R
spoed verhuizen zonder toeslag
R

zakelijke verhuizing & ontruiming

R

Goed verzekerd

R

gratis (de)montage service

R

24/7 flexibel verhuizen & transporten

R

deskundige & betrouwbare verhuizers

verhuisbedrijf hilversum

Bent u van plan om te verhuizen van, in of naar Hilversum? Dan is StudentVerhuisTeam het verhuisbedrijf waar u terecht kunt. Wij nemen u graag bij de hand om uw verhuizing in Hilversum succesvol af te ronden. Wij stellen een nauwkeurige verhuisplan samen en leveren uw oude woning bezemschoon op. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en diensten die wij u bieden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verhuisspecialisten in Hilversum via 085 902 68 08.

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuisdag en ontvang 5% vroegboekkorting op de gehele verhuizing.

Of maak gebruik van onze veelzijdige diensten.

Wat kost mijn verhuizing?

Uw bedrijf (zakelijk) verhuizen in Hilversum 

Ook uw firma of kantoorverhuizing laat u uitvoeren door verhuisbedrijf Hilversum. Onze vakkundige en volwaardige verhuizers zorgen ervoor dat uw kantoormeubilair en inventaris vlot, efficiënt en veilig worden overgebracht naar de nieuwe werkvloer. Een soepele overgang draagt namelijk bij aan het vlot oppakken van uw bedrijfsuitoefening. Ons verhuisbedrijf is al jaren actief in de regio Hilversum en wij hebben inmiddels een groot hoeveelheid klanten blij kunnen maken met onze goedkope zakelijke verhuisservice. Bent u nog niet overtuigt dat wij het goedkoopste verhuisbedrijf van Hilversum zijn: Dan delen wij u graag mee dat u bij een verhuizing om zakelijke redenen de kosten voor het overbrengen van de inboedel in aftrek kunt brengen. Daarnaast mag u een vast bedrag ter hoogte van € 7.750,- aftrekken.  Kortom: gratis en vakkundig verhuizen wanneer het u uitkomt doet u met verhuisbedrijf Hilversum. 

Het voordeligste verhuisbedrijf van Hilversum

Zoekt u de beste prijs-kwaliteit verhuisservice in Hilversum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de kwaliteiten van een erkend verhuisbedrijf voor een studentenprijsje. Zo werken wij met hechte teams van ervaren en verhuizers en streng geselecteerde student verhuizers, die uw inboedel vlot en schadevrij verhuizen naar de nieuwe bestemming. Alle verhuizers worden geselecteerd op: ervaring, passie voor het vak, integriteit en betrouwbaarheid, communicatieve vaardigheden en zelfstandigheid/oplossingsgericht werken. Bovendien besparen wij u op onnodige uitgaven die een erkend verhuisbedrijf wel doorberekend zoals: kosten voor een bezichtiging, overheadkosten, de torenhoge uurtarieven, marge van uitloop etc. Wij geven u waar voor uw geld en u betaald dus alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

De kosten van verhuisbedrijf Hilversum

Verhuizen in Hilversum kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten daarvan zijn? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten in Hilversum via 085 902 68 08 of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. Onze verhuisspecialisten ontvangen u met open armen.

Translate »