Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Hoorn nodig?

VERHUIZEN IN HOORN

U heeft een nieuwe woning gekocht of gehuurd en wilt graag verhuizen van, in of naar Hoorn. Dan bent u zeker op zoek naar de beste verhuisfirma om deze verhuizing te verrichten. Wij laten u dan graag kennis maken met de kwaliteit van StudentVerhuisTeam. Onze zeer ervaren verhuizers staan van s’ochtends vroeg tot laat in de avond voor u klaar en dat gedurende het hele jaar inclusief vakanties. Bent u van plan in de herfst- kerst of zomervakantie te verhuizen? Dit kan met onze voordelige en professionele verhuisbedrijf in Hoorn.

VOORDELIG VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF HOORN

StudentVerhuisTeam biedt u de voordeligste verhuisservice van Hoorn. Dit kunnen wij u bieden door te bezuinigen op onnodige kosten zoals: bezichtiging kosten en arbeidskosten. Zo werken wij met student verhuizers die een opleiding volgen tot All Round klusser en die begeleidt worden door ervaren verhuizers. De student verhuizers werken harder voor een lager uurtarief. De kwaliteit van de verhuizing word gewaarborgd door onze ervaren en volwaardige verhuizers. Deze hechte teams voeren wekelijks honderden succesvolle verhuizingen en hebben inmiddels voldoende ervaring opgedaan om ook uw inboedel en huisraad vlot en ongeschonden te verhuizen. Benieuwd naar hoe goedkoop we uw verhuizing in de omgeving van Hoorn kunnen uitvoeren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier.

DIRECT MET SPOED VERHUIZEN IN HOORN

Om u te voorzien van een complete verhuisservice bieden wij u een aantal extra services. Wij verzorgen alles met betrekking tot het klaar maken van uw nieuwe woning tot aan het bezemschoon opleveren van uw oude woning. Maak kosteloos gebruik van de volgende extra diensten:
√ Inpak dienst
√ Particuliere verhuisdienst
√ Zakelijke verhuisdienst
√ Spoed verhuisdienst
√ Internationale verhuisdienst
√ Transportdienst
√ Ontruiming dienst
√ Handyman dienst
Wat uw karwei ook is bij StudentVerhuisTeam bent u verzekerd van een oplossing op maat. Wij nemen al uw wensen met u door en stellen op basis daarvan een op maat gemaakte verhuisplan samen.

VEILIG & VAKKUNDIG VERHUISBEDRIJF HOORN

Naast onze hechte teams van verhuizers, die uw meubilair in Hoorn vlekkeloos verhuizen, beschikken wij over een moderne wagenpark. Dit park bevat meerdere verhuisliften en verhuiswagens die volledig uitgerust zijn met professionele verhuismaterialen waaronder: verhuisdekens, verhuis spanbanden, meubelrollers (hondjes), steekkarren, stretch folie en natuurlijk een uitgebreide gereedschap set. Mede hierdoor kunnen wij u garanderen dat ook uw inboedel veilig en efficiënt op uw nieuwe bestemming aan komen.

WAT KOST EEN VERHUISBEDRIJF IN HOORN?

De kosten van de karwei worden transparant weergegeven in de prijsopgave. Verhuizen kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u meer weten over onze aanvullende diensten en over hoe voordelig uw verhuizing in Hoorn kan zijn? Bel dan vrijblijvend met één van onze verhuisspecialisten in Hoorn via 085 902 68 08 of vraag gratis een offerte aan.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Hoorn Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Hoorn
Verhuisbedrijf Hoorn

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!