R
geen avond toeslagen in velsen
R

beste prijs- kwaliteit verhuizing

R

binnen enkele uren verhuisd

R

24/7 spoed verhuizen in Velsen

R

binnen 3 uur offerte op maat

R

deskundige & betrouwbare verhuisfirma

Verhuisbedrijf Velsen

Bent u van plan om van, in of naar Velsen te verhuizen en bent u op zoek naar een voordelig en professioneel verhuisbedrijf? StudentVerhuisTeam is het professionele verhuisbedrijf van Velsen en wij helpen u graag in de juiste richting. Door het leveren van een kwalitatieve verhuisdienst en door mond tot mond reclame zijn wij uitgegroeid tot een permanent verhuisbedrijf met tientallen werknemers en een ruim wagenpark. Onze verhuisspecialisten en deskundige verhuizers staan alle dagen van de week voor u klaar. Wanneer het u uitkomt neemt u contact op met onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08 om een afspraak in te plannen.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

Het vakkundige verhuisbedrijf van Velsen

Verhuisbedrijf Velsen selecteert haar personeel uitermate streng op ervaring, kracht, werktempo en communicatieve vaardigheden. Een dag voor de verhuizing word er contact met u gelegd voor de laatste checks, zoals parkeergelegenheid etc. Op de verhuisdag staan onze ervaren verhuizers op het afgesproken tijdstip fris en fruitig voor uw deur. De verhuizers worden altijd aangestuurd door een voorman. Deze voorman is tevens uw vaste aanspreekpunt. Mochten u wensen tijdens de verhuizing veranderen dan kunt u deze voorleggen aan de voorman. Zo trachten wij flexibel te zijn en uw wensen altijd in vervulling te brengen.

Wat kost een verhuisbedrijf in Velsen?

De kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf hangen af van meerdere zaken. Zoals de afstand tussen het oude huis en het nieuwe huis. Met verhuisbedrijf Velsen regelt u een compleet goedkope verhuizing al vanaf € 50,-. Wilt u meer informatie over goedkoop verhuizen of wilt u weten hoe voordelig u kunt verhuizen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08.

Translate »