Telefoon:
085 902 68 08

Email:
info@studentverhuisteam.nl

VROEGBOEKKORTING – Reserveer uw verhuizing min. 1 week voor de verhuizing voor 5% korting

Verhuisbedrijf Hilversum nodig?

VERHUISBEDRIJF HILVERSUM

Bent u van plan om te verhuizen van, in of naar Hilversum? Dan is StudentVerhuisTeam het verhuisbedrijf waar u terecht kunt. Wij nemen u graag bij de hand om uw verhuizing in Hilversum succesvol af te ronden. Wij stellen een nauwkeurige verhuisplan samen en leveren uw oude woning bezemschoon op. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en diensten die wij u bieden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verhuisspecialisten in Hilversum via 085 902 68 08.

UW BEDRIJF (ZAKELIJK) VERHUIZEN IN HILVERSUM

Ook uw firma of kantoorverhuizing laat u uitvoeren door verhuisbedrijf Hilversum. Onze vakkundige en volwaardige verhuizers zorgen ervoor dat uw kantoormeubilair en inventaris vlot, efficiënt en veilig worden overgebracht naar de nieuwe werkvloer. Een soepele overgang draagt namelijk bij aan het vlot oppakken van uw bedrijfsuitoefening. Ons verhuisbedrijf is al jaren actief in de regio Hilversum en wij hebben inmiddels een groot hoeveelheid klanten blij kunnen maken met onze goedkope zakelijke verhuisservice. Bent u nog niet overtuigt dat wij het goedkoopste verhuisbedrijf van Hilversum zijn: Dan delen wij u graag mee dat u bij een verhuizing om zakelijke redenen de kosten voor het overbrengen van de inboedel in aftrek kunt brengen. Daarnaast mag u een vast bedrag ter hoogte van € 7.750,- aftrekken. Kortom: gratis en vakkundig verhuizen wanneer het u uitkomt doet u met verhuisbedrijf Hilversum.

HET VOORDELIGSTE VERHUISBEDRIJF VAN HILVERSUM

Zoekt u de beste prijs-kwaliteit verhuisservice in Hilversum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de kwaliteiten van een erkend verhuisbedrijf voor een studentenprijsje. Zo werken wij met hechte teams van ervaren en verhuizers en streng geselecteerde student verhuizers, die uw inboedel vlot en schadevrij verhuizen naar de nieuwe bestemming. Alle verhuizers worden geselecteerd op: ervaring, passie voor het vak, integriteit en betrouwbaarheid, communicatieve vaardigheden en zelfstandigheid/oplossingsgericht werken. Bovendien besparen wij u op onnodige uitgaven die een erkend verhuisbedrijf wel doorberekend zoals: kosten voor een bezichtiging, overheadkosten, de torenhoge uurtarieven, marge van uitloop etc. Wij geven u waar voor uw geld en u betaald dus alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

DE KOSTEN VAN VERHUISBEDRIJF HILVERSUM

Verhuizen in Hilversum kan al vanaf € 50,- incl. BTW. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten daarvan zijn? Neem dan contact op met één van onze verhuisspecialisten in Hilversum via 085 902 68 08 of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. Onze verhuisspecialisten ontvangen u met open armen.

Offerte

Binnen enkele uren na de aanvraag ontvangt de goedkoopste prijsopgave in uw mailbox.

h

Intake

Onze specialisten lichten telefonisch de prijsopgave toe. Gaat u akkoord? Leg uw verhuizing vast.

Verhuizing

Onze meesterverhuizers verhuizen uw inboedel binnen enkele uren naar de nieuwe locatie.

Evaluatie

Na de verhuizing nemen onze specialisten contact op om te vragen hoe u de gehele verhuizing heeft ervaren. 

Inpakservice

Verhuisservice

Transportservice

Ontruiming service

Sjouw service

Handyman service

Verhuisbedrijf Hilversum Nodig?

BESTE PRIJS- KWALITEIT VERHUISFIRMA

OPGELEIDE & VAKKUNDIGE VERHUIZERS

SCHADE VERZEKERD TOT € 50.000,-

24/7 FLEXIBEL VERHUIZEN

BINNEN 3 UUR EEN OFFERTE OP MAAT
DESKUNDIGE & BETROUWBARE Hilversum
Verhuisbedrijf Hilversum

Openingstijden

Ma – Vr: 09.00 – 22.00
Za – Zo: 10.00 – 18.00

Wat klanten over ons zeggen

Khaat Z

Top verhuisbedrijf!! De verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Alle verhuisdozen/spullen worden in de juiste ruimtes geplaatst waardoor het uitpakken snel en makkelijk gaat. Wij zijn zeer tevreden met jullie diensten!!!

Nourdin Ouazza

Ik heb StudentVerhuisTeam ingeschakeld voor een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag. Van offerte tot en met het laatste sjouw werk hebben zij goed werk geleverd! Kwaliteit vs prijs is meer dan goed aangezien dit team goedkoper is dan de markt.

Gabor de bruijn

Vandaag verhuisd van Den Haag naar Gouda met studentverhuisteam. Altijd stress een verhuizing maar ze hebben ervoor gezorgd dat het soepel verliep! Lekker snel, niks beschadigd en hele leuke gasten! Wij raden studentverhuisteam zeker aan!

Mahwish A

Prijs/kwaliteit is top, ze komen hun afspraken na en de verhuizers werken keihard. Zeker een aanrader!