragen bij aan een snelle, efficiënte en schadevrije verhuizing. Woont u in een appartement in Enschede en wilt u nog meer tijd besparen? Maak dan gebruik van onze geavanceerde verhuisliften. Onze liften worden altijd bediend door een expert die u uiteraard ook helpt met tillen. Zo garanderen wij u de beste kwaliteit van een verhuisservice in Enschede voor de laagste prijs.

Wat kost een verhuizing in Enschede?

Verhuizen met het goedkoopste verhuisbedrijf van Enschede kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Elk verhuizing is uniek en anders. Om te bepalen wat uw verhuizing gaat kosten hebben wij aanvullende gegevens nodig. Deze gegevens verstrekt u door een vrijblijvende offerte aan te vragen via onze aanvraagformulier. Aan de hand van deze gegevens stellen onze deskundigen een verhuisplan op maat met een prijsopgave. Deze ontvangt u binnen enkele uren nadat u de offerte formulier opstuurt. Het is het goedkoopste prijsopgave ooit. Gelooft u ons niet? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze offerteformulier en vergelijk deze met andere offertes, u zult aangenaam verrast worden.

Translate »