Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Velsen nodig?

VERHUISBEDRIJF VELSEN

Bent u van plan om van, in of naar Velsen te verhuizen en bent u op zoek naar een voordelig en professioneel verhuisbedrijf? StudentVerhuisTeam is het professionele verhuisbedrijf van Velsen en wij helpen u graag in de juiste richting. Door het leveren van een kwalitatieve verhuisdienst en door mond tot mond reclame zijn wij uitgegroeid tot een permanent verhuisbedrijf met tientallen werknemers en een ruim wagenpark. Onze verhuisspecialisten en deskundige verhuizers staan alle dagen van de week voor u klaar. Wanneer het u uitkomt neemt u contact op met onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08 om een afspraak in te plannen.

HET VAKKUNDIGE VERHUISBEDRIJF VAN VELSEN

Verhuisbedrijf Velsen selecteert haar personeel uitermate streng op ervaring, kracht, werktempo en communicatieve vaardigheden. Een dag voor de verhuizing word er contact met u gelegd voor de laatste checks, zoals parkeergelegenheid etc. Op de verhuisdag staan onze ervaren verhuizers op het afgesproken tijdstip fris en fruitig voor uw deur. De verhuizers worden altijd aangestuurd door een voorman. Deze voorman is tevens uw vaste aanspreekpunt. Mochten u wensen tijdens de verhuizing veranderen dan kunt u deze voorleggen aan de voorman. Zo trachten wij flexibel te zijn en uw wensen altijd in vervulling te brengen.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN VELSEN?

De kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf hangen af van meerdere zaken. Zoals de afstand tussen het oude huis en het nieuwe huis. Met verhuisbedrijf Velsen regelt u een compleet goedkope verhuizing al vanaf € 50,-. Wilt u meer informatie over goedkoop verhuizen of wilt u weten hoe voordelig u kunt verhuizen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verhuisspecialisten via 085 902 68 08.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Velsen Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Velsen
Verhuisbedrijf Velsen

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!