verhuizen in almelo

Gaat u verhuizen van, in of naar Almelo? En zoekt u een verhuisbedrijf die alles om uw verhuizing regelt voor een goedkope prijs? Dan is StudentVerhuisTeam waar u voor kiest. Wij bieden u een complete verhuisservice met o.a verhuisdeskundigen die een verhuisplan naar uw wensen samenstellen, ervaren verhuizers en moderne verhuiswagens uitgerust met professionele inpak- en verhuismaterialen. Wilt u meer weten over onze complete maar goedkope verhuisservice? Neem dan contact op met onze verhuisdeskundigen in Almelo via 085 902 68 08.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

Goedkoop verhuizen in Almelo

Ons verhuisbedrijf biedt u de goedkoopste verhuisservice in Almelo aan. Dit weten wij omdat wij onze tarieven dagelijks vergelijken. Om de goedkoopste te blijven houden wij niet alleen onze concurrenten in de gaten, maar bedenken wij nieuwe manieren van efficiënt verhuizen en bezuinigen. Volgens dit concept is het goedkoop en kwalitatief verhuizen mogelijk door: te besparen in overheadkosten, te besparen in bezichtiging kosten, niet te werken met uitloop marges (kosten voor vertraging) en geen torenhoge voorrijkosten door te berekenen. Door onze vele standplaatsen door heel het land kunnen wij u snel en goedkoop verhuizen in Almelo. Zo bieden wij u de goedkoopste verhuisservice van Almelo met behoud van kwaliteit. 

Spoed verhuizen met Verhuisbedrijf Almelo

Verhuisbedrijf Almelo biedt u veel meer dan een kwalitatieve verhuisservice. Rondom een verhuizing zijn er verschillende taken die uitgevoerd dienen te worden o.a. uw nieuwe woning naar uw smaak opknappen, uw inboedel sorteren en inpakken enzovoort. Wij bieden u de volgende extra services:

R

Inpakservice om uw huisraad transport waardig in te pakken.

R

Spoed service om u direct te verhuizen in Almelo, vaak dezelfde dag nog.

R

Transportservice om enkele objecten zoals piano’s, kluizen, witgoed en banken te verhuizen.

R

Duurzaam ontruiming service om uw oude woning bezem schoon op te leveren.

R

Sjouw service in Almelo zonder verhuiswagen.

R

Handyman service om uw nieuwe woning op te knappen bijv. schuren en schilderen, laminaat leggen etc.

Door onze diensten te combineren komt u in aanmerking voor onze combi korting. Hoe meer u combineert des te meer u profiteert.

Wat kost een verhuisbedrijf in Almelo?

Verhuizing met de goedkoopste verhuisfirma van Almelo kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Elk verhuizing is uniek en anders. Wilt u een nauwkeurige prijsopgave ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen enkele uren de goedkoopste prijsopgave ooit. Wilt u meer over onze goedkope verhuisservice? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Almelo via 085 902 68 08.

Translate »