verhuizen in hoorn

U heeft een nieuwe woning gekocht of gehuurd en wilt graag verhuizen van, in of naar Hoorn. Dan bent u zeker op zoek naar de beste verhuisfirma om deze verhuizing te verrichten. Wij laten u dan graag kennis maken met de kwaliteit van StudentVerhuisTeam. Onze zeer ervaren verhuizers staan van s’ochtends vroeg tot laat in de avond voor u klaar en dat gedurende het hele jaar inclusief vakanties. Bent u van plan in de herfst- kerst of zomervakantie te verhuizen? Dit kan met onze voordelige en professionele verhuisbedrijf in  Hoorn.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

Voordelig verhuizen met verhuisbedrijf Hoorn

StudentVerhuisTeam biedt u de voordeligste verhuisservice van Hoorn. Dit kunnen wij u bieden door te bezuinigen op onnodige kosten zoals: bezichtiging kosten en arbeidskosten. Zo werken wij met student verhuizers die een opleiding volgen tot All Round klusser en die begeleidt worden door ervaren verhuizers. De student verhuizers werken harder voor een lager uurtarief. De kwaliteit van de verhuizing word gewaarborgd door onze ervaren en volwaardige verhuizers. Deze hechte teams voeren wekelijks honderden succesvolle verhuizingen en hebben inmiddels voldoende ervaring opgedaan om ook uw inboedel en huisraad vlot en ongeschonden te verhuizen. Benieuwd naar hoe goedkoop we uw verhuizing in de omgeving van Hoorn kunnen uitvoeren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze aanvraagformulier.

Direct met spoed verhuizen in Hoorn

Om u te voorzien van een complete verhuisservice bieden wij u een aantal extra services. Wij verzorgen alles met betrekking tot het klaar maken van uw nieuwe woning tot aan het bezemschoon opleveren van uw oude woning. Maak kosteloos gebruik van de volgende extra diensten:

R

Inpak dienst

R

Particuliere verhuisdienst

R

Zakelijke verhuisdienst

R

Spoed verhuisdienst

R

Internationale verhuisdienst

R

Transportdienst

R

Ontruiming dienst

R

Handyman dienst

Wat uw karwei ook is bij StudentVerhuisTeam bent u verzekerd van een oplossing op maat. Wij nemen al uw wensen met u door en stellen op basis daarvan een op maat gemaakte verhuisplan samen.

Veilig & vakkundig verhuisbedrijf Hoorn

Naast onze hechte teams van verhuizers, die uw meubilair in Hoorn vlekkeloos verhuizen, beschikken wij over een moderne wagenpark. Dit park bevat meerdere verhuisliften en verhuiswagens die volledig uitgerust zijn met professionele verhuismaterialen waaronder: verhuisdekens, verhuis spanbanden, meubelrollers (hondjes), steekkarren, stretch folie en natuurlijk een uitgebreide gereedschap set. Mede hierdoor kunnen wij u garanderen dat ook uw inboedel veilig en efficiënt op uw nieuwe bestemming aan komen.

Wat kost een verhuisbedrijf in Hoorn?

De kosten van de karwei worden transparant weergegeven in de prijsopgave. Verhuizen kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u meer weten over onze aanvullende diensten en over hoe voordelig uw verhuizing in Hoorn kan zijn? Bel dan vrijblijvend met één van onze verhuisspecialisten in Hoorn via 085 902 68 08 of vraag gratis een offerte aan.

Translate »