Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Zaanstad nodig?

VERHUIZEN IN ZAANSTAD

StudentVerhuisTeam is wekelijks actief als het verhuisbedrijf in Zaanstad en omstreken. In de ooit grootste industriestad van Nederland verhuizen wij zowel particulieren als ondernemingen. Daarnaast helpen wij u graag bij het woon klaar maken van uw nieuwe woning en het bezem schoon opleveren van uw oude woning. Wij zullen er alles aan doen om ook van u een tevreden klant te maken. Zodat u snel en veel van uw nieuwe woning kunt genieten. Bent u voornemens van, in of naar Zaanstad te verhuizen? Kijk dan wat wij voor u kunnen betekenen.

VLOT EN VEILIG VERHUIZEN IN ZAANSTAD

Verhuizen in de Zaanstad vergt veel tijd en expertise. De verhuizing begint maanden voor de verhuisdag. U bepaald welke spullen u behoudt en welke u weg wilt doen. Dan begint het inpakken en het demonteren, wat niet altijd vlekkeloos verloopt. Want wat als u het servies niet goed in heeft gepakt of wat als u de kast beschadigd tijdens het demonteren. Om nog te zwijgen over het feit dat uw oude woning bezemschoon opgeleverd dient te worden. Zou het niet fijn zijn als u al deze werkzaamheden kunt uitbesteden aan een ervaren en vakkundige verhuisfirma? Ja, dat vinden wij ook en daarom bieden wij u de beste en meest deskundige verhuisservice in Zaanstad binnen de prijscategorie. De verhuizers van StudentVerhuisTeam werken feilloos samen en net als een geoliede machine zorgen zij ervoor dat uw meubilair vlot en ongeschonden van A naar B worden vervoerd.

HET GOEDKOOPSTE VERHUISBEDRIJF VAN ZAANSTAD

Elk verhuisbedrijf beweerd de goedkoopste te zijn, maar bewijst het niet. Wij bieden u de goedkoopste verhuisservice van Zaanstad aan en bewijzen dit ook. Wanneer u een offerte aanvraagt bij ons en bij de andere verhuisbedrijven merkt u meteen op dat er een flinke prijsverschil is. Hoe dit kan? Wij besparen u een hoop poes pas en kosten. Kosten zoals voorrijkosten en vertragingskosten. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier en begin met vergelijken.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN ZAANSTAD?

Verhuizen kan met StudentVerhuisTeam al vanaf € 50,- incl. BTW. Om de kosten duidelijk in beeld te brengen adviseren wij u een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met één van onze verhuisdeskundigen in Zaanstad via 085 902 68 08. Onze verhuisspecialisten voorzien u graag van advies.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Zaanstad Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Zaanstad
Verhuisbedrijf Zaanstad

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!