Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Deventer nodig?

VERHUISBEDRIJF DEVENTER

Heeft u plannen om te verhuizen van, in of naar Deventer? En wilt u dit niet alleen voordelig maar ook veilig laten doen? In dat geval is StudentVerhuisTeam ook het verhuisbedrijf voor u. Wij bieden u de kwaliteit van een gerenommeerd verhuisbedrijf voor een studentenprijs. Wilt u meer weten over de goedkoopste verhuisservice van Deventer? Neem dan contact op met onze verhuisspecialisten in Deventer via 085 902 68 08.

GOEDKOOP VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF DEVENTER

Bij een verhuizing komt veel meer kijken dan er in eerste instantie gedacht wordt. Van het inpakken en demonteren van uw meubilair tot aan het bezemschoon opleveren van uw oude woning. Dit kost veel tijd en geld. Een goede voorbereiding helpt u dit te besparen. De nodige voorbereidingen kunt u treffen met behulp van onze verhuischecklist en tips. Deze zorgen er namelijk voor dat u alle handelingen tijdig verricht en niks over het hoofd ziet. Onze verhuisspecialisten stellen een nauwkeurige verhuisplan samen naar uw wensen. Zo weten wij welke werkzaamheden wij uitvoeren en wat u zelf aan werkzaamheden verricht. Wij hoeven niet bij u thuis langs te komen om een nauwkeurige verhuisplan en prijsopgave op te stellen. Onze verhuisdeskundigen stellen dit plan op door gebruik te maken van de gegevens die u aanlevert en elektronische tools zoals: google maps, funda etc. Hiermee besparen wij u de kosten voor een bezichtiging zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

DIRECT SPOED VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF DEVENTER

Heeft u op het laatste moment een woning gevonden of word u uw woning uit gezet? Onze verhuizers in Deventer helpen u graag een handje, ook als u dezelfde dag moet verhuizen. Een spoedverhuizing is vaak onverwacht en kan stress veroorzaken, omdat er weinig tijd is om de nodige voorbereidingen te treffen. Onze verhuizers hebben inmiddels ruime ervaring met spoed verhuizingen. Wij hebben onze verhuisproces aangepast en zijn nu flexibel inzetbaar, zodat u vaak dezelfde dag al verhuisd kunt worden. Onze verhuisspecialisten bieden u anders dan normaal een verhuischecklist en tips die u in één dag kunt doorlopen. Wilt u met spoed verhuizen in Deventer? Neem dan nu contact op met één van onze verhuisspecialisten in Deventer via 085 902 68 08. Onze specialisten leggen uw verhuizing meteen vast.

WAT KOST EEN VERHUIZING IN DEVENTER?

Een verhuizing in Deventer nemen wij u al vanaf € 50,- uit handen. Elke verhuizing is maatwerk en daarom zijn de kosten van elke verhuizing anders. Wilt u een beter beeld hebben van de verhuiskosten? Vraag dan een vrijblijvende verhuisofferte aan en ontvang binnen enkele uren de goedkoopste offerte van Deventer.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Deventer Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Deventer
Verhuisbedrijf Deventer

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!